én nem vagyok ideges csak felpumpálom a kis csicskát.. mert ezt érdemli ahogy itt beszél emberekkel.. ha ő beszélhet akkor énis és köze nincshozzá.. :)
Ismerem és nem takony,de ha találkoznátok szerintem sem maradna fogad.Inkább csak bohóckodjatok Senkit nem védek,nehogy ebből félreértés legyen,de azé hajrá mindenki Jó a buli
Csak kérdezem,arra még nem gondoltál hogy normális legyél,és akkor nem emlegetik anyádat? Vagy esetleg egyszer valaki tényleg bepipul,aztán neked üríti ki a szádat? De asszem ezt a kérdést már egyszer feltettem,csak akkor nem válaszoltál.
Akkor SE anyázzon...RÁM mondhat bármit...leszarom...de SENKI anyját ne akarja szájbabaszni...esetleg a SAJÁTJÁT...mert ha EGYSZER valaki a TAKONYgyereket bassza szájba oszt netán fog nélkül marad akkor majd szaladhat ANYUCIHOZ...és akkor már nem lesz őszinte a vigyora...
Mert ő így vezeti le a feszültséget.De most te tényleg csodálkozol hogy azok után amit itt művelsz,leanyáznak? Szerintem nincs min csodálkoznod.
Értelmes írást csak elvétve (vagy inkább sehogy) láttam tőled,de mégis azt mondod hogy mennyire marhára értesz a motorokhoz.Akkor miért nem segítesz? Ha meg nem tudsz segíteni mert csak bekamuztad a hozzáértésed,akkor meg minek kötsz bele mindenkibe?
Gondolom ha a TE családodról így beszélne valaki TE még asszisztálnál is hozzá...
Ne a ketrec rázza már a majmot...
Mi van a papír bolttal? Veszel új füzetet ha betelik?
Írnál: dorikex@gmail.com-ra? :) Érdeklődnék felőle
Értelmes írást csak elvétve (vagy inkább sehogy) láttam tőled,de mégis azt mondod hogy mennyire marhára értesz a motorokhoz.Akkor miért nem segítesz? Ha meg nem tudsz segíteni mert csak bekamuztad a hozzáértésed,akkor meg minek kötsz bele mindenkibe?