Ismerlek INNEN téged is RAMMSTÁJN...úgy látom nem vagy HÜJJEGYEREK...sok hozzászólásod OLVASTAM már az évek folyamán...és azt is láttam hogy hogy ugatnak le néha a HÜJJEGYERKŐCÖK...de hát boldogok a lelki szegények...
Megalázkodni SOSE kell...a TISZTELET pedig az KIALAKUL...
Tisztelni ildomos embertársainkat.Alázatot gyakorolni szükséges naponta többször is az egészséges lélekfejlődés okán,és önMAGunk fokoztosan alapos megismerése tekintetében egyaránt.
Bugic fórumozó remekül reagált...nemhiába földik vagyunk
Endurós idő van
Engedelmével ÉLNÉK tovább ezzel a NAGY bajjal...ami az ÖN meglátása szerint NEKEM van...és ugye NEM hargszik ha emiatt a DIAGNÓZISA miatt NEM akasztom fel magam a KÁTÉJEMEM kipufogójának VÉGIRE..egy BOGDENNEL...
igazándiból a kérdéseket amikre a választ magadnak teszed fel..és adod meg...
de valójában a saját kérdésedre adott válaszaiddal sem értesz már 1et..ugyhogy úly helyre kéne neked húzni...nEEm
Igyekszem okosat írni vagy inkább a saját meglátásom szerint lévő szöveget.Persze csak akkor ha tudok érdemleges választ adni a kérdésre.Sokan itt is mint a többi fórumba a sportmotoron mindenbe beleszólnak mégha fingjuk sincs a lényegről akkor is.Meglepő vagy sem de minden fórumban ez megy.Túlzásba nem szabad esni.KTM ről van szó amiben tudok segítek.Kár a többire energiát fektetni.Neked is ajánlom hogy egyszerűbb csak a megfelelő kérdésre válaszolni kultúráltan
Pacsi BUGRIShaver...most megmondom(a gyengébek kedvéért LEÍROM) hogy neked aztán ÖRÜLÖK...írásaidban vannak OKOS gondolatok...amik TECCENEK...nem MA kezdted...
MÉ? Hollenék? KÁTÉJJEM fórum nem? Tanulok...ISZOM a sok oKOSságot MAGAMBA...
Amikor BENÉZTEM ide vissza...a napokban TÖRTÉNT...nemrégen...NEKEM megse fordult a fejemben hogy meKKérdezzem:
EZEK még mindig itt vannnak?
Mert TUTTAM hogy ITT lesznek...a főoKOS vezénylete alatt...
Gondolom TE itt valamiFÉLE vezérKOS...vagy ÜRÜ? lehecc...Tisztellek is EZÉ...a magam móGGYÁN...
Motorozzunk...várjá..berúgom...meRRugye lemerült az AKKSI(BATTERIPÓVÁRR)...jólesz...PUKKAN a GÉP...VISÍT A fék(NEM FORRIK)...brrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh...pamm pammm...mehetünk!
Olvasok vissza hát a gyúk visszatért.Mivan emberállat visszajöttél? Írj valami tartalmasat válaszként már eleve látom hogy mi is kerül az írásodba.Válaszolni csak akkor fogok ha van egy csöpp értelem a szövegbe bár kétlem.Érdemes ide csak akkor írni ha konkrét kérdéssel jönnek.
Nem bántás képen mondom,de mért asszisztálsz neki és mért adod alá a lovat. Ez a fórumozás amit ő képvisel elég gyerekes.
Ha veled egykorú talán más módját kellene választania az eszmecserének. Keménykedni meg talán nem itt kellene,talán a fizikai munkában. Vagy szerinted nem?
Ha ismered,akkor azt mond már meg nekem hogy itt miért ennyire buta? Komolyan kérdezem,mindenféle hátsó szándék nélkül.Ismersz,tudod hogy csak komolyan beszélek!
amig igy viselkedsz ez jár amint ember leszel bocsánatot kérek.. miután te is.. ennyi.. amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.. vágod gondolom.. nemszokásom anyázni amúgy.. :) najolvan eddig se érdekelt a szövegelésed ezután se fog.. csőcsá :D
Megalázkodni SOSE kell...a TISZTELET pedig az KIALAKUL...