Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha én nem túrázgatni hanem krosszozgatni, komolyabban endurozni akarok akk melyik a jobb?
Giraffe#64 re gondoltam
ezen át kell esni....ez olyan beavatás féle lehet....

én pl nem vettem ktm-et mert az szétesik, inkább vettem husquarnát mert az már szétesett
Jó jó, kössz kössz most akk milyen erős ez a 125 ös?
Aztán miért gondolod eztet itt mindenki segít ez nem a dörzi fórum!
Kár volt megkérdeznem bármi is! Csak fikáztok.
AAz nem igaz!
én úgy tudom akár 15-20 évente is cserélhetsz benne dugót természetesen ha nem használod
Miért? Haver asztmondta hogy 125 2t ktm jobbanmegy mint a drz
Drz fórumon lebasztak hogy 3000 km alatt nem cseréltem
Ha ktm-ben gondolkodol akkor 300-380 2t vegyél mert a többi gyenge lesz neked!
nem is crossozásra lett a dörzi kitalálva.
Az endúró! Tötyögés kötyögés kotyogás lotyogás az erdőbenmezőnrétenlegelőnföldúton.
nem értek ehhez, de az 100% hogy nem években mérik a dugót hanem órákban
Sűrűn kell olajat cserélni?
S-es DRZ-re a gyári adat szerint 6000 km az olajcsere periódus. :P
1.5-2 évente kell exc ben dugó csere nem? A drzn meg havonta olajcsere. Ja meg hogy az exc birná a krosszozást? Mert a drz nagyokat tud nyekkeni
ott majd dugót cserélsz olyan gyakran mint a drz-n olajat
Először forralta a vizet, aztán karbi, csomó bovden, kormány hajlott, légszűrő cserelve lett, műszerfal is megadta magát, kicsit eszi az olajat is, meg ha melegen gázt adok neki akkor gázelvétel után tovább pörög egy kicsit, most meg nem mindig ugrik vissza a gáz (bovdent kell majd cserelni), meg nem igazán jó a futóműve sem sztem, de az egyenlőre a gumira fogom Meg túl sűrűn kell olajat cserelni, és ez 2t nèl nincsen
ami normálisan van szervizelve(és hajtva) ott nemigen van hiba
de ez úgy kb igaz minden motorra
De most miért? Normálisan szervizelve lett. Vigyáztam is rá mindig, de egyszer esten vele és kapásból hajlott a kormány Amúgy meg ha tudnád mennyit foglalkoztam vele... Minden motorozás után szinte légszűrőt tiszítottam, mostam is minden motorozás után, melegítem rendesen(nem hajtom hidegen) minőségi olajat kap. Nem is a blokkal van baj
És mik voltak a pontos problémák a DRZ-vel?
üdv !320-as ktm supermoto tárcsa eladó 18000ft.
Azért ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye...
4t drz vel befürödtem pedig állítólag ez a legtartósabb. 4t biztos hogy nem kell!
Én befürödtem a drz vel! Azer nem adtam még el mert ballagásomra kaptam a családomtól:) 700ezerért vettem azóta kb 300 rá lett baszva... Meg kicsit gagyinak is tünik, mert hajlik mintha papírból lenne, meg mindig elromlik valami, meg nem is pörög, meg ezzel az oilcserevel sem vagyok kibékülve.:( Ez helyett is már ilyet akartam, amióta motorozok ez tetszi :) csak nem bízok már a drz ben hogy más baja nem e lessz. Mit tegyek?