Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg haladás gátló is.. meg indulásgátló.. menet stabilizátor.. :D stb.. :D
Nem baj én azért visszaraknám a motorra.Jó lenne ez neked, elmondhatnád hogy van kipörgésgátló a motorodon
egyáltalán nem volt hegyes se görbe semmi.. ezért csodálkoztam h mi lehetett a gond vagy lehet.. a mostanival mentem már 2 ezret kb de semmi rendelleneset nem tapasztaltam se a láncon se a lánckeréken.. pedig adok neki rendesen.. amúgy RK 525 XSO a lánc valami erősített nemtom mi.. pacsura ricsi mondta h ezt vegyem én meg hittem neki de sztem elég fain lánc a CZ hez képest.. néhány did se bírt annyit itt a közelbe másoknak a krosszmotoron mint ez.. na mind1 majd ránézek a nyúlásra
Jó van az nekik Azé még reklámozzák is a hülyeségüket
Hun van az a kártéjem,tegyé rendet bammeg
Kedvencem, a full cápafogasra kopott lánckeréknél, szólsz emberünknek, hogy lánszett csere esedékes, és majdnem megver, hogy az a lánc milyen jó még. Jó meg van kopva, aztán ha felteszed az új lánckereket, akkor vagy szétkúrja azt rögtön, vagy a lánc kapitulál...de én nem értek hozzá, csak olvastam olyanról, aki hallott már róla...
Az sem a lánckerék hibája volt.Gondos a gazda,me nekem senki ne mondja,hogy egy új lánckerék új lánccal ezt teszi,ha minden oké.
Itt vagy szar volt a lánc,nem kicsit,vagy hülye a gazda,de nagyon
hmm amikor a 45 ös kerék volt CZ lánccal ott a lánc ment szét a 45 ös még király állapotban van pedig ott se szórakoztam ilyen miliméterekkel.. mikor láttam h laza beállítottam kb ra azt GO..
Nem, hogy 1-2 cm, 1-2 mm nyúlásnál már állítani kell. Lehet, hogy sokat is írtam , mert egészen kicsi állításnál, szoros vagy tág a lánc.
igen erre gondoltam én is a másik ami eszembejutott h hopp 8 ezer..
Szanaszéjjel szaggatta a nyóómatíííík
amióta felraktam, még nem kellett ráállítani a feszességre , ebből gondolom, de ha nyúlt is nem hiszem h 1-2 centi befolyásolná a dolgot, vagy de? használom 2 személlyel is arra lett beállítva h 2 személlyel se legyen olyan feszes(és akár terepen is jó legyen)..
És honnan tudod, hogy nem nyúlt meg? Megszoktad mérni?
utcára az nagy nekem.. 42 es kell ezzel jön szépen kerékre gyorsul is meg haladok is
Enyhén használt (max 10-20 üzemórás) KTM alu, asszem 45-ös és 48-as lánckerekem van eladó. Már ha az EXC lánckereke ugyanez
a lánccal nincs baj se nem feszes nem nem nyúlt meg ez eddig bírta.. még a ricsi ajánlotta nekem ezt a láncot és nagyon bevált!
De akár még feszes is lehetett a lánc, illetve kopott, megnyúlt...
ezelőtt 45 ös JT volt azzal semmi baj nem volt.. ez 42 es és eddig bírta.. :D mind1 majd szezonra veszek valami fain ktm est.. most is azt akartam csak nem volt sehol 42 esbe nekem meg hirtelen kellett.. aztán mondom én nem várok :D
600asra..negyvenpárfogas alu lánckerék..ami nemgyári...múÚhahaha
ha lenne aluminelyum lánc..akkor azt is kipróbálnátok...

aluminiu, az lehet.. 50..de negyven pár az ne már...

én ugy szoktam csináltatni...az ötven2 fogat c-60 lézerkivágot..
szépen be edzi a fogakat mikor kivágja a lézer..és egy lánc egy lánckerekel simán elmegy.....2...
hát káb annyit bir mint a szuperpocok(superprox)
csak nem 18ezerbe van...csak a felébe..jó mondjuk nem is 6ezer mint a jt de a jt ből simán kettőt kihordegy lánc..ebből meg még a láncs cserénél.. csak azért cserélek lk ..mert azért két láncot már nem visz el ez a lánckerék sem
Havernak ugyanez volt EXC 250 2T-n annakidején.. Azóta nem rakok alu lánckereket a gépre Neki MCax volt asszem..

A gyári KTM alu lánckerekeket mondjuk dícsérik..
1. nyél 2. nyél 3. kerékre.. reccsenés... és ez a vége :D előtte se hajlás kopás is alig.. kb 3-4e km volt benne.. :D JT lánckerék :D
hogy itt micsoda MÁGUSOK vannak...végigmotorozott mindent...360,CR ÖCCÁZ,KXÖCCÁZ...mikor az országban is alig van...de Ő mán unnya...ez csak természetes...

Ezigen komám....
KTM boltban próbáltad már? Írd meg az alvázszámod a giraffe64@freemail.hu címre, és holnap megnézem neked.
Biztos jó lehet bár nemtudom én nagyon is meg voltam elégedve a 4T nyomatékával és motorfékével utcán.tesóm 300EXC-ét kergettük SM-ként de nekem nem jött be vele az utcai élet.Bár utóbb kiderült hogy az 525-el se szerettem igazán az aszfaltot.
Azt tudom én is hogy a CR500 nem poweros, motorozhatatlanságukat csak terepen tudom elképzelni.
Műúton simán élvezetes lehet velük közlekedni, terepen biztos vagyok benne hogy nem veszik fel a versenyt egy jó 250el sem, mert már hátrány az ereje nem előny.
De hogy közúton SM ként sokkal élvezetesebb abban biztos vagyok.