Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel eljátszottad a beigért Happy Meal menüt meg a sok ajándékot....
De mi motoros témában oltogatjuk egymást
Franc tudja... Azt viszont tudom, hogy felőjító szett beépítése után magura folyadékkal töltöm fel.
valld már be végre hogy a Mekiben dolgozol naa.. annyira nem szégyen

mintha mi nem azt szoktuk volna csinálni
Nem szabad szétoffolni a fórumot
Nem is olyan régen azt írtad hogy a Magurába simán beletöltöd a fékfolyadékot. Nem lehetséges hogy ez okozta hogy megdöglött a karmantyú?
Hát, az enyémbe nem evilági folyadék van. Lehet, hogy nem is Nyútoni folyadék Ragadós, nyúlós massza... Ez is le lesz cserélve.
cső, lemez, vagy alkatrész összehegesztést végeztek?
Nem hajtanak estig.De én azt sem bánnám, nem vikkendezni vagyok kint hanem dolgozni
Nekem van,bontott...hibátlanul működött csak eltört a felfogatásnál.
mérd meg a tiéd...milyen olaj volt benne?...ásványi vagy fék?
szoktam figyelni,hogy ilyen időtájt be-be nézel a fórumba.
ilyenkor vége van a melóidőnek? nem hajtanak estig a németek?
Mondja ezt az aki elcsúszott 20-al a tyuxaron
Igen igen, kuplunghoz...
Sziasztok!

Nekem egy 2006-as Sherco 4.5 Endurom van. Mivel nincs ilyen fórum ide írok, hátha tudtok segíteni.
Lánckerék szimering cserénél a motort jobbra döntöttem, és kicseréltem a szimeringet, így nem folyt ki az olaj. Ez után jelentkezett a probléma, miszerint hideg motor indítása után, menet közben a kuplung (AP racing hidraulikuas) egyszerűen '"beesik'", nem emel ki. Minél nagyobb fordulatig pörgetem, annál erősebben jelentkezik a probléma. Miután bemelegszik a motor (5 perc menet), szépen lassan megszűnik a probléma.
Megnéztem az olajszintet, légteleníteni is próbáltam, de nem segített.
Remélem sikerült érthetően leírni, és tudtok segíteni!
Üdv.
Kuplung?
Haló narancsosok !

KERESEK 2002-es 250 eszikszhez magura felújító készletet.. Szettet . Somogy, Fejér, Veszprém megye, esetleg Pest megye környékén, SÜRGŐS !

Tel. számom: 30 242 5531 ! Hívjatok-hívjatok, mert sürgős !
Helló
Engem érdekelne KTM-es szerszámos táska.
Szia!

Sajnos már neki sincs meg
gondolom ott a talp is poliuretán aztán jóhogy megfogja
igazándiból(szerintem) az a fő gond hogy a 2 ragasztandó anyag nem egyforma, és ahogy hajlik-nyúlik-mittudomén szétválik pillanatok alatt
a kirájjos román túracsizmám talpa is az első 3 naposon már lobogott középütt, elöl a vas szerencsére megfogta
utána meg a pozdorjacsavarok, meg sem próbáltam ragasztani
csaó hölgy!

Sikerült valamit megtudni a dzsekóval kapcsolatban?
igaz nem Linkás vagyok de tudom hogy nem szereti a Duke formáját annyira
szupermotóval jó volt de amúgy mindig Zagyvarónáról átmentünk Ceredre és vissza mert a fiúk mindig éhesek voltak és menni kellet Salgótarjánba enni szóval Istenmezeje fele nem mentünk
nem hinném hogy sok,csak egyszerűen jön a szezon vége sok mindenkinek,lóvé fogyóban vagy épp tartalékolnak,így pang a piac
4eFt sok az anodizált váltókarért?
http://p1.bikepics.com/2013%5C...
Vagy csak ennyire nincs rá szüksége senkinek? :)