Úgytudom a CR500-as nem powerszelepes a másik kettő igen.Lehet tévedek Amúgymeg egyik se kéne max ingyen de hamar el is adnám mivel motorozhatatlan mind.A modern 250/300 2T-kel egyik se veszi fel a versenyt az tuti.
Kátai hozta be az országba ujonnan Ausztriábol,hogy majd ez huuu-meg haaa.... aztán esett vele egy akkorát soha többett nem ült fel rá, eladta a Kunc Sanyikának aki addigra többszörös magyar bajnok volt E1-ben , na ő is beugrott vele versenyen valami gödörbe, eltört a csukloja, utána a Kamihoz került tésre neki valami bordáit törte szét, aztán lett az enyém... mindez másfél év alatt... hát lehet nem szeretni..?
az enyém itthon 34éves..akkor az azt jeleni hogy olyan mint két 17 éves ...
múhahahaha
hát a sekszuális élmény az bizti nem..de hogy kiabálni ez is úgy ud az tuti
az a bakonyi sm az ott egy a 360 ahol a leggyorsabban mentél..80körül.. na onnan a 360 még úgy jön kerékre...ugy ki fog gyorsitani ..mint a parancsolat
az a kx 500 is zirci volt..lehet a haverod volt az...
Nincs, de ezt én sosem tartottam hátránynak, nincs hibalehetőség ami esetleg az olajszivattyúnál előfordulhat.
Én 10 literhez töltök 2dl olajat, azzal 170-200 kilométert elmegyek.
Meg hordok magammal mindig 2dl ami be van jelölve 1dl beosztásokkal.
Mennyiben térnek el, nem csak a blokkra gondolok bár az is érdekel, futómű, fékek?
Sehol se találtam indítórelét exc/ sxf-hez
nincs senkinek esetleg? vagy nem tudja valaki hol lehet venni esetleg?
utállak vazzeg
múhahahaha
hát a sekszuális élmény az bizti nem..de hogy kiabálni ez is úgy ud az tuti
az a bakonyi sm az ott egy a 360 ahol a leggyorsabban mentél..80körül.. na onnan a 360 még úgy jön kerékre...ugy ki fog gyorsitani ..mint a parancsolat
az a kx 500 is zirci volt..lehet a haverod volt az...
Fain!
Még jó hogy a "T" betű nincs a "B" betű közelében
2:00 van benne az enyém, hallgasd meg ha van kedved, nagyon szép hangja van.
http://youtu.be/ttRTrWALLIk
Én 10 literhez töltök 2dl olajat, azzal 170-200 kilométert elmegyek.
Meg hordok magammal mindig 2dl ami be van jelölve 1dl beosztásokkal.
amikor bepajszerol az ember valami huszonéves kismuffnak(17évest mégsem írhatok) na az a hang se kutya
az a pattogós 2t hang sehol sincs hozzá