Na megjöttél pedigrés pöcsöcském? Mi ez az új név? Elfelejtetted a régihez a jelszót mi? Nem megmondták hogy írd fel valahová az a szerencsétlen jelszót, ha már ilyen kis kuka vagy?
Miért beszélsz egyes szám 3. személyben?Mi vagy te nigger?
Csak nem vallod be hogy a tiéd a szám és te vagy taschner?
530-531-es hozzászólás 2006. jan. 11. 07:32
No nézzenek oda, csudamód a felhasználóneve is Laci
AKUTYAFÁJÁT http://sgforum.hu/listazas.php...
Tasi egy kicsit zakkant ember sok gykorlati nulla elméleti tudással és egy 8 éves gyerek morális beállítottságával.
Sokat van egyedül a vonatkabinban és picit bezápult az agya.
Vannak problémái a szocializációval és az emberi kapcsolatokkal.
Ezért nem sikeres szerelő.
Igen sok ember azért nem menne hozzá mert leugatná őt hogy műmájer műanyagmotoros ha nem egy mult évezredbeli félhulla karbis gépe van.
És szerintem fingja se lenne egy inyektorrendszer hibájához.Ehhez nem elég a 2 millió darab O gyűrűgyüjtemény.
Valóban néha kissé nehezen értelmezhetően ír...de ha odafigyelsz meg lehet érteni...vagyis lehet értelmezni.
Én tiszetelem...mert van szaktudása nem kevés.
De sokan közületek kinevetitek...pedig nevetni Ő fog...mert ő elboldogul SAJÁT erejéből is:)
nekem meg senkivel semmi bajom amíg nem állít valótlan dolgokat vagy jelent ki valamit úgy hogy annak valóságalapja 0
én tiszteletben tartom azokat akik értenek itt a dógokhoz, de ha lenézően teszi az az egész tiszteletet redukálja (régebben volt 1-2 nagyszájú megjegyzésem ez tény.. mindenki hibázik)
ezt meg végképp nem értem meg hogy egy 5x éves ember aki állitólag nagy szerelő miért kell ilyen szintre lealacsonyodjon hogy egy forumba szid mindenkit. Mi megtehetjük mert fiatalok vagyunk és hülyék na de egy idős komoly ember...
a Tasival semmi baj nem lenne ha kicsit is oda figyelne arra hogy érthetően írjon, nem kéne minden helyesen írjon mint ahogy mi sem de amikor 3szavanként meg kell álljak kibetűzni hogy most az a szó mit is jelent ezzel van a baj nem a szaktudásával
Az egy értelmes EMBER...TE SOSE fogsz arra a SZINTRE eljutni LUKASKA...SOSE.Persze a magadfajta hüjjegyerekek ŐT is megpróbálják okosítani...:)
Ismerem...beszéltem is már vele...
De nagy legény vagy hogy felismerted a HULLÁSMOTORT...összefogott az egész nyáj?:)
Sok havat meg kell még enned amit én már meghugyoztam...
Széthajtott,agyöngyötört szarok vannak..aranyáron.