amit leírt a drzről h szar ezt szokták a ktm ről is h szétesik aztán az ilyen levi féle autisták meg ezért nemveszik meg mert h drága az alkatrész meg szar a motor.. pedig nem a motor szar hanem a gazda a hülye.. hát ilyet leírni h szörös a bowden meg koszos a szűrő.. és szar a motor... hát én szégyenlem magam az h a futóműve buta.. az oké.. (mert nemvolt még csika1 nál ) de h hanyagság miatt előjött gondok miatt mondjuk 1 típusra h szar... vicc..
persze azt tudom h az ár függ attól h mi ment szét de gondolom láttál már 1000et és valami fogalmad van arról h mi lehet a rossz és árat is tudsz mondani kb re!
reggelre kifolyt az összes olaj a hátsó rugóstagból a krómozott rúd vagyis a "munkahenger" v h nevezzem nem rossz, sztem a szimering meg faszom tudja mi szarta el magát.. le se szarom te értessz hozzá, :) fel kell újítani.. :) szóval ha most normális leszel velem akkor szépen megkérlek h csináld meg nekem és elpostázom, ha nem fog menni a dolog akkor elküldöm dömsödre a katona gábornak.. ha menni fog a nem "sztárvagyok és 45 éves és leszarom a csicskagyerekeket" viselkedés akkor 1 árat és 1 elérhetőséget kérlek szépen írj nekem a fudejovagy6@gmail.com címre! köszönöm szépen előre is!
Én meg még mindíg tanuló vagyok sőt leszek is egy darabig.Profinak meg talán majd sosem nevezhetem majd magam,mert mindíg van új meg újabb,és mire azt megismered van újabb Pedig ez nagy álmom volt .Vígasztal,hogy profik lettek a versenyzőim Lehet ezért van az éremnek is 2 oldala
Nagyon úgy tűnik itt szinte mindenki 15 évesen már profi szerelő volt, aki baromira tudta milyen motor kell a segge alá! 2 és fél oldalon keresztül kb. 3-4 hozzászólás van amit érdemes elolvasni, a többi stílusra olyan mint a "kedves" KÁRTÉLYEM vagy mifene... De minden tiszteletem az övé! Most legalább csak egy párszavas mondatot fűzött hozzá! De a többiek átvették szépen a stílusát! Nem ismerem a DRZ-s srácot, de a kérdéseiből rájöttem hogy nem 20 évnyi tapasztalat van a háta mögött! 15 évesen gondolom mindenki tudott volna ökörségeket kérdezni! Olyan lassan ez a fórum is mint a barátok közt, állítólag ha 1 héten egy részt megnézel, mindent tudsz! Lassan itt is ez megy...
Én 15 évesen, Simsonnal, Verhovinával, MZ TS150, ETZ 250/1, Pannónia T13, motoroztam.
Azok is jó motorok voltak nekem anno földutakat járni.Nem hogy DRZvel, ilyennel motorom lett volna én lettem volna a legboldogabb.
Enduróra tökéletes gép, Fenyvesi Ferenc tönkreverte a 2 osztályban az egész mezőnyt a Dörzivel.
na bazdki, én voltam bunkó bocs.
azt hittem "velünk" egykorú vagy , ezt hitték a többiek is, és ezért néztek gyagyásnak, de ha hamarabb kijelented a korodat, akkor biztos segítőkészebbek! nézd el ezt most nekem/künk!
Igen, de ha a kormány ilyen akkor a többi cuc az milyen lehet? Krosszpályát és ilyeneket meg nem bírja, ha birná akkor bajom nem lenne vele, mert mindent megcsináltattam rajta, csak rosszul értelmezitek amit írok és csak fikáztok Ez most költségmentes, csak nem akarom tönkrevágni a pályával meg az esés kelésel, erre állítólag a ktm a legjobb nem?
lehet van benne 120 ezer millió km, nemde? amiket most hirtelen elolvastam, olyan elhasználódás félére utal, csak hogy okoskodjak is egy kicsit, ha a többiek nem tették meg,mert apánk nagy szövege, hogy a kacsa okoskodhat de az okos nem
kormány? kijön a gyárból a motor,megvásárlod, és elteszed, ha egyszer gyereked lesz,és eléri a 4 éves kort,akkor szerzel neki egy kis örömöt azzal, hogy a kezébe adod, közbe mondod azt hogy hajtsa el puszta kézzel,neki sikerül, és máris örül,mint majom a farkának... csak ennyit a gyári kormányról
A kint kidobott motorok sokszor jobb állapotban vannak,mint az itthoniak.Nem kell ezen meglepődni,addig hajtják,míg szétesik,aztán megy eladóra,de meghirdetve,hogy teljesen felújított(persze az volt,valaha )ha fel is újítják akkor meg azé adják el,mert valami nem kerek,de nem kicsit,így megy a kínlódás,inkább megy piacra.
Ha szőrös a bowden, ha nem
Azok is jó motorok voltak nekem anno földutakat járni.Nem hogy DRZvel, ilyennel motorom lett volna én lettem volna a legboldogabb.
Enduróra tökéletes gép, Fenyvesi Ferenc tönkreverte a 2 osztályban az egész mezőnyt a Dörzivel.
azt hittem "velünk" egykorú vagy , ezt hitték a többiek is, és ezért néztek gyagyásnak, de ha hamarabb kijelented a korodat, akkor biztos segítőkészebbek! nézd el ezt most nekem/künk!
tesómnak biztos erős lenne, egyik barátomnak gyenge
Látod látod,én régóta tudom,hogy nem tudok még semmit,de szerintem elég az amit ti tudtok
Látod nem tudsz te semmit
Ha szőrös a bowden, ha nem