NAszóval...látom a LUKASKA házasPÁR megint a mondás szerint cselekszik miszerint:az OKOS hüjjéskedhet...de a HÜJJE nem okoskodhat...ŐK...azaz ők az utóbbit választották(más opcijó NEM lévén számukra)
ÉS PÁR udvari bolond asszisztál...TISZTELET a kivételnek...
MÉG KILENCKILENCVEN kéne a REXINEK...má a KILENCÖTVEN nem is jó...pedig az is úgy verné a FŐDHÖZ mint a villanypásztor a TEHENET.
Visszaolvasva kicsit(nem sokat,a kicsi is elég volt)má lassan motoros vezetési oktatást fognak tartani...arról persze hogy hogy lehet MEGŐRIZNI a ÖTCENTIS félelem(halál)csíkot a gumi ÓDALFALÁN...minnél kevesebb fogyasztással KARÖLTVE.
Neveccséges...ezért a PROPAGANDÁÉRT kellet kitiltani a DUKE73-at...
Kapkodnak itt össze vissza mint pedofil pap az óvodában...osszák a NEM LÉTEZŐT...de az legalább nem fogy el:)
ez 170ig jó volt, 190nél már zavart.. a plexi bőven orvosolná annyira hogy ne nagyon szembesüljek vele szerintem vagy marad a "nem kell gyorsan menni" elv és mindenki boldog
Képes lennél még jobban elcsúfítani azt a motort egy plexivel?
Egyik haverom csinálta ezt, vett egy Tuonot, aztán rábaszott egy akkora plexit mint az ólajtó, mert hogy fúj rajta a szél...
csodákat nem szabad várni nekem a horneten van egy kis gyári plexi, 180nál zavaró a szél ha leveszem 140nél már kurvára idegesít.. na most ugyanezt egy cross bukóban
de a 660nak gondolom más volt a villamos hálózata, az eleve úgy lett tervezve hogy gyújtás és világítás mennyen csak generátorról nemtudom nem ismerem a ktmeket
Vigyázzatok mert leereszti a gumitokat
ÉS PÁR udvari bolond asszisztál...TISZTELET a kivételnek...
MÉG KILENCKILENCVEN kéne a REXINEK...má a KILENCÖTVEN nem is jó...pedig az is úgy verné a FŐDHÖZ mint a villanypásztor a TEHENET.
Visszaolvasva kicsit(nem sokat,a kicsi is elég volt)má lassan motoros vezetési oktatást fognak tartani...arról persze hogy hogy lehet MEGŐRIZNI a ÖTCENTIS félelem(halál)csíkot a gumi ÓDALFALÁN...minnél kevesebb fogyasztással KARÖLTVE.
Neveccséges...ezért a PROPAGANDÁÉRT kellet kitiltani a DUKE73-at...
Kapkodnak itt össze vissza mint pedofil pap az óvodában...osszák a NEM LÉTEZŐT...de az legalább nem fogy el:)
tegnap kicsit beszittyóztunk haverral,aztán már csak a számokat szűrte ki a szemem :)
Egyik haverom csinálta ezt, vett egy Tuonot, aztán rábaszott egy akkora plexit mint az ólajtó, mert hogy fúj rajta a szél...
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem nem tűnt el semmi opció, mert nekem volt benne elem.