Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább egy min.400-as ktm-re cseréld. Pl.exc 400-450-520-525
Igaz üzemórások, de mégis ha jó állapotút találsz, sokaz kibír.
Mondjuk ezzel sem járnál rosszul.:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_640_lc4_supermoto_e
nduro_13500km-7345284
ne akard lecserélni a drz-det pláne ne erre a 125-re! nagyon jó egy 125 exc,de nem biztos h azt nyújtja majd neked amit a drzvel megszoktál...erre picit többet kell majd költeni mint a drzre...SZTEM!
Hello. Valaki irna nekem véleményt a ktm exc 125 2003 as ról? Már kezdetek óta ktm re fáj a fogam, de eddig lebeszéltek róla. Szerintetek drz hez képest milyenek? Mennyit kell rájuk költeni? Mennyit eszik endurón,stb? Minden érdekel! Lehet érezni a 40le rőt? Kicsit "extrémebb" terepre jobb mint a drz? Előre is köszönök minden infot, sx mennyivel erősebb?
E.L.A.D.Ó.!
Ktm lc4 640 supermoto gyári nyitott dobok! Újszerű, karcmentes!
Ár:42e Ft
Ktm 640 felső láncvédő 4e Ft
E-mail.:unatkozas@citromail.hu
Tel.:70/3650837
ÜDv! Hengert keresek EXC 250 eshez 96 os évjárathoz! valaki esteleg tud valamit kérem jelezze!
A lánc nyúlása két folyamat összessége, a lánc heveder is nyúlik kis mértékben, de a nagyobb nyúlást a csapok kopása okozza. A gyűrűs láncnál nem tud a sár, a por olyan könnyen a lánc csaphoz beférkőzni, és így nem is koptatja annyira mint a gyűrű nélkülit. A gyengébb motorokon azért használnak gyűrű nélküli láncot, mert a gyűrűs kissé megfogja a motort. Az én motorom is a kisebb kategória, gyűrű nélküli láncot használok, és gyakran zsírban kifőzöm, nekem így megfelel. Aki a lán-cal nem szeret pepecselni az használjon gyűrűset, ugyan drágább, de kevesebb törődést igényel.
amíg nem ismersz nem jelentenék ilyet ki... O gyűrű készleted megvan még karbikhoz ?
kössünk bele a szavakba, ezazz tudod Te is nagyon jól hogy nyúlás alatt nem azt értette hogy szó szerint nyúlik a lánc...

Kenő anyag van benne, igen ugyanúgy van a gyűrű nélküli láncban is de onnan előbb ki is tud jönni, kivéve ha versenymotorról van szó és sűrűn mosod és főződ vagy bármilyen módon újrazsírozod a láncot... Gyűrűs láncból nehezebben jön ki a zsír de ha ki jött oda vissza nem megy sehogy szerkezetileg tök ugyanúgy néz ki az a lánc. Tehát mind a kettő ugyanúgy KOPIK vagyis nőnek a csaptávolságok...

Tehát egy gyűrűs lánc miért ne nyúlna/kopna/ nőne a hossza ?
KOSfej...engedelmeddel maradnék ijjen SÍKhüjje...meg minek is lennék okos?

Ittvagy te oKOSnak...ekkora baromságot mint amit ezzel a láncnyúlással kapcsolatban ideokádtál már RÉG olvastam...

Még a LEVI is megakatt rajta..pedig az aztán nem egy műszaki ZSENI...

KROSSZPISTA tudja amit tudni kell...de még egy lényeges kis momentum ott is kimaradt...
az a nyúlás.. az nem nyúlás.. ha nyúlna a lánc..akkor az elég baj vóna az a kopásból eredőhosszváltozás anyit nyúlásnak adtonak elő...
mérd emg kérlek hogya csapok thávolsága hogy változik...nemszámitho oiksz vagy z..az a lényeg hogy zárt kenőanyagban vannak a csapok ésazok ezmiatt..nem is nagyon kopnak..
de amúgy meg tökre nem számit...ki mit gondol.. hajrá
és kész
értem! :) köszönöm a segítséget!
jaja.. ugyan úgy nyúlik.. szerintem sincs köze h o x vagy Z gyűrűs.. a nyúláshoz..
o-ringes mé ne "nyúlna" ? úgyanúgy csapok vannak benne mint a nem o gyűrűsbe bár nemtudom nektek terepre milyen láncok kellenek de már o gyűrűset szinte nem is lehet kapni, helyette z x gyűrű van.
utána meg az úly lánc..vagy lánckerék ..felülirja hogy az egyik tönkre teszi a másikat..na akkor ály majd igazán a csere...
mert akkor már tudja hogy külön nem lehet... de már vett úly valamemyilket.. azt viszont már tönkretete a régi ..ugyhogy kezdheti előrről..
ne félj soha többet nem esiksz az ember utána ebbe a hibába

ezért kell inkább kicsit rákölteni..venni normális láncot.. oringeset.. azok kopás 6ására sem "nyúlnak" meg...amit utánálitáskor az oringeseknél nyúlásnak neveztek az az hogy a görgők egyre kopnak..és ezáltal van az hogy körbe egyre mélyebben ül be..deoringes láncnál..ami a legfontossabb az osztás nem változik!ha egymásmellé teszel egy full opot oringest ésegy úlyat és egy kopott sima láncot..ott nem is kevés centi lesz a különbség...de a kopott és úly óringes között..meg minimális!

azt nem értem kártélyemes haverbe..ha úgyis sik hülye hozzá.. akkor mért ide irogat..mér nem valami autós fórumba..vagy baba mama fórumba...vagy csak a full idióta pszihopaták fórumába..mert ezekkel az hozzászólásokkal ugyan ekkora sikerel nene minden fórumon..
egy igazi géniusz lángész ..mindenfórumon egyformán kedvelt ...kielégitetlen vén picsa lehetne
Legtöbbször a nyúlott lánc teszi tönkre a lánckereket. A lánc hajtásnál az a probléma, hogy a lánc mindig hosszul, a lánckerék meg megy össze ahogy kopik. A méretük egyre távolodik az optimális állapot-tol, és így szinte eszi a lánc a lánckereket. Ezért javasolják a cserét garnitúrában, de sokszor a pénztelenség felülírja.
Én temperára gondoltam, mert esőben úgysem motorozok...
alkoholos filc?
Üdv! Szerintetek érdemes szinterezni ezeket a dobokat? Vagy, hogy lehetne egyedivé tenni? Polírozás, karbon burkolat?
Zarándi NÉPmesék...
Nekem a tapasztalatokról beszélj ha kérhetlek, tudod a háromról amit kérdeztem, az nagyon érdekelne.
már megint oKOS...a zarándi KOS...:)
én nem olvassom csak látom hogy az idióta már megint irogatt...hogy ki válaszol rá..azt is látjuk..okosabbja nem tesz ilyet..de lyÓ pap is..izé...
. .
Mondtam már nektek gyereket, aki le áll vele beszélni, írogatni annak sincs több esze, Linkaska te is mi a f@szt foglalkozol vele akárkiről, akármit is mond.
Az ilyennek mit adsz te a véleményére, legyen már neked több eszed ha neki az isten nem adott.
Komolyan mondom mint egy játszóház amit ti itt csináltok.
Öcsém 3 és 6 éves gyermeke normálisabban viselkedik nálatok, mondjuk az nem nehéz!