Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyere el ide, megismerhetsz
Felpumpálsz? MÉR? Anyád már kész?:)
A BINGÓ mit jelent te SÜGÉR...? Hogy nyertél...legyen már valami örömöd neked is...:)
engem meg nem ismersz :) nemhinném h ez a fogazás igy lenne :)
Hüjjejószág...nem leírtam hogy mindennek van határa?

Gondolom ha a TE családodról így beszélne valaki TE még asszisztálnál is hozzá...

Ne a ketrec rázza már a majmot...
én nem vagyok ideges csak felpumpálom a kis csicskát.. mert ezt érdemli ahogy itt beszél emberekkel.. ha ő beszélhet akkor énis és köze nincshozzá.. :)
Ismerem és nem takony,de ha találkoznátok szerintem sem maradna fogad.Inkább csak bohóckodjatok Senkit nem védek,nehogy ebből félreértés legyen,de azé hajrá mindenki Jó a buli
A bingó zseni már egy kicsit gyengébb,de tőled még így is fenomenális!
Én egyedül is kitudok ilyet találni,de valld be ti egész nap gondolkoztatok rajta a szomszédokkal.
Csak kérdezem,arra még nem gondoltál hogy normális legyél,és akkor nem emlegetik anyádat? Vagy esetleg egyszer valaki tényleg bepipul,aztán neked üríti ki a szádat? De asszem ezt a kérdést már egyszer feltettem,csak akkor nem válaszoltál.
BINGÓ ZSENI...ehhez HÁNYAN kellettetek hogy kitaláld? Az egész család ? Meg a törzsGÁRDA?:)
Csináld csak...
Veszprémben az Albert Peti is csinál dobokat. Kicsit problémás a srác,de a munkája nagyon jó.
Akkor SE anyázzon...RÁM mondhat bármit...leszarom...de SENKI anyját ne akarja szájbabaszni...esetleg a SAJÁTJÁT...mert ha EGYSZER valaki a TAKONYgyereket bassza szájba oszt netán fog nélkül marad akkor majd szaladhat ANYUCIHOZ...és akkor már nem lesz őszinte a vigyora...
takarodsz innen szaros... majd ha szépen beszélsz akkor veled is úgyfognak... addig itt te kussolsz és elviseled :)
Ez a zámbózseni már egész szellemes volt.Még a végén bebizonyítod,hogy nem fing van az agyad helyén!

Mi van a papír bolttal? Veszel új füzetet ha betelik?
Én is csak olvastam valahol Furának is tűnt azért kérdeztem rá. De akkor tényleg baromság
Igen, Ismered?
Van aki szépen megcsinálja és hangtompítót is ad hozzá,meg TÜV engedélyt.
Köszi!
Írnál: dorikex@gmail.com-ra? :) Érdeklődnék felőle
Pacsi LÓgarázs...csinálnak még SZELÉN dobot?
Mert ő így vezeti le a feszültséget.De most te tényleg csodálkozol hogy azok után amit itt művelsz,leanyáznak? Szerintem nincs min csodálkoznod.
Értelmes írást csak elvétve (vagy inkább sehogy) láttam tőled,de mégis azt mondod hogy mennyire marhára értesz a motorokhoz.Akkor miért nem segítesz? Ha meg nem tudsz segíteni mert csak bekamuztad a hozzáértésed,akkor meg minek kötsz bele mindenkibe?
Ilyennek meg se kéne fordulni a fejedben hogy egy gyári dobot szétfaragni...de ahogy érzed REXI...sikíCSSon a FLEX:)
Szép az új vas. Mátraszelén tudok valakit aki megcsinálja szépen.