cipész már ragasztott nekem pálma izével talpat az nem jött be sárga trutyi 2-3 motorozást birt az 1000ft.
de tegnap a vegyibe találtam 600ft ért shoe ragasztőt az is pálmatexes..jó mondjuk ez nem cipő..de összeraktam ahogy irta..jó letakaritottam aztán ahogy irta...mostnéztem.. keménynek tűnik feszegetten meg se mozdult...
de majd ...nem el válik remélem...
kálmi thnx..ha elválik keresni foglak a sikamika ügyben
csörgess már meg mert nem találom a számod...
thnx
Megcsinálták már az utat ott Istenmezeje és Cered felé? utoljára 3 éve voltam arra de majd ki estem a kamionból olyan szar volt... viszont csiki csukis volt rendesen
multkor az a csaj szakadtam mekkora gyökér vagy hát a kalácssütés az azért... nemhiába mindig nálunk van a legnagyobb sor pedig mi vagyunk a leggyorsabbak a név és a minőség
na ja.. megkell tanulni motorozni.. hülyegyerek.. maradj a kalácssütésnél ott nemlehet bajod.. mondjuk általába ülsz azon a magas széken és facebookozol.. az egész estébe az a legjobb mikor odamegyek a kukásruhába..
Az autósok többsége annyira falábú hogy észre se veszi ha rángat.
Meg mondjuk ott "kicsit" másképp aránylik egymáshoz a lökettérfogat-teljesítmény-önsúly hármasa, úgyhogy még aki nem annyira falábú, annak sem zavaró annyira.
Én mennék de nem szeretek motort húzni pláne ha az a motor a Martiné és a Martin ül rajta na meg utast sem szeretek vinni, lány még oké de úgy nem jó a lány barátja a martin motorján ül remélem értitek
http://www.dirtrider.com/featu...
Azt írják, polyurethane-os ragasztó kell hozzá..