Sztem az nem jó hozzá.
Az a gond evvel, h még a saját anyagát sem tudod használni, mert túl vékony, és nem lehet "összeolvasztani"
Én esetleg a HTS-2000-el próbálnám meg összeforrasztani. http://budapest.olx.hu/alumini...
ha ovál dobról van szó,akkor én azt ajánlanám hogy csináltass hozzá palástot,csak új lesz,és se teljesítményben se másban nem fog megmutatkozni! végére egy akra levonyó és mehet a buli! (ha fizeted a postát,adok egy matrinckát)
jani.
ez nem 450
ez egy öt10es valami kétezer8as...talán lyárvisz annó kétezer8ban ilyennel nyerte a az első romaniaxját
de ez is innyektoros....indul mindég...az egyetlen hibálya...ha lehet ezt mondani..tömegbetegsége.. a szabadonfutólya... azt már 2szer jawítottuk...mert a rugó ami a kis acél kilincs-hengereket a helyükön tartja az behal...azt kb 300 huf forintból meg 3 munkaórával lehet orvosolni...ha nem nyirta ki még teljessen magát...
amúgy bontós imádja...
na óa za egyik ki egy 2000kilences sx 250 nel szarabbul tudott extrémhárd endúrózni mint egy 30 kilóval nehezebb 4t szutyokkal
Savállóhoz való is jó lehet? Vagy titán-ötvözet kell? Aki ipari titánnal foglalkozik, nem vállalta el.. Hegesztős cég van erre sok, jó lenne nekik megmondani mit használjanak, nehogy csak szarabb legyen
Próbáld megkérdezni a KTM fórumban! Ott többen előfordulnak! Amúgy egy strapabíró traktor! Feltéve ha találsz ép példányt! 2002-ben gyártották utoljára ha jól emlékszem! Igazán tényleg attól függ milyen példányt fogsz ki!
Segítségeteket szeretném kérni, hogy mi a véleményetek EXC520-ról(2002)?
Mivel ilyet gondoltam magamnak, de sajnos nincs senkinek igazán tapasztalata vele az ismerőseim köréből. Mik a tipushibák, mire érdemes figyelni, érdemes-e egyáltalán foglalkozni a gondolattal?
Akra slip-on titán dobomat már javítva vettem, elkezdett kicsit repedni a hegesztésnél.. Téglalap alakban van meghegesztve a belső oldalán, gondolom a gumi szétkoptatta vagy kapott egy nagyot (bár nincs horpadás, nem tudom mi történhetett ott vele).. Milyen gázzal lehet meghegeszteni egy 3-4cm-es csíkban a repedést? Ötvözet, nem ipari titán..
Már nem emlékszem, de úgy rémlik valamelyőtök videóján mintha láttam volna 1 shercot. Ha esetleg tudjátok kinek a vidije vagy itt fórumozik írjon. Köszi!
Porsche is gyártott traktort meg a Lamborghini is.Minden a parasztmelóval kezdődött
Köszönöm szépen a meghívást elfogadom.Szoktam járni arrafelé néhanapján.Majd beugrok hozzád dumálni
Van egy ilyen krosszgatyám is eladó mint a képen, 34-es L-es méret, 22eFt+posta. Én is ilyet használok, de 1 elég lesz, télire valami béleltebb kell, nem szeretem a cicanacit Ezt még tartaléknak vettem ha nagyon átázna a másik, szép KTM-es szatyorban van, egyetlen szépséghibája, hogy oldalt nincsenek a nadrágban szivacsok, de tépőzár van nekik.. Elég jól szelel, késő őszi gyors szakaszokra nem ajánlom aláöltözés nélkül
Sajnos a teló gagyi fényképezője nem adja vissza a színeket..
Tök tiszta kívül-belül (1-2 bogárelkenődést leszámítva a plexin), túl sokat nem használtam.. A világegyetem egyik leghalkabb motoros bukója, az újabb Schuberth S1 PRO plexije is jó rá (az is van rajta).
Irányár: 40eFt
harveszter kukuc yahoo pont com
a leg furcsább hulla amit láttam..
az 1 kilincs segitségével lett öngyilkos...a kilincsre akasztotta fel magát...
a főnök vete észre mikor a munka naggyával már végeztünk és elült a füst..elment hátra vizelni... és nyitja a kertkaput..és beleakad a drótba..de mivel sötét volt még nem látta hogy mi a retekért nem tudja elhúzni...aztán meg a zseblámpáwel rá világított a ...emberre...aki valószinűleg aza egész épület leégését okoz6ta
hát elég furcsa hogy egy 1m magasan lévő kilincsre is fel tudja magát akasztani az ember..nEEm
Nem tudom el dönteni, hogy ez a fiú csak ugrat bennünket, vagy tényleg ilyen. Ha valóban ilyen ahogy itt szerepel az már nem normális eset. Előfordulhat, hogy itt ilyeneket írogat, otthon meg egy jámbor lélek. Azért nem ártana végigolvasnia az irományait, talán rádöbbenne, valójában ki is ő.
Apósomnak van egy Ducati kertikapája "és ez nem vicc" tényleg Ducati Ha tárnok felé jársz ugorj be az amúr kettőbe "tárnoki tó" ott futárkodom egy fehér liberóval vendégem vagy egy akármilyen pizzára
Az a gond evvel, h még a saját anyagát sem tudod használni, mert túl vékony, és nem lehet "összeolvasztani"
Én esetleg a HTS-2000-el próbálnám meg összeforrasztani.
http://budapest.olx.hu/alumini...