Ha hosszútávra tervezed a motort,nem kell arra.Eladásra meg ráteszed Valahogy így működik jól Mert akik eddig motorvásárlás előtt rákérdeztek,mit nézzenek meg a telón,hogy ne essen ugyanabba a hibába,azok szó szerint beleválasztottak az ugyanolyan szarba,vagy még szarabba ami volt,csak az évjárat lett fiatal
Felénk olyan föld van,hogy folyik mint a víz,de hőre gyorsan szárad és kemény mint a beton,le sem jön,még vízzel áztatva sem.Ha megszárad és megütöd leesik nyom nélkül Erre ki sem járok,nincs értelme sarazni
Ini! Aki meg javasolja, az azt mondja, hogy csakis a rövid harisnya, ami normál (száraz idő) helyzetben fel van húzva a teló külső házára, és csakis esőben, sárban van lehúzva, hogy védje a szimmeringet, meg a porvédőt...
Hogyne tudnék Zene iskolába jártam 8 évet Ének-Zene tagozatra! Hangszerem kötelezően,de szabadon választva a trombita volt Bizonyítvány másolatot csatoljam?
annyira nem szeretném, mert könnyebb a szárat lemosni(vagy épp egy seggtörlővel letörölni) mint a harisnyát mosogatni
aki ellenezte az csak annyit javasolt hogy rászáradt sárral ne mászkáljak mert bemegy a porvédő mögé gyorsan, aztán jön az olaj szépen lassan kifelé
Imádom ezt a fórumot...is...itt már a 15 éves is profi szerelő, miután kap hideget-meleget, előtte meg annyi hülyeséget leír, hogy egyesével is tananyag lenne a MAMI motorszerelő képzésén, 'Ezt ne csináld!" címmel...de persze biztos én vagyok a hülye, pedig csak egy mondatot írtam, vagyis egy mondást...
Max akkor szoktam javasolni,ha sérült a becsúszószár!Az lehet mély karcos,ütögetett,lepattogzott stb.Ilyen esetekben,ha és amennyiben tisztán van tartva a harisnya úgy eltolható az élettartama a telónak.
Egyébként,meg nem ajánlom.3 rétegből készül általában,és a finom por beépül benne mindenhova ami csiszol,koptat.Fogja a telót,(szorul így a finom működése már nincs meg)az elhanyagolt szakadt harisnya,meg csak fokozza a bajt,mert ami oda bemegy az dolgozik is.
Profik nem használnak ilyet!Gondos gazda szintén nem
Vannak rövid 15 cm-es változatok tépőzárral,amit,ha sár van feltudsz tenni.Vagy kettévágsz egy harisnyát felhúzod a két szárra,majd ha olyan területre érsz rátolod a helyére
Ha már mindenáron szeretnéd
Teee vakeger :D nekem a motor arra kellett hogy tudják vele menni sokat egyszerre :D es azzal a buta feheddel te is tudod nagyon jól hogy nem igazan kényelmes napi 300km felett meg 80as utazó sem jön be te autista
max amikor erdélyben veretünk akkor kell mosogatni
Kérném a fórumozókat segítsenek a helyes válaszadásban
annyira nem szeretném, mert könnyebb a szárat lemosni(vagy épp egy seggtörlővel letörölni) mint a harisnyát mosogatni
aki ellenezte az csak annyit javasolt hogy rászáradt sárral ne mászkáljak mert bemegy a porvédő mögé gyorsan, aztán jön az olaj szépen lassan kifelé
Egyébként,meg nem ajánlom.3 rétegből készül általában,és a finom por beépül benne mindenhova ami csiszol,koptat.Fogja a telót,(szorul így a finom működése már nincs meg)az elhanyagolt szakadt harisnya,meg csak fokozza a bajt,mert ami oda bemegy az dolgozik is.
Profik nem használnak ilyet!Gondos gazda szintén nem
Vannak rövid 15 cm-es változatok tépőzárral,amit,ha sár van feltudsz tenni.Vagy kettévágsz egy harisnyát felhúzod a két szárra,majd ha olyan területre érsz rátolod a helyére
Ha már mindenáron szeretnéd
'03 EXC 300 végdobot keresek. Valakinek esetleg?