Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tanácsot lehet adni...de ESZET nem:)
Mésson rá egy koszorút aztnem mondod nekik,hogy esztergáltassa le,csináltasson rá egy egy vasat,szegecselje rá,azt van egy drága profi cucca Tanácsot adjál nekik
Köhög a bolha tesókám...meg recseg a fog nélküli FOGASkerék...:)
NEM is fogsz...:)
Sörözni nem is, de egy kávéra szivesen meghivnám péntek estére hogy ugyan fejtse már ki az elméletét élőben
Na, itt már megint a verjük meg műsor van Ménem motoroztok vagy söröztök egyet?
Már meg ne haragudj de én Tőled még semmi okosságot nem láttam itt, semmi tanács adást semmi kedvességet. Így ez a mondás pont rád vonatkozik, szerintem!
NEM akartam leírni mert az lesz hogy megint ÉN...de azé leírom...nem SZEMÉLYRE szabottan...hanem csak úgy általánosságban:

Az okos hüjjéskedhet...de a hüjje NEM okoskodhat...
ERRE a "lehet ökörködni,dumálni-ra" mit monngyak?
Meg nem mindenki ZSENI...

Nektek az a bajotok hogy meg se hallgassátok az okosabbakat...fogalmatok sincs sokmindenről,kérdezősköttök,kapkottok össze vissza mint pedofil pap az óvodában...aztán ha VALAKI leírja az okosságot akkor minngyá kórusba bőgi a csapat: ÁÁÁ én is..mi is így gondoltuk tuttuk...de azé mekkérdeztük...és a VÉGÉN még TI oktassátok meg röhögitek ki azt aki megmonnta az okosságot ...arról amiről eddig fogalmatok se volt...

Akkor mijjen hozzáállást vártok EL?

Tőlem tesókám az biztos hogy SEMMIJEN tanácsot,segítséget nem fogtok kapni...ha már ijjen szépen megkértél hogy NE DUMÁLJAK bele...:)
Azt nem értem ha kátéjjem olyan kibaszott bölcs akkor miért ugat bele mindenbe egy egy kibaszott fórum, nem arról szól hogy mindenki zseni kéne legyen. Lehet dumálni ökörködni akár arról is beszélgethetnénk hogy kinek milyen csizma nyomja a lábát... Ezt miért nem lehet megérteni ? Olvass bele egy tdm fórumba és rá jösz hogy miről kéne szóljon egy fórum.

Kátéjjem Te meg ha enyire okos vagy ne dumálj bele a dolgokba...
lényeg lemaradt zsolt ÚR
JÓ...gyere...majd akkor rátérünk az anyukázásra is...egy jó nyúlott ÖTHUSZAS lánccal...SZEMÉJJESEN.

OFFolod te meg pár társad a baromságaival...

Amúgy hozzátok se kéne szólni...mert FELESLEGES...
figyi ne szidjuk itt egymás tovább szerintem.. intézzük el ezt a kutyázgatást meg hülyézgetést személyesen... ne offoljuk a topicot.. mondj 1 nevet és 1 címet és megyünk megbeszéljük! ennyi
na komám amit TE nézel tökéletesnek az OJJAN is lehet...mint TE...:)

Nézni nézi...de asse tuggya MIT néz...vagy mit KELL nézni....de biztos hogy az jó..mert megnézte:)

Istenkém...aaz ijjet mé hagyod élni?:D
Amúgy érdekes...az ÉRTELMESEBBJE már leírta hogy mi lehet a baj...de a FELFOGÁSSAL még gondok vannak...az ÉRTELMEZÉSRŐL meg NE is beszéjjünk...

Az okos a más kárán...a HÜJJE a sajátjából se tanul...
Jó csak egy kicsit már túlzásba viszi.Engem nem érdekel ha engem basztat, de keX-et ne kutyázgassa meg figurázza ki, mert lemegyek Mányba, de annak nem fog örülni.

Szóval koma addig mondom hogy most fejezd be, amig nem lesz késő
nekem is az anyag jön le h vmi nem volt jó.. de azért most már ránézek a feszességre meg a láncra is így h zsiri mondta.. bár én a láncot tökéletesnek néztem..
nemszólszbele...agyalj a fogaskerekeden...kitart a héten biztos.

ijjen az OKOShüjje..megmonngya mi a baja...de hogy MITŐL az már nem megy...csak vigyorogni meg keménykedni...

Majdcsak szakad a lánc is...
Nem kell törődni a megmondó emberrel, ő itt egy BÚTOR, tudjátok mint a kocsmába is a régi darabokat hívják így... Na ő is egy régi darab amivel nem lehet mit kezdeni meg kell tűrni, ugyan nem fizető vendég de ki tudná eltávolítani? Meg miért is kellene eltávolítani, jókat lehet rajta röhögni :)
Nem alu volt. Acél volt mindkettő elvileg. És nem, nem volt rosszul belőve a láncfeszesség sem... Pont jól volt. Nekem az jött le hogy ennyire fos anyagból van..
rexikutya? öcsi.. te mibe vagy? h beszélsz így róla? és ezek után ne vegyem számra édesanyád? mert azt mondtad h akit nem ismerek ne szidjam.. őt ismered h lekutyázod? te kis inas hát kitépem a pici szád
Mindkettő alu volt?
Nekem ezzel a JT márkával amit agyon dicsértek, eddig csak bajom volt. Még a Dt-re vettem új láncszettet, és még azt sem lehet mondani hogy bóvli lánccal mert DID volt, de körülbelül 4-5000 km alatt annyira kihegyesedtek hogy muszáj volt lecserélni... A gyári meg minden további nélkül elment 18-9-et...
Oké
Sutyerák...neked még csak annyit szeretnék hozzátenni a nagy okoskodásodhoz a hullásmotorral kapcsolatban...amit a REXIkutyád megvett az is meghempergett már az egri soterban...mint mangalica a KILENCJUKKÚ hid alatt a sárban...meg még fog is szerintem...