Hát persze, ülj le egyes fiam. Vannak kérdések - amiket ha visszaolvasol, akkor rájössz - amikre nem lehet válaszolni, de nap, mint nap felteszik az újak. Ezért nincs már rá semmi válasz. Mert értelmetlen, és mert lusták keresni...
Nem én kérdeztem! Amúgy meg mondtam hogy nem értek hozzá, csak senki sem írt neki. Meg ha ugyanannyi olajat önt bele attól a légtérvagymi is ugyanakkora lessz sztem
Látod, a szakik ezért nem adnak ebben a témában tanácsot, mert hülyeséget beszélsz. A gyár sem ad meg mennyiséget, csak a légrés méretét, amit bizonyos pozícióban mérni kell. De majd a szaki jól megmondja, igaz Csika?
Folyik mind a 2? Mert ha csak az 1ik akkor a másikból kiöntöd egy tartályba(pl nemhasznált benzineskannába) és megnézed mennyi volt benne És ha szerencséd van akkor annyi kell bele . Ilyenkor hol vannak a szakik?
A csavar rendszeresen eltört, a 2. berúgókarnál már minden motorozás után kiszedtem, menetrögzítő, újrahúztam. De szerintem az előző gazdája nem figyelt erre és a tengely is kopott már, és az új karnak is lehetett valamekkora holtjátéka, ezért kopott el kb. 1 év alatt. Érdekel az agy, írtam emailt.
Type Keihin FCR-MX 41
Carburator-setting number 4138A
Main jet 165
Jet needle OBDVT
Idling jet 42
Main air jet 200
Idling air jet 100
Needle position 5. rd from top
Starting jet 85
Mixture control screw open 2
Slide 15
Performance restrictor Slide stop
Stop pump membrane 858 / 2,15 mm
Hot start device 3,8 mm
Találtam gyári adatokat 625ös rakétához fcr-el szerelve:
Main Jet 165
Idling Jet 45
Main Air Jet 200
Idling Air Jet 100
Needle Position 4th from top
Starting Jet 85
Mixture Screw 2.0 turns
Akkor az én 50es alapjáratim szódaviz bele....ez jó kiindulási pont.
Ráuntam,nem sikerült életrekelteni Tavaszik veszek felujitó szettet illetve új fúfókákat és ujból belekezdek.Nagy az 50es alapjárati,igy nem tudom begyujtani.Vagy lehrt h a karbi kivan kopva és egy élet sem elég a beàlitásához?! 40ért vettem.....
Minden a csuklódtól függ, nálam legtöbbször 10 liter volt, valakik elmennek 7-8 literből.
De egy 125is hasonló étvággyal rendelkezik az előbb leírtak végett.
Azért mert a te súlyod alatt a 125 alsó és középső tartományban csak szenvedne.
Állandóan nyelezned kellene hogy lendületesen tudjál haladni, endurócrossban pedig kell az alsó és középső tartomány elég rendesen.
Egyszerűen nem rád van kitalálva.
Remélem ez elég érthető volt.
Figyi, én elhiszem hogy 15 éves vagy, de kb leírtuk már tízszer hogy mit lenne érdemes gondolkodnod.
Endurócrosshoz jó egy EXC200/250/300, Crosshoz SX250.
A csavar rendszeresen eltört, a 2. berúgókarnál már minden motorozás után kiszedtem, menetrögzítő, újrahúztam. De szerintem az előző gazdája nem figyelt erre és a tengely is kopott már, és az új karnak is lehetett valamekkora holtjátéka, ezért kopott el kb. 1 év alatt. Érdekel az agy, írtam emailt.
Itt mindent megtalálsz!
Type Keihin FCR-MX 41
Carburator-setting number 4138A
Main jet 165
Jet needle OBDVT
Idling jet 42
Main air jet 200
Idling air jet 100
Needle position 5. rd from top
Starting jet 85
Mixture control screw open 2
Slide 15
Performance restrictor Slide stop
Stop pump membrane 858 / 2,15 mm
Hot start device 3,8 mm
Main Jet 165
Idling Jet 45
Main Air Jet 200
Idling Air Jet 100
Needle Position 4th from top
Starting Jet 85
Mixture Screw 2.0 turns
Akkor az én 50es alapjáratim szódaviz bele....ez jó kiindulási pont.
De egy 125is hasonló étvággyal rendelkezik az előbb leírtak végett.
Állandóan nyelezned kellene hogy lendületesen tudjál haladni, endurócrossban pedig kell az alsó és középső tartomány elég rendesen.
Egyszerűen nem rád van kitalálva.
Remélem ez elég érthető volt.
Endurócrosshoz jó egy EXC200/250/300, Crosshoz SX250.