amúgy tényleg ki vagy Te ? mit tudunk rólad? valami élsportoló enduro vb bajnok vagy csak egy utolsó szarházi csicska akinek nincs jobb dolga mint ide írkálni ?
amúgy meg most is azt mondom.. faszméréshez elősször is kell.
fasz.
hiteles mérőműszerek...lehetőleg század pontosságu..főleg kis faszok között a századok is számitanak...
aki meg nagy fasz..az meg úgy sem méregeti..mert ő..Ő tujdja hogy nagy fasz
de azért szépen művelten beszélni..ékes szólással is lehet nem szab itt Qrwa anyázni...
mert aki a másikat akarja csúnyán le í-kÚ nullázni..az lehet hogy maga a megtestesült...í-KÚ negatíw
kártélyemse srác..kinek adatlapja hát nem túl sokat árul el személyiségéről..inkább csak azt hogy nix neki...
nyugodjál meg...
ha nem tetszik a hely..hát tudod..ne nézz be...
iit a sok törzsragot te..akár a világot SEM fogod megváltoztatrni...
pedig látom törekvő szándékod van rálya...
remélem helytelenirási hibályimmal nem bosszantottalak fel még...lyobban
Nekem tök mindegy ki mit csinál, néha jó olvasgatni miket tudnak emberek egymás arcába lökni
Világ legegyszerűbb ellenszer erre ha senki nem veszi észre és ráunnak magukra.............tudniillik a monológ nem olyan izgi, mint a dialóg
mi a hiszti tárgya?
hogy 190nél lifeg a krosszsisak?
az elmondom már 100nál is lefeg...
és hogy egy ktm 190et is simán megy...akár hosszabb ideig is mikor már zavaró az hogy mondjuk 30 perce rángatja a sisakot...
csak mérő óra kérdése ...
ha úgy állitod be hogy a kerék kerülete 4 m akkor az simán megy 190utazót
nem lesz itt szájkarate mert bannoltatom a picsába.. az ilyen hormonzavaros gyökeret.. biztos apuka fenyíti esténként azért ilyen agresszív a nyomorult.. de hát.. semmi gond.. apukája jobb kezemen anyukája balon ő meg a talpam alatt.. és köpködöm.. csak ezt még nem írta le.. de majd biztos részletezi h ki a főnök otthon
Remélem te is csak betévedtél, de húzol is.
Én sem vagyok kiváncsi egy agyhalottra, szóval kvittek vagyunk
Minek emeled ki azokat a szavakat amiket nem TUCC leirni csíra?Azt hiszed vicces vagy mi?
Minek RÖVIDÍTETTED le a vezetékneved? BÁr így ojjan izgi...de azé TUGGYUK:)
Ilyen az amikor az apja leáll a szoptatásról
DE igyekezzé...mert ELŐVESZEM a KEMOTOKSZOT oszt LEfújlak...aztán NEKIrepülsz a falnak...nagyot koppansz..és ELhallgacc:)
TŐTÖGESSED fel az ELLSŐ kereked tenisszLABDÁVAL...le ne MARAGGY valamiről..mert a MÚTKOR is kitartott neked PÁR hétig...
MEG ne légy feszült...FELESLEGES.
" MÓKOLT SM-be? jÓlett vóna az neked...mert bolondnak jó a fapéz is"
Remélem tudod hogy nem jó helyen vagy!
fasz.
hiteles mérőműszerek...lehetőleg század pontosságu..főleg kis faszok között a századok is számitanak...
aki meg nagy fasz..az meg úgy sem méregeti..mert ő..Ő tujdja hogy nagy fasz
de azért szépen művelten beszélni..ékes szólással is lehet nem szab itt Qrwa anyázni...
mert aki a másikat akarja csúnyán le í-kÚ nullázni..az lehet hogy maga a megtestesült...í-KÚ negatíw
kártélyemse srác..kinek adatlapja hát nem túl sokat árul el személyiségéről..inkább csak azt hogy nix neki...
nyugodjál meg...
ha nem tetszik a hely..hát tudod..ne nézz be...
iit a sok törzsragot te..akár a világot SEM fogod megváltoztatrni...
pedig látom törekvő szándékod van rálya...
remélem helytelenirási hibályimmal nem bosszantottalak fel még...lyobban
nincs itt hiszti, csak kerestem plexit rá, de már meg is lett
az meg nekem 8 hogy mennyi az annyi amíg nem jön róla csekk
Világ legegyszerűbb ellenszer erre ha senki nem veszi észre és ráunnak magukra.............tudniillik a monológ nem olyan izgi, mint a dialóg
hogy 190nél lifeg a krosszsisak?
az elmondom már 100nál is lefeg...
és hogy egy ktm 190et is simán megy...akár hosszabb ideig is mikor már zavaró az hogy mondjuk 30 perce rángatja a sisakot...
csak mérő óra kérdése ...
ha úgy állitod be hogy a kerék kerülete 4 m akkor az simán megy 190utazót
Azt hittem lejárt a WoW előfizetésed és azért jöttél vissza
A hosszú téli szájkaraték előszelét érzem
Én sem vagyok kiváncsi egy agyhalottra, szóval kvittek vagyunk
Minek emeled ki azokat a szavakat amiket nem TUCC leirni csíra?Azt hiszed vicces vagy mi?
Néha betéved egy két ember...de már megy is...okosságot nem olvas...HÜJJÉKRE meg nem kíváncsi...
De hát hogy is tudnátok MÁSON segíteni...mikor magatokon se TUTTOK:)