kicsit félre értelmezted!
1.feltöltök egy képet telefonszámmal
2. megkérdezik az árát,és leírom hogy ha érdekel hívjon fel szívesen elmondom
3.nem hív fel,mert nincs pénze felhívni,vagy azért mert azt hitte ingyen van,amiért én pénzt kérnék el,így nem éri meg neki
engem érdekel a jacket,viszont a kollega nem mondta hogy hívjam fel,így egyenlőre nem tettem
esetleg te is elbuktál a 3. ponton valamikor,valamelyik eladó termékemnél,és haragszol rám?
Azt gondoltam érteni fogod.....
Ha valaki kérdez a fórumon tőled egy árat,akkor nem írod meg neki,hanem azt írod hogy hívjon fel
Na most Te viszont itt a fórumon szeretnél egy árat tudni a kabátra....
Peace
írd meg hogy mi az ára,vagy felhívlak most ha nincs késő (ha megadod a számod) és mikor elküldöd a képeket,akkor már fogom tudni hogy megér-e nekem annyit!
furcsálltam is a dolgot mindig mert azért ez nem robogó kategória csak megtervezik rendesen
igazság szerint én már csak spriccelőst vennék ha lenne rá annyi zsetonom, egy csomó gondtól megkíméli az embert
Az 4 henger (vagy több). A 2 henger sokkal rázósabb is, az ilyen gondok sokkal jobban érezhetőek, a kompresszió is gondolom más egy autónál, amit nem pöckölnek fel akkora LE-re, mint a mocikat.
Engem idegesített a SuperDuke-on, hogy a gyárilag elcseszett, lecserélhetetlen, feljavíthatatlan injektor 3800-4000 RPM-nél kapcsolta a "closed és open loop-ot" az injektor-programban, olyan volt mintha hátulról lökdösnének.. O2 szenzor kiiktatása sem segített, kikapcsolása sem az injektor-programban. 2 személlyel ritka szar volt.. Persze lehet folyamatosan motorozni 4000 RPM fölött, de pont annyin jár 50-60-nal városban. Nyitott légszűrővel és Akrákkal jobb volt, de még akkor is előjött random, amin a 15 perces alapjáraton járatás (injektor-nullázás) segített. Vagy az sem..
Csak hétvégén fog menni, vidéken van a kabát.. Bal karja kopottas, előző tulaj csúszott vele, a RACING felirat sok helyen sérült. Nem olyan, mint a képeden, hanem ilyen: http://www.emoto.com/img/conso...
1.feltöltök egy képet telefonszámmal
2. megkérdezik az árát,és leírom hogy ha érdekel hívjon fel szívesen elmondom
3.nem hív fel,mert nincs pénze felhívni,vagy azért mert azt hitte ingyen van,amiért én pénzt kérnék el,így nem éri meg neki
engem érdekel a jacket,viszont a kollega nem mondta hogy hívjam fel,így egyenlőre nem tettem
esetleg te is elbuktál a 3. ponton valamikor,valamelyik eladó termékemnél,és haragszol rám?