Ez nekem is csak egy ideiglenes helyzet.Én ezzel úgy vagyok hogy vagy motort veszek vagy semmit.Nem fogom elbaszni a pénzemet valami pénznyelő szutyokra.Minek?Ha motort vennék akkor 1 milla körül vennék, de akkor minek adtam el?
Én is nagyon szeretek motorozni, mert semmi nem kapcsol ki annyira mint az.Feltettem annyiért, elvitték hamar hiába mondták hogy az sok érte...Mégis az enyémet vitték el a leghamarabb és elég komoly összegért.
De azért jó is volt eladni, mert jó árat kaptam érte, azóta buktam volna rajta 200-at biztos.A jelenlegi gazdája is folyamatosan megy vele már 35000km felett van.
Sirtam is utána nem kicsit, amikor bementem és rádöbbentem hogy ha benyitok a garázsba nincs többé.
Mert ez volt a vágyam, az álmom, ezzel ismertem meg a barátnőmet, elvitt rengeteg sok szép helyre és ezzel érezhettem magam valakinek.
De fel kellett adnom azért hogy egy másik álmom valóra váljon.Mivel úgy jöttek össze a dolgaim ahogy nagyjából szerettem volna és jelenleg is úgy alakulnak igy hamarosan a következő álmaim válnak valóra, mégpedig az hogy egy 690 SMC-R tulaja legyek és hogy egyszer Én lehessek egy motornak az első tulaja
Aztán majd év elején kiderül minden
Én nem azt mondanám hogy eladtam a motoromat, hanem azt hogy befektettem egy igen jó dologba
Erre azt tudom mondani hogy ha eléggé szereted a hobbid akkor nem adod fel semmiért max csak akkor ha egészségügyileg már nem tudod csinálni.Lehet venni olcsóbban is endurót nem kell milliós gépet hajtani.De sokan nem vesznek semmit utána.Ezek csak sírnak hogy kéne valami de igazából az van hogy inkább feladják a hobbijukat azt a hobbit ami valamelyest kibillent a hétköznapok szürkeségéből.Ezt csak az ismeri aki legalább annyira élvezi ezt a fajta motorozást hogy inkább mellőz és nagynehezen kuporgat de a garázsban mégis ottvan a rajtra kész vas hogy amikor eljön a hétvége és csörög a telefon ő felpattanjon a motorra és indulhat a buli.Erről szól az egész nem a pénzről.Miért élünk ha nem ezekért a pillanatokért?A pénznél van sokkal fontosabb mégpedig a szabadság!Na meg még sokminden más amit sokan nem vesznek észre a nagy pénzgyűjtésben!
Ja láttam egy szamurájt hajtasz.Vagány kis gépek én is mentem már hasonlóval élesben és annak is megvan a maga élvezete.Ha miller lennék tuti vennék egy polaris rzr-t Ha van benned elég késztetés akár kocsival is jöhetsz velünk egy komolyabb túrán csak hasznodat vennénk max a szopósabb ösvényeket te kikerülnéd és előbb érnél célba
Nálunk is volt ilyen gyenyósfaszú motoros rendőr.Jött mögötted motorral és felállt a motoron hogy belásson a kocsiba hogy be vagy-e a kötve, meg ha megálltál mögéd állt és nézte a rendszámon a műszakit.
Annyira volt genyó hogy a rendőr társai nem voltak hajlandóak egy műszakban lenni vele, úgyhogy Ő gyakran egyedül ült a rendőrautóban.
a TÜV papír nálunk nem ér semmit erre felénk a Mecsekben gyűjtögetik a forgalmit a kiherélt dobért vagy azokért amin nincs e-jel... sőőőt nem csak a dobokért, volt akinek azért vették el a forgalmit mert olyan sárvédő és egyben láncvédő volt rajta ami nem gyári...
De nem ám, ahhoz nagyon komoly tudású emberek kellenek.
Nézegettem a Youtubon videót a 690R-ről, nem semmi ahogy szedi a lábát.
Nagyon fincsi lehet, az SMC690hez volt már szerencsém EVO1 kittel az is kellemes.
Földi halandó ember nem használja ki azt a 690ccm-et sem.
Nekem max ráugrik idővel egy FMF vagy Sebring rendszer, BMC légszűrő meg a térkép oszt szevasz.
Szerintem túlzás rá 800as kitt, az a 690ccm is olyat lökhet egy EVO3 kittel hogy nem kívánsz többet.
Ugyan úgy sokallom mint aki 640ccm kittet tesz egy KX500ra mert már kevesli amit tud.
Én is nagyon szeretek motorozni, mert semmi nem kapcsol ki annyira mint az.Feltettem annyiért, elvitték hamar hiába mondták hogy az sok érte...Mégis az enyémet vitték el a leghamarabb és elég komoly összegért.
De azért jó is volt eladni, mert jó árat kaptam érte, azóta buktam volna rajta 200-at biztos.A jelenlegi gazdája is folyamatosan megy vele már 35000km felett van.
Sirtam is utána nem kicsit, amikor bementem és rádöbbentem hogy ha benyitok a garázsba nincs többé.
Mert ez volt a vágyam, az álmom, ezzel ismertem meg a barátnőmet, elvitt rengeteg sok szép helyre és ezzel érezhettem magam valakinek.
De fel kellett adnom azért hogy egy másik álmom valóra váljon.Mivel úgy jöttek össze a dolgaim ahogy nagyjából szerettem volna és jelenleg is úgy alakulnak igy hamarosan a következő álmaim válnak valóra, mégpedig az hogy egy 690 SMC-R tulaja legyek és hogy egyszer Én lehessek egy motornak az első tulaja
Aztán majd év elején kiderül minden
Én nem azt mondanám hogy eladtam a motoromat, hanem azt hogy befektettem egy igen jó dologba
De utána bepótolok mindent
Annyira volt genyó hogy a rendőr társai nem voltak hajlandóak egy műszakban lenni vele, úgyhogy Ő gyakran egyedül ült a rendőrautóban.
Meg amúgy is.Tőlem?
Nézegettem a Youtubon videót a 690R-ről, nem semmi ahogy szedi a lábát.
Nagyon fincsi lehet, az SMC690hez volt már szerencsém EVO1 kittel az is kellemes.
Nekem max ráugrik idővel egy FMF vagy Sebring rendszer, BMC légszűrő meg a térkép oszt szevasz.
Ugyan úgy sokallom mint aki 640ccm kittet tesz egy KX500ra mert már kevesli amit tud.