Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áá odáig csak nem, sok lenne a posta

ha Te mondod
JÓVANAZ...azé tuttam hogy MÁSOCCORRA csak sikerül...
kár
kér neki válaszolni..
OJJAN biztos EZ?

ÚGY érzem má végigkürtölted a NETET..ZIMMBABBWÉTŰL KAMMcsatkájjig...és hogy NEM LESZ eccerű kör ez sem az HÓT(Halott)ZIHERR....

De fussunk neki...ÉN asszmondom...
Nem akartam én ezt túl ragozni Csak jeleztem az igényt, aztán majd ha valaki szabadulna egytől akkor szól. Addig nem firtatom
Pacsi TONI...miújság?
REXI...szívből örülök hogy vásároltál egy KÁTÉJJEM kilencÖTVENES gépet...annak meg KÜLÖN hogy KIpuffógót keresel REÁJA...(Nem puffogó VIPERA..és nem RÁJJA)...

Úgy gondolom ezzel a TÉMÁVAL elleszünk HÚSvétig(minimum,csak a KARÁCSONYT éljük túl)és úLLYaBB kellemes élményekben LEHET részünk ÁLTALAD...

Komolyan mondom...tényleg ÖRÜLÖK...
volt egy fél éve is,carbon leo pár,azt kimondottan 950-re vásárolta meg a fazon
Ha legközelebb lesz olyanod szólj légyszíves!
egy hete vittek el 2 db Leo Vince "E" jelzéssel ellátott dobot 60 e ft-ért, gyönyörűszép állaptban voltak,gyári fojtással
Részben,attól függ hogy kérem őket.
NEoKOSkoggy KOS...

Figyejjémán...ABBA(nem az EGYÜTTES...még melőtt a GYENGÉBBEK félreértenék)a KOSos videóban véletlenül nem TE szerepeltél?

Elég AGRESSZÍV volt az a KOS...és NEVECCSÉGES is...ebből gondolom hogy TE lehettél...mint TERÜLET és TÖRZStag védő...
Köszi, értem!
Csak a csomagolást nem adod el Jani ? Persze csak ha tényleg eredeti.
Ezek hőálló alu matricák?
pl tökre hasonlit egy sx 525 höz mi
ránézésre full koppincs...
semmilyen..úlyra felsorolom az alkatrészeket amik kompatibilisek..mondom semmilyen alkatrésze nem egyezik meg ktm kével..
hazudtam..most is látszik hogy hazudós vagyok..
mert pl a gumiait pont ott vette ahol én is

alakatrészt könnyű hozzá szerezni..ha mondjuk spanyolban a gyár mellett lakol
vagy ha van a rokonságban aki ott dolgozik
mondom alkatrész ellátással nix gond...

de ha nem kell hozzá venni semmit.. tök jó moci...hasonló nagyon a ktm 2001-2008 exc-sx hez mert valójában tényleg el van és tartós is .. mint egyes fórumozók lelki nyomora..

nehogy hisztizzen itt valaki..mert egyből lebuktatná magát...
Álítólag ktm koppintás a blokk, mennyire passzolnak bele a ktm cuccok?
Eladó Keréktengely! Original csomagban.450 exc.
Köszi válaszod, benézek akkor a KTM fórumba is,
Üdv
Akkor az AWI tök tutesz, már csak a pálca még mindig a kérdéses...
"pofád befogod! neked itt nincs szavad" Tegnap mé nem voltál incoba? szétszedtünk mindent...
asszongya a dávidóó... na re! megjöttem megmondom a tutit azt megyek a picsába
Savállóhoz saválló pálca kell, szénacélhoz szénacél, titánhoz titán
Mivel saját anyagához igencsak hasonló tulajdonságú anyagot kell hozzá használni, ezért nyilván nem jó a saválló.Meglehetne oldani saját anyagával is, ha lenne vagy 2mm-es fala.

Az hogy milyen gázzal lehet, azt meg meg kell nézni mi való hozzá.
Szénacélhoz argon, savállóhoz argon vagy argon/hélium + nitrogén öblités, titánhoz meg azt irja a net hogy tiszta argon kell.
http://www.technolit.de/App/We...
Ejjj, ez sem jó hozzá. Most olvasom, h fehér és porózus fémeknél...
http://www.szerszamok-webaruha...