Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekelne Supermoto szett 2010-es ktm exc 125-be! Akinek lenne jelezze!
Idegvágó ,kemény vagy mint a hidegvágó
Érdekelne:
FogyasztásMÉRÉS,lánctisztítás,beindul-nemindul-MÉnemindul,fels
ő HOLDPONT(lehet ALSÓ is),ÜZEMóraMÁNIA,mé előre forog a háccsó kerék stb idevágó TÉMÁK...
Történt valami IDŐKÖZBEN?
Hallod akkor 50be simán eltudnám adni gumistóla kettő felnit, igaz nincs szándékomban de én sokkal kevesebbre gondoltam, jó hogy ezt elmondtad.
Sziasztok!
Keresek 05-ös smc-hez tank idomot. Van ilyen évjáratú de exc-hez való szinte új idomom.
én a hátsót.. féktárcs és lk nélkül vettem 30ért úgy hogy okádék volt a felni mert fele szinter lejöt mér ról mehg gányhegesztés 3 küllőnél...1cm hosszan.
de igy utolag azt mondom nem szar.. mert agy rendben nem repedt csapágyháza hibátlan...az hogy kivül kicsit hány-ás...hát az egész motorom olyan...
Én 30ba adtam volna el de még úgysem volt rá érdeklődő.
2 kerék és gumikkal.
De hogy most mondod mennyiért lehet eladni így már csesznék annyiért megválni tőle. :D
bakker link...
ez szép..
tök jó hogy az eleje is meg a hátulja is 17colos.. igy előre is meg hátra is ugyan úgy lehet vele menni...

azért azt kétlenm hogy 30ért kerékszettet veszel.. .
hát úgy hogy 60ba a két kerék..és gumi nélkül!...olcsóbb nem úgy mint a pösti elkerülőn
KTM Lc4-hez vagy smc 660-hoz keresek vázat ami forgalomba helyezhető . Ha valaki tud írjon már . Köszönöm !
tolnán belül hol? :P
köszönöm :D
Hogy ha kinövöd megkettőzhesd az erejét?
Volt jawa mustangom! Az volt az első motorom, 2 blokkot kaptam hozzá ,először örültem hogy "jaj de jó van alkatrész" késöbb jöttem rá hogy miért adtak hozzá 2 blokkot!
Szerintem ez jobb lenne neked.Ilyen áttétel kell a bányába
A karbon idomokon én is gondolkoztam! Van egy cimborám aki persze motorozik is de modell repülőket is épít, most nagyon ráállt a karbon cuccokra,az er6n-re már csinált is lámpája főlé egy légterelőt elég tetszetős lett.

UI.: Az Mz persze hogy vicc nem őrültem még meg!
Monster matricát neki, egyből FUCKtory edisün lenne

Az kemény
mit csinálsz?
Nem mondod komolyan hogy ilyet akarsz venni?
Azt hiszem Giraffe mondta hogy abból csak pár darab van, mert ezek egy versenyző számára készültek vagy ilyesmi
Kipróbálnám milyen durva lehet
http://www.sportmotor.hu/motor...
Lemarad hogy raknék rá egy fasza matricaszettet rögtön hasítana! De a legszebb az egészben a berúgókar visszahúzó gumipók!
Na az már jó ár! De most ezzel szemezgetek:
link
Azt azért számitsd bele hogy az SMC-nek az első villáján a féknyereg befogó fix.Nem olyan hogy kell hozzá enduroszett után SM szetthez egy adapter 320-as tárcsához.
Mondjuk ezt meglehet úgy oldani hogy teszel rá egy 300-as vagy 320-as tárcsát előre.Kicsit bika lesz mondjuk
Én a Replicát nézném meg, valamivel jobban mozgatja a fantáziámat.
Nem mindenkinek adatik meg hogy birtokoljon egy olyan gépet.