Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áruld már el nekem hogy hol beszéltem én 990ről? JA hogy ezt is BEKÉPZELTED mint kb az összes dolgot
Na visszajött már hála istennek megmondóember
Vigyázzatok mert leereszti a gumitokat
NAszóval...látom a LUKASKA házasPÁR megint a mondás szerint cselekszik miszerint:az OKOS hüjjéskedhet...de a HÜJJE nem okoskodhat...ŐK...azaz ők az utóbbit választották(más opcijó NEM lévén számukra)
ÉS PÁR udvari bolond asszisztál...TISZTELET a kivételnek...
MÉG KILENCKILENCVEN kéne a REXINEK...má a KILENCÖTVEN nem is jó...pedig az is úgy verné a FŐDHÖZ mint a villanypásztor a TEHENET.

Visszaolvasva kicsit(nem sokat,a kicsi is elég volt)má lassan motoros vezetési oktatást fognak tartani...arról persze hogy hogy lehet MEGŐRIZNI a ÖTCENTIS félelem(halál)csíkot a gumi ÓDALFALÁN...minnél kevesebb fogyasztással KARÖLTVE.

Neveccséges...ezért a PROPAGANDÁÉRT kellet kitiltani a DUKE73-at...

Kapkodnak itt össze vissza mint pedofil pap az óvodában...osszák a NEM LÉTEZŐT...de az legalább nem fogy el:)
jaa :)
tegnap kicsit beszittyóztunk haverral,aztán már csak a számokat szűrte ki a szemem :)
deeehogyiiiis egy kizsírozott szakadékba talán
lusta fasz voltam végig olvasni az előzményeket mert ríszeg disznó vagyok,megragadt a szemem a 170 190 sztorin..... 190-nel ment az exc
Ez szerintem nem csúnya Sőt kifejezetten tetszik... De a kacsacsőrű 690el is csak én voltam úgy hogy elviselném..
ez 170ig jó volt, 190nél már zavart.. a plexi bőven orvosolná annyira hogy ne nagyon szembesüljek vele szerintem vagy marad a "nem kell gyorsan menni" elv és mindenki boldog
Képes lennél még jobban elcsúfítani azt a motort egy plexivel?
Egyik haverom csinálta ezt, vett egy Tuonot, aztán rábaszott egy akkora plexit mint az ólajtó, mert hogy fúj rajta a szél...
csodákat nem szabad várni nekem a horneten van egy kis gyári plexi, 180nál zavaró a szél ha leveszem 140nél már kurvára idegesít.. na most ugyanezt egy cross bukóban
na miaz? szerintem még bőven jól néz ki.. és így nem kellene még 1 bukót vennem hanem elbírná a crossal is
de menő itt valaki
Mire kell a kartervédő?
Hali.nincsen valakinek eladó kartervédője?
Nekem eddig az összes (4) KTM-em tök jól indult akksi nélkül rúgásra...
Tyűűűű ez milyet mehet már
http://www.sportmotor.hu/motor...
Jaja, de egy csipet 80W-90-es hajtóműolaj hozzáadásától úgy csúszik le a torkodon mint a turhás burger
a mekis krumplit is 5w-sben sütitek ?
A hűtőbe
mibe ?
Maradjunk annyiban, hogy 5w-s telóolaj kell bele...
jaja kb.. kérlek folytasd
de a 660nak gondolom más volt a villamos hálózata, az eleve úgy lett tervezve hogy gyújtás és világítás mennyen csak generátorról nemtudom nem ismerem a ktmeket
660-on nem volt gyárilag akksi, mégse volt soha egyiknek se fesszab baja
Nekem nem tűnt el semmi opció, mert nekem volt benne elem.