Nekem egy 2006-as Sherco 4.5 Endurom van. Mivel nincs ilyen fórum ide írok, hátha tudtok segíteni.
Lánckerék szimering cserénél a motort jobbra döntöttem, és kicseréltem a szimeringet, így nem folyt ki az olaj. Ez után jelentkezett a probléma, miszerint hideg motor indítása után, menet közben a kuplung (AP racing hidraulikuas) egyszerűen '"beesik'", nem emel ki. Minél nagyobb fordulatig pörgetem, annál erősebben jelentkezik a probléma. Miután bemelegszik a motor (5 perc menet), szépen lassan megszűnik a probléma.
Megnéztem az olajszintet, légteleníteni is próbáltam, de nem segített.
Remélem sikerült érthetően leírni, és tudtok segíteni!
Üdv.
gondolom ott a talp is poliuretán aztán jóhogy megfogja
igazándiból(szerintem) az a fő gond hogy a 2 ragasztandó anyag nem egyforma, és ahogy hajlik-nyúlik-mittudomén szétválik pillanatok alatt
a kirájjos román túracsizmám talpa is az első 3 naposon már lobogott középütt, elöl a vas szerencsére megfogta
utána meg a pozdorjacsavarok, meg sem próbáltam ragasztani
szupermotóval jó volt de amúgy mindig Zagyvarónáról átmentünk Ceredre és vissza mert a fiúk mindig éhesek voltak és menni kellet Salgótarjánba enni szóval Istenmezeje fele nem mentünk
mérd meg a tiéd...milyen olaj volt benne?...ásványi vagy fék?
ilyenkor vége van a melóidőnek? nem hajtanak estig a németek?
Nekem egy 2006-as Sherco 4.5 Endurom van. Mivel nincs ilyen fórum ide írok, hátha tudtok segíteni.
Lánckerék szimering cserénél a motort jobbra döntöttem, és kicseréltem a szimeringet, így nem folyt ki az olaj. Ez után jelentkezett a probléma, miszerint hideg motor indítása után, menet közben a kuplung (AP racing hidraulikuas) egyszerűen '"beesik'", nem emel ki. Minél nagyobb fordulatig pörgetem, annál erősebben jelentkezik a probléma. Miután bemelegszik a motor (5 perc menet), szépen lassan megszűnik a probléma.
Megnéztem az olajszintet, légteleníteni is próbáltam, de nem segített.
Remélem sikerült érthetően leírni, és tudtok segíteni!
Üdv.
KERESEK 2002-es 250 eszikszhez magura felújító készletet.. Szettet . Somogy, Fejér, Veszprém megye, esetleg Pest megye környékén, SÜRGŐS !
Tel. számom: 30 242 5531 ! Hívjatok-hívjatok, mert sürgős !
Engem érdekelne KTM-es szerszámos táska.
Sajnos már neki sincs meg
igazándiból(szerintem) az a fő gond hogy a 2 ragasztandó anyag nem egyforma, és ahogy hajlik-nyúlik-mittudomén szétválik pillanatok alatt
a kirájjos román túracsizmám talpa is az első 3 naposon már lobogott középütt, elöl a vas szerencsére megfogta
utána meg a pozdorjacsavarok, meg sem próbáltam ragasztani
Sikerült valamit megtudni a dzsekóval kapcsolatban?
http://p1.bikepics.com/2013%5C...
Vagy csak ennyire nincs rá szüksége senkinek? :)