Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha hosszútávra tervezed a motort,nem kell arra.Eladásra meg ráteszed Valahogy így működik jól Mert akik eddig motorvásárlás előtt rákérdeztek,mit nézzenek meg a telón,hogy ne essen ugyanabba a hibába,azok szó szerint beleválasztottak az ugyanolyan szarba,vagy még szarabba ami volt,csak az évjárat lett fiatal
felénk homok van sár kb 1 évben van összesen 10 napig
max amikor erdélyben veretünk akkor kell mosogatni
Ez nagyon nehéz kérdés
Kérném a fórumozókat segítsenek a helyes válaszadásban
Van egy új hangszer az olajos szopola azt gyakorlom
Felénk olyan föld van,hogy folyik mint a víz,de hőre gyorsan szárad és kemény mint a beton,le sem jön,még vízzel áztatva sem.Ha megszárad és megütöd leesik nyom nélkül Erre ki sem járok,nincs értelme sarazni
Az jó. Régen trombita, most meg fagott, vagy oboa...
Ini! Aki meg javasolja, az azt mondja, hogy csakis a rövid harisnya, ami normál (száraz idő) helyzetben fel van húzva a teló külső házára, és csakis esőben, sárban van lehúzva, hogy védje a szimmeringet, meg a porvédőt...
Hogyne tudnék Zene iskolába jártam 8 évet Ének-Zene tagozatra! Hangszerem kötelezően,de szabadon választva a trombita volt Bizonyítvány másolatot csatoljam?
Akkor én vagyok én, te vagy te. Melyikünk a hülye, én vagy te?
köszi!

annyira nem szeretném, mert könnyebb a szárat lemosni(vagy épp egy seggtörlővel letörölni) mint a harisnyát mosogatni
aki ellenezte az csak annyit javasolt hogy rászáradt sárral ne mászkáljak mert bemegy a porvédő mögé gyorsan, aztán jön az olaj szépen lassan kifelé
Legyünk ketten hülyék
Csika, tudsz énekelni? Roy és Ádámtól az Akkora sztár vagyok című nótát kérném, de csak akkor, ha fúdejólelénekled nekünk...
Rád bízom
Írtam neked,olvasd el a mailt.
nekem is van harisnya a motoron, 3 éve.. szoktam mosni.. akkor szedjem le?
CSIKA1 48908-as hozzászólást nézd meg írtam neked!
Imádom ezt a fórumot...is...itt már a 15 éves is profi szerelő, miután kap hideget-meleget, előtte meg annyi hülyeséget leír, hogy egyesével is tananyag lenne a MAMI motorszerelő képzésén, 'Ezt ne csináld!" címmel...de persze biztos én vagyok a hülye, pedig csak egy mondatot írtam, vagyis egy mondást...
Max akkor szoktam javasolni,ha sérült a becsúszószár!Az lehet mély karcos,ütögetett,lepattogzott stb.Ilyen esetekben,ha és amennyiben tisztán van tartva a harisnya úgy eltolható az élettartama a telónak.
Egyébként,meg nem ajánlom.3 rétegből készül általában,és a finom por beépül benne mindenhova ami csiszol,koptat.Fogja a telót,(szorul így a finom működése már nincs meg)az elhanyagolt szakadt harisnya,meg csak fokozza a bajt,mert ami oda bemegy az dolgozik is.
Profik nem használnak ilyet!Gondos gazda szintén nem
Vannak rövid 15 cm-es változatok tépőzárral,amit,ha sár van feltudsz tenni.Vagy kettévágsz egy harisnyát felhúzod a két szárra,majd ha olyan területre érsz rátolod a helyére
Ha már mindenáron szeretnéd
Azért köszönöm
Haver most vett, majd kipróbálom az övét
2004-es nem jó rá? nekem van egy.
Sziasztok!
'03 EXC 300 végdobot keresek. Valakinek esetleg?
Teee vakeger :D nekem a motor arra kellett hogy tudják vele menni sokat egyszerre :D es azzal a buta feheddel te is tudod nagyon jól hogy nem igazan kényelmes napi 300km felett meg 80as utazó sem jön be te autista
Hozd le.en megutaltam arra menni.pusztulat az a boszormeny.