egyáltalán nem volt hegyes se görbe semmi.. ezért csodálkoztam h mi lehetett a gond vagy lehet.. a mostanival mentem már 2 ezret kb de semmi rendelleneset nem tapasztaltam se a láncon se a lánckeréken.. pedig adok neki rendesen.. amúgy RK 525 XSO a lánc valami erősített nemtom mi.. pacsura ricsi mondta h ezt vegyem én meg hittem neki de sztem elég fain lánc a CZ hez képest.. néhány did se bírt annyit itt a közelbe másoknak a krosszmotoron mint ez.. na mind1 majd ránézek a nyúlásra
Kedvencem, a full cápafogasra kopott lánckeréknél, szólsz emberünknek, hogy lánszett csere esedékes, és majdnem megver, hogy az a lánc milyen jó még. Jó meg van kopva, aztán ha felteszed az új lánckereket, akkor vagy szétkúrja azt rögtön, vagy a lánc kapitulál...de én nem értek hozzá, csak olvastam olyanról, aki hallott már róla...
Az sem a lánckerék hibája volt.Gondos a gazda,me nekem senki ne mondja,hogy egy új lánckerék új lánccal ezt teszi,ha minden oké.
Itt vagy szar volt a lánc,nem kicsit,vagy hülye a gazda,de nagyon
hmm amikor a 45 ös kerék volt CZ lánccal ott a lánc ment szét a 45 ös még király állapotban van pedig ott se szórakoztam ilyen miliméterekkel.. mikor láttam h laza beállítottam kb ra azt GO..
amióta felraktam, még nem kellett ráállítani a feszességre , ebből gondolom, de ha nyúlt is nem hiszem h 1-2 centi befolyásolná a dolgot, vagy de? használom 2 személlyel is arra lett beállítva h 2 személlyel se legyen olyan feszes(és akár terepen is jó legyen)..
ezelőtt 45 ös JT volt azzal semmi baj nem volt.. ez 42 es és eddig bírta.. :D mind1 majd szezonra veszek valami fain ktm est.. most is azt akartam csak nem volt sehol 42 esbe nekem meg hirtelen kellett.. aztán mondom én nem várok :D
600asra..negyvenpárfogas alu lánckerék..ami nemgyári...múÚhahaha
ha lenne aluminelyum lánc..akkor azt is kipróbálnátok...
aluminiu, az lehet.. 50..de negyven pár az ne már...
én ugy szoktam csináltatni...az ötven2 fogat c-60 lézerkivágot..
szépen be edzi a fogakat mikor kivágja a lézer..és egy lánc egy lánckerekel simán elmegy.....2...
hát káb annyit bir mint a szuperpocok(superprox)
csak nem 18ezerbe van...csak a felébe..jó mondjuk nem is 6ezer mint a jt de a jt ből simán kettőt kihordegy lánc..ebből meg még a láncs cserénél.. csak azért cserélek lk ..mert azért két láncot már nem visz el ez a lánckerék sem
hogy itt micsoda MÁGUSOK vannak...végigmotorozott mindent...360,CR ÖCCÁZ,KXÖCCÁZ...mikor az országban is alig van...de Ő mán unnya...ez csak természetes...
Biztos jó lehet bár nemtudom én nagyon is meg voltam elégedve a 4T nyomatékával és motorfékével utcán.tesóm 300EXC-ét kergettük SM-ként de nekem nem jött be vele az utcai élet.Bár utóbb kiderült hogy az 525-el se szerettem igazán az aszfaltot.
Azt tudom én is hogy a CR500 nem poweros, motorozhatatlanságukat csak terepen tudom elképzelni.
Műúton simán élvezetes lehet velük közlekedni, terepen biztos vagyok benne hogy nem veszik fel a versenyt egy jó 250el sem, mert már hátrány az ereje nem előny.
De hogy közúton SM ként sokkal élvezetesebb abban biztos vagyok.
Hun van az a kártéjem,tegyé rendet bammeg
Itt vagy szar volt a lánc,nem kicsit,vagy hülye a gazda,de nagyon
ha lenne aluminelyum lánc..akkor azt is kipróbálnátok...
aluminiu, az lehet.. 50..de negyven pár az ne már...
én ugy szoktam csináltatni...az ötven2 fogat c-60 lézerkivágot..
szépen be edzi a fogakat mikor kivágja a lézer..és egy lánc egy lánckerekel simán elmegy.....2...
hát káb annyit bir mint a szuperpocok(superprox)
csak nem 18ezerbe van...csak a felébe..jó mondjuk nem is 6ezer mint a jt de a jt ből simán kettőt kihordegy lánc..ebből meg még a láncs cserénél.. csak azért cserélek lk ..mert azért két láncot már nem visz el ez a lánckerék sem
A gyári KTM alu lánckerekeket mondjuk dícsérik..
Ezigen komám....
Műúton simán élvezetes lehet velük közlekedni, terepen biztos vagyok benne hogy nem veszik fel a versenyt egy jó 250el sem, mert már hátrány az ereje nem előny.
De hogy közúton SM ként sokkal élvezetesebb abban biztos vagyok.