Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a Replica durva lehet
Múltkor pont volt valami eladó 690 enduro+SM szettel, mondom rákérdezek mi mennyi és csak SM szettel lehetett volna hozni 1.4-ért
De azért csak megnézném azt a 14-es SMCR-et mit tud az ABS-el
Ha belemegy egy enduró szett ami pl az EXCbe való azt már 30ért meg lehet kapni, legalábbis a felniket gumistól.
Mondjuk ezeket a felniket nem vinném ki terepre,tehát mindenképpen kellene másik garnitúra! De ha úgy hozzá lehet inkább egy cross kecske és akkor már mehetek Rendekre is.
Ez az SM szett te fickó csak előre is hátsó gumi van felhúzva
Az erdőben kóvályogni tökéletes! Nem akarok én bányában ásni vele! De majd meglátom hogy mennyiből is jönne ki minden hozzá.
SMC660 nem való enduróra.
Kellemesen néz ki a kicsike! Aszem kövi télre beszerzek én is egy szettet! Látom itt is van elől egy szép tárcsa!
690ből van pár:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_690_enduro-7400847
htt
p://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_690_supermoto_akcio_-7397837
htt
p://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_690_smc_lc4-7320973

Vagy egy Factory?:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_660_smc_factory_rep
lica-7384237
Azmiazaz enduró szett?
Én is hazatudom hozni, nem az a lényeg.Hanem hogy igy is simán benne lenne 1.5-ben, akörül meg lehet venni egy 690 SMC-t itthon
Ha már felnéztem ide! 660 Smc bele megy valamilyen enduro szett?
barátom jár ki , apró pénzért biztos szívesen hazahozza!
eesetleg vaaki tudja e vagy manual stb honnan lehetne beszerezni
Sor4-ből csak kocsi
ktm pl 50 hány kilogramm?
Vegyé sor4-et! Nekem pont van eladó! link
Nézegettem a 660-asokat ismét, de ez a piac totál zéró
De itthon 0 van eladó már jó fél éve.Végülis én is háromnegyed évet vártam mire lett az enyém eladó
Kintről meg behozni totál deficit
Németben 4000 euro alatt csak a moslékok vannak egy jobb mondjuk 2005-ös dupla csöves 4500 euro körül mocorog.
Az barátian is 1.3milla.Arról nem beszélve hogy jó 2500-3000km oda vissza mire hazahoznám, az benzinben is odateszi magát, plusz még itthon várna egy 100e körüli regadó is
Annyiból veszek itthon kettőt inkább
a válasz ott lapul a zsebedben! tedd fel magadnak a kérdést, csak nem ezzel a típussal, hanem a 660-assal, és fogod tudni!
beleszámolta a tankolásokat is
De miért vesz meg valaki egy 3millás motort ha 1 év múlva eladja?
nem mindenki szeret szalonból motort venni! azoknak jó választás
az ilyen emberrel leülnék megebédelni és közben elbeszélgetnék, biztos tudna tanítani valamit
Régebben volt fent 690 SMC-R 2012-es valami 3800km-el Akra rendszerrel 3.2-ért, amikor a motor újonnan 2.7-2.8 az Akra rendszer meg 300-350
krosszmotorok.hu kérdezd meg,neki szoktak lenni mindenféle kacatjai.
Üdv Mindekinek!
KTM SXF 450 2011-hez keresek gyári idomszettet! Akinek van, vagy ismer valakit akinek lenne kérem írjon!