amúgy én azt mondom h az kurva kemény lesz.. de tényleg.. nekem erre a 10 esre azt mondták mikor beleakartam önteni h viccelek ugye? :D vagy 5 ös vagy 0 ás van benne.. !AZTHISZEM!
most akartam én is írni.. h szerintem is kell aksi mert a fesszab tönkremegy mert nem egyenletesen kap áramot.. túltölt meg minden.. szóval nem nagyon motoroznék aksi nélkül.. én is mentem az LC4 el de pl el is tűnt valami az órából.. vmi opció.. meg is ijedtem h tönkrement az óra de amint visszaraktam az akksit visszajött..
azért kell bele akksi hogy ne üsd ki a fesszabot, pufferként működik az akksid ha nincs benne akkor minden áramot a fesszabályzón fűtesz el és az nem tesz jót neki
Egyébként a képen látható motoron lévő kis plexit nem tudja valaki honnan lehetne szerezni? A gugli nem nagyon akart segíteni, csak SMT-re valókat mutogatott
Azt tudom, hogy nélküle indul, én is kb. eddig többet mentem eddig nélküle mint vele. Csak néha jól tud jönni mikor még letámasztani sem lehet akkora a sár :D Most hétvégén viszont úgy mentem el, hogy annyi volt még benne, hogy beindítsam vele a motort. De egy lefulladás és pár indítózás után feladta a harcot :D Utána pedig rendesen megszenvedtem vele mire sikerült berúgni. És most szóbakerült valakinél a dolog és csodálkoztam, mikor mondta hogy olyankor nehezebben indul rúgásra is és érdemesebb kivenni hosszabb endurozáskor.
Jaja arra emlékszek, akkor még az előző munkahelyemen dolgoztam magyarországon.
Ha jól emlékszem abból pont én vettem ki a Dzsíí Álly Dzsóó figurát, de abba bele is köptem
Nos ezt nem tudom, még sosem merült le benne az akksim. De az LC4 pl lemerült akksival is jól indult rúgásra.
Van abban igazság, hogy egy csutkáig lemerült akksival rúgásra is nehezebben indul a motor? Volt már valakinek hasonló tapasztalata Exc-nél?
azért remélem sikerült azóta feldolgozni
Ha jól emlékszem abból pont én vettem ki a Dzsíí Álly Dzsóó figurát, de abba bele is köptem