Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a szívatót rajtahagyod miután beindítottad akkor is befullad?
Én hideg időben mindig rajta hagytam 1-2 percig, utána visszanyomtam és szépen beállt alapjárati fordulatra.
Hidegben szívató nélkül nem is indítanám, ilyenkor nehezebben veszi fel a fordulatot nélküle és könnyen befulladtat.
Mondjuk ilyen 0 fok körüli külső hőmérsékleten lehet hogy nem a meleg- hanem a hidegindítóval (leánykori nevén szívató) kellene próbálkozni...esetleg...se
Természetesen sokkal időtállóbb lesz ha mindegyiket újra cserélteted.
Igaz a tengely ára nem lesz olcsó, Pinkmotors és Gerecsemotornál érdemes lenne rákérdezned mennyi is a kettő.
Sziasztok!
Van egy SX-F 250 (2006) motorom, mellyel az a probléma lépett fel, hogy a berúgótengely és a berúgókar racsnis része elkopott és ezért a berúgókar elforog a tengelyen. Korábban már cseréltem berúgókart, de kb. fél év után ugyanez a probléma lépett fel. A kérdésem, hogy ha a berúgótengelyt és a berúgókart együtt kicserélem újra, akkor van esély hosszabb távú hibamentes működésre? Ha valakinek hasonló problémája adódott és sikerült máshogy megoldani, esetleg valamilyen alternatív rögzítési módszerrel, kérem írja meg.
futóművet el kell vinni csika mesternek aztán megvarázsolja
nekem olyan faca lett az eleje az xr4-nek hogy még akkor sem volt ilyen mint amikor kitolták a gyárból
Szerintem jónak kéne lennie, dobhatnál 1 tel számot, aztán megbeszéljük a részleteket .
Ne kérj bocsánatot, én voltam tényleg gyagyás így visszaolvasva A drz ről meg annyit hogy tényleg nem szervizes, mert igazatok volt a bovdenekkel meg a szürővel kapcsolatban, de a váz meg a felfügesztés... Mentem egy SX 125 el . Megy úgy mint a DRZ sőt... Mondjuk nyomatékból nem, de ahogy pörög úgy megy, meg a hangja az isteni, "pattogós" igazi 2t . Várok még egy kicsit, mik lesznek a tapasztalatok vele és ha úgy van lecserélem én is a drz t . Ha kibirom várni
Hali, exc 520 kilóméteróra jeladó elfekvőben valakinek ?
Használt KTM EXC / SMR / SX / XC / 520 / 525 henger eladó! 510 ccm. Ha már túl kicsi lenne a 450

Sherco és Beta is ugyanilyen, hajtókar mérete és hengerfej is azonos, csak hozzá való dugattyú kell 450-es tuningja esetén. 95mm furat, teljesen pontosat nem áll módomban jelenleg mérni. Sok infóm nincs róla, valószínűleg minimálisan hónolt henger, de állítólag keveset futott. Hosszanti irányban néhány apróbb karc.

Képek:
http://bikepics.com/members/ha...
KTM EXC / SX / SMR , Husaberg FE karbon sárvédőmerevítő eladó!
Sziasztok!Segìtségeteket kérném,ma felszereltem egy Fcr 40mm karbit a 620 Sc-re de csak szopok vele.Akár hideg inditóval,akár nélkül egy rugásra indul (inditás előtt kettő-három gázhúzás) de 4-5 pöfögés után bedurran a karbiban és elalszik,ha inditás után elég fürge vagyok akkor gázadással kicsit tovább tudom életben tartani és még szépen is dolgozik.Keverékcsavart próbáltam teljesen betekerni illetve ki.Gyári adat szerint 2 forudlat körül van az ideális keverési arány,de nálam nem jött be.Lassan porckopásom lesz a rugdosástól.Valami ötlet?
Egyetértek!
18.000,- körül van hozzá a top-end szett, ha jól emlékszem...
Helo Zsiráf!
Nincs véletlen vagy direkt ktm 250 sxf or exc 2006-2011-ig hengerfej tömítésed 280-hengerhez ?
Mer ha van és nem horror akkor kéne
Köszi
De ha másnak van elfekvő az is jó
Ehh...akit az a finom buké zavar...az szopjon csak nyugodtan egy 4T-vel
azt már elcsereberéltem egy husqvarna te 450-re
sajna nem jött össze az 525, mert nem folyt a pénz olyan bő sugárban mint ahogy számítottam(a vékony sugarat meg simán eltékozolja a nej)
aztán teljesen kinulláztam volna magam üres zsebbel meg nem szabad(lehet) ktm típusú motorkerékpárt fenntartani
Inkább hárman!
nem azért nem nem bír el ? most milyen motorod is van lemaradtam az xr4-nél
ERDŐSZÉLIN egy LEpukkant DÖRZIKE...szopjon le a GYŐZIKE!
én ehhez nem értek
az biztos hogy nekem 2t sosem fog kelleni
egyszerűen azért nem mert füst szagú lesz a ruhám tőle
"45 üzemóránként esedékes a dugócsere, költsége: anyagár 20.000"

"A henger nikasziloztatása minden negyedik dugattyú után esedékes. (A, B, C és D „túlméretes” dugattyú létezik, mindegyik egy század milliméterrel nagyobb, mint az előző.) Ez tehát 180 üzemóránként 45.000 forintos tétel. (250 Ft/üzemóra)"

ne cseréld le,tartsd karban,menj lassabban,tovább érsz
én hosszútávra tervezek, persze ha bírja a gép.....
aztán ki tudja, még párszor hanyattbasz és lecserélem egy 125 4t-re
Menek átalakítom a Szőke Márk volt telójait,mert nem tetszik az új gazdinak.