Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JÓLvan...aza lényeg hogy sikerült...

NAGYKÁTÉJEM mikor lesz?:)
jó kész kiégtem, hagyjátok aki hülye az hülye rajta már nem lehet segíteni... remélem megjön fudejovagy is akarok röhögni
Minek?
NEGATÍV vagy ZOLTÁN...inkáb írj valamit arról a TRIJJUMMFRÓL...
Nóóórmális vagy? Az már neki egy komoly bonyolult összetett feladat lenne.Soha nemértené meg mit kell csinálni! Egy sima fakocka a logikai játéka!
MÉ baj az ha a neveden szóllítalak?

Ha mást találok ki akkor meg NEM fogod tudni hogy NEKED írok...minek bonyolítod TÚL?:)
nem is állítottam hogy ilyet tennél
igen sajnos nem első eset... ezért is próbáltam magam megoldani

a generátoron kellett forrasztást megcsinálni + a karbiban volt egy kopás ami bár nem okozott konkrét hibát de érezhető volt a motoron hogy falsot szív, ez utóbbi tartott több ideig
csak a keresgélés tartott sokáig, míg átfutottam mindenen amit tanácsoltak - amiért hálás vagyok
Abból egy félhülye makákó-cerkóf hibrid is megélne.
Ő ütögeti a fékbetéteket elindulás előtt?
Micsinál? Pumpálja a vonatkereket? Mert ennyi ésszel mást nemigen mernék rábízni!
ARRA gondoltam én is...a munkahelyére...de biztos ott sem annyira hüjje..ha megél belőle:)

SZÉP az a TRIJJUMMF...
Még mindig ez a zámbó! Tényleg ennyire nyomi vagy hogy nem tudsz mást találni? Nem gond ám,szólj,és akkor nem piszkállak vele többet.
Vannak ja,de nem te az hétszencség!
Megélni a MÁV jóvoltából él meg.
ZÁMBÓ...háttér! Vannak értelmesebbek is...:)
De MEGÉL.... a többit meg leszarja...:) Az neki hobbi...szórakozás.
Megpróbálhatsz vele normálisan beszélni,de nem fog sikerülni.Ő ilyen kis szerencsétlen,hogy nem tudja megérteni mit illik,vagy mi a helyes.Eddig jutott a kisegítő osztályban,és nem tovább.
Ilyen a modora és kész.Olyan mint amikor belelépsz a kutyaszarba.Egy ideig bosszant,letörlöd a cipődről,aztán elfelejted.
REXI...én soha nem csaptam be SENKIT...se szereléssel...se motor eladással.
SOK magát szerelőnek nevező senkiházi él meg abból hogy átveri azt aki nem ért hozzá...
Szóval mi volt a probléma...mit JAVÍTOTTÁL meg?:)
Nemhiszem hogy megtudnám szokni.De melyikbe?A simába vagy a madarasba?
Te rokona vagy neki?Elég közeli lehetsz az írásmód miatt.
Leugatni ismeretlenül másikat meg rossz neveltetésre és modorra utal.
Amíg csak gépeket kezel addig nem gond.De ha ÜGYFELEKBŐL kéne megélnie felkopna az álla.
Nem mindenki tolerálja.
És még jó ha csak nem mennek hozzá.
Na akkor innen a sértődöttsége! Eddig csak azt hittem ok nélkül beleáll mindenkibe,mert gyp-s.De mostmár értem.
Majd megszokod DZSIMMI...képzeld azt hogy a TESSZKÓBAN vagy...
Utálok sorbaálni,várakozni.
Nem állítom most sem hogy okos vagyok vagy értek hozzá. Először próbáltam itt érdeklődni merre induljak el, hátha segít valaki, de el lettem küldve ugye hozzá mert ne én csináljam. Letudta az egészet egy karbipucolással és WD40ezéssel (6000ft-ért...) és pontosan 1 napig tartott az egész.
Én meg inkább nekiálltam több embert megkérdezgetve hogy találkoztak-e a hibával és merre indulnának el (persze akkor már nem is írtam ide..) aztán kitartó munkával megoldottam
Megismétlem, továbbra is tisztelem azokat akik ezt kisujjból csinálják, csak nem értem miért jó ha ehhez lenézés párosul. Mindenkinek el kell kezdenie valahol. Nekem soha senki nem segített ilyenben, nem ezt tanultam sajnos Biztos így hogy te értesz hozzá szinte fáj olvasni ha valaki hülyeséget ír, de nyilván az ilyen "hülyékből" élnek a szakemberek. Én csupán valami kis alap dolgot szeretnék tudni, hogy ne kelljen minden aprósággal rohangálnom ide-oda.
Elhiheted az a motor minden tőlem telhetőt megkapott és nem volt kára abból hogy hozzányúltam Ahogy az előzőeknek sem.
És azt sem állítom hogy tudok motorozni, de azért az a majrécsík erős túlzás volt
Monntam hogy majd szóllítalak...mit TOLAKOCC?
Mi volt neked? A kis játékmotorjaid nem számítanak ám azt tudod ugye?Na akkor most számold össze még egyszer,újra!