Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát tanultam én itt sok mindent, csak nem ktm-ről!
Nem baj, de azért még hasznaltauton fentvan
Jó telefonálgatást

Duke73 vagy kivagy, ismerős neked az a név taschner?
Te HOLDPONT
Végülis ha a googleba beirod a telószámot biztos nem dobja ki.....Ááá dehogyis
http://www.sportmotor.hu/motor...
2503-as hozzászólás ott a szám is, stimmel, márciusban irt bejegyzés
Mi kell még facebook adatlap?
Szívesen elviszem . Ha kell repülök is. Vagy kutyaszánnal is vihetem .
Szólj ha küldeni akarod, holnap nem adok nekik enni.
Vagy küld a megfelelő "emberrel"
de most mit is bizonyítottál ? én még mindig nem értem hogy ezzel mit lehet bizonyítani ha ide jösz hülyét csinálsz magadból. Mert ha azt akartad bizonyítani hogy mi hülyék vagyunk akkor csak azt bizonyítottad hogy semmivel sem vagy jobb
komolyra forditva a szót..rókaúrnak full igaza volt ő a nap scherlok holmszlya..
tyúkhúr megérkezett visszatért csak másik néven fut..

a dupla jj az elipszilonyok helyett tisztán lebuktatta..jól mondom serlok...(róka úr...most már hiv6nál vátszonnak )és mikor jött ezzel a dumával.. ezt a múltkor is lenyomta ezt az amúgy tényleg értelmes szöveget...ebből látszik hogy vannak még tiszta pillanatai...de csak 1% a többi irásaihoz képest...és az az 1 100 alék..az viszont... valymi kevés..
de ez a hüjje... két jj full lebukó
de bakker az szitu..nem sokat fejlödött...pedig ide jár nap mint nap..mindenről képben van...lehet hogy ki is veri...napi szinten
akkor mondd el kedves mr OKOS ember miért nem tudta egy HOZZÁÉRTŐ szerelő megjavítani a motorom, de én kis HÜJJE itthon igen? és azóta is ketyeg a gép, igaz már más alatt, de szinte minden nap látom a képeket merre jár... MEKKORA SZART ADTAM KI A KEZEMBŐL
Komolyra fordítva a szót...

Ez mindenhol így van...a HÜJJÉK kivetik maguk közül az okosabbat,aki valamit jobban tud,tapasztaltabb...mertt annyira összetetten már NEM tudnak gondolkozni hogy a MAGUK hasznára fordítanák a megszerzett információt,tanulnának belőle...ááá dehogy is.:)
Elhiszem hogy sokuknak FÁJDALMAS gondolkozni...de néha meg kéne próbálni...EREDMÉNYES:)
Inkább támadnak...anyáznak,apáznak,rokonoznak...hihetetlen alacsony SZELLEMI szinten...de hát ez láccik is a HOZZÁÉRTÉSEKBŐL...bármi legyen is a téma:)

A buta ember támad,ágaskodik csak...mert TANULNI képtelen...és ami okosságot is hall-olvas képtelen értelmezni,felhasználni a maga javára...
De hát attól hogy nadrágot adunk a majomra még nem lesz belőle EMBER:)

ÚJRA bizonyítottatok...NEM okoztok csalódást...:)
hÚ..ez állat..
roka úr
eleinte összeesküvés szagú volt.. de most látom..bakker ez tisztán világit

gyanús hogy ez az a retardált ..tényleg ő ki lett tiltva.. mert nem irogatja a jópofa zöldséges dumákat...

kártélyemes nóbádi...
irigy vagy a tenyiszlabdára..mi

majd lódarázzsal küldetek hozzád...bizti elviszi neked ha megkérem rá

kártélyemes hawer...
bakker csináld még nem hagyd abba.. mert szétröhögöm magam rajtad mekkora egy de-bili vagy.. .hajrá
Üdv Márkatársak!

Keresek RFS blokkos 4t KTM hez 450-525 4es vagy 6-os váltót kompletten emberi áron. Ha valakinek van kérem jelezze.

Köszönöm
csak az a baj hogy idejösz és szidsz mindenkit ezzel azt bizonyítod hogy te egyedül vagy de anyit sem érsz mint mi
A BIRKANYÁJ is sok...mégsincs EGYRE való eszük se:)
NEM...nem...nekem egy csiricsáré BOHÓC SMCÉM van...FÉLméteres majrécsíkkal:)

JA! ÉS kedvező fogyasztással:D:D:D:
valahogy soha sem tudtam megérteni azokat akik álnéven idejönnek mindenkit szidnak azt hiszik hogy viccesek közben mindenki más lenéz és szánalmasnak tart és utána kiveri a brét hogy ő milyen nagy ember volt ma mert beszólt pár embernek lehet hogy mi sem vagyunk viccesek de legalább sokan vagyunk
KÓKAbimbó...ÉN kívánok neked IJJEN vevőket arany barátom...mint akik keresnek KILENCÖTVENET:)

Az ijjenektől ments meg URAM minket...meg a motorokat:)
Melyik az a lekarbonozott hullásmotor?
Lám már el is tűnt a Duke73 által hirdetett fekete 950 sm.
2 perc alatt.
Gratulálok Duke, te egy igazi retardált vagy.
JÁNOS...pedig azt HITTEM hogy TE tanulni,okosodni jársz ide...nem UNATKOZNI:)

VAN pár INZSENYÉR(enginer) köztük...felettéb sok tudással..ez TÉNY:)
Nekem ez felettébb gyanús.
Felmerül a téma október 13-án, hogy motoros_keX KTM 950 sm-et nézett ki magának.
Erre Duke73 felrak egy eladó KTM 950 sm-et a képes motorra október 14-én.
Feltételezem, hogy nem kamu hirdetés, áááá.
Valamint ma megjelenik feltételezem, hogy Duke73 KÁTÉJJEM álnéven.
Megy a vérszívás, meg be van a szopatás témája.

Duke73
Én nem, csak el akarok veled beszélgetni.
Nagy volt itt már az unalom!
TŐLED is csak ennyire tellik LÓszarás?:S VEREKEDNI?

Szánalmas...41 évesen:S

Megtalállak...megverlek...IP cím...ugyanmá KIRÁLYFI:)

Erről mindig a TANKCSAPDA nóta jut az eszembe:

"Hiába vagy bátor,mint egy római GALDIJJÁTOR,ki keményebb mint a szikla,de néha elég egy CIKKRA...a gyújtózsinór végén...és a TÚLVILÁGI TÉVÉN majd rólad szólnak a hírek,veled lesz tele a sajtó..és hogy MEJJIK ajtó azt majd ELDÖNTÖD TE:D
Még írogass egy kicsit aztán megleszel, rajta vagyok.
Anyázni...apázni...ennyire tellik az ÍKÚ bajnokoktól...

MOSSMÁ csak egy...azaz 1 kérdésem lenne: Az IJJENEKET mé haggyák ÉLNI?:)
Nem igazán érdekel hogy tudod a vezeték nevemet vagy sem de szerintem nem fogod felfogni akkor sem ha leírom Tehát akkor valami élsportoló vagy vagy csak nincs jobb dolgod ?