Persze tudom jól, nem veszem fel senkitől az ilyen piszkálódásokat, jókat mosolygok rajtuk
Persze az enyémeket se vegyétek fel, nem szándékom senkit se megbántani
Most azért fél év után lehet hogy nem hogy 4., de 3. alapjárat lenne
990 SM nincs eladó de ha lenne is 1,7-1,8 nál kezdődne.. annyiba meg nem kerül 1 660as :D sztem megfogod bánni a kicsit dávidóóóó.. kimotoroztad te már ezt a 600 ast.. szerintem.. majd rájössz :P
legtöbbje licitvadász,mert mind fent van képesmotoron árral együtt
és ha ott nem találja meg,akkor nagy valószínűséggel nem is keresi,
nincs rá szüksége,tehát....
Nekem más a véleményem. Amit én árultam annak mindig leírtam az árát,mert nem tart semmiből,és így nem kell feleslegesen felhívnia a vevőnek ha esetleg nem szánna annyi pénzt a cumóra.
Amúgy nem biztos hogy azért nem akarnának felhívni mert nincs pénze az árudra,hanem azért mert úgy ahogy neked a kabát nem ér annyit,neki sem érne annyit a portékád.
ok semmi gond,csak akinek nincs pénze felhívni,annak nincs pénze megvenni,de ami a leg meglepőbb,hogy fórumról sokan hívtak már akik nem írtak,és meg is vásárolták ( nekik szükségük volt rá,megérte nekik az ára,és telefonáltak is)
régebben én is oda írtam,de rájöttem hogy azok sose vásárolnak
nagyon szépen köszönöm segítő készségedet, ha hibátlan lenne,akkor megkérnélek,hogy már holnap adja fel postára az aki a legközelebb van a dzsekihez,de így sérülten nekem sajnos nem ér annyit
30eFt alatt nem szívesen válnék meg a kabáttól.. "Langyi", de jeges terepezéshez még jól jöhet
Van egy beépített napszemcsós narancs Schuberth S1 bukóm is, S/M-es, totál páramentes, az egyik leghalkabb bukó. Ilyen: http://www.sanderse.demon.nl/m...
Ezt sem valószínű, hogy használom már..
Egy 42-43-as fekete Sidi Vertigo csizma is van még, az tuti eladó lesz.
Persze az enyémeket se vegyétek fel, nem szándékom senkit se megbántani
Most azért fél év után lehet hogy nem hogy 4., de 3. alapjárat lenne