adatlapomon ott az email címem,de sztem ismerős leszek... a 450six daysre alkudoztál pár heten keresztül...
képet küldj,addig eldöntöm áll-e az alku...
Tökös,elküldtem a témát. A zsidó potsa 2200 ft-ot kért el,azt hittem felgyújtom
Szerda körül ott is lesz,de remélem képekkel illusztrálod majd a szerelési folyamatot egy galériába töltve azokat a sok képekre éhes sportmotor rajongóknak
ha komolyan érdekel a dolog,nem pedig licitvadász vagy,mint sokan mások (nem itteni emberekre értem,hanem más fórumokon),akkor felhívsz,és biztos elviszed,mert ilyet nem találsz mostanság a piacon és nem horror áron van hogy ne lehessen megfizetni!
06 30 635 9305
valamilyen szinten igazad van,bár az emelőnek inkább esztétikai szerepe volt nálam ( ha megnézed a képeket) na meg hát hegesztő vagyok, vagy mi a répa,aztán akármikor összerakok egy emelőt,már nem az első amit csináltam
nincs most gépem,idővel szeretnék,de az anyagiak még messze állnak,úgyhogy megkérdezem hogy valaki tart-e igényt egy szinte új emelőre,ami a régi motoromtól megmaradt? személyesen is átvehető de postázom is. 7e-ért van fent ua. legolcsóbban,én 6e ft-ot gondoltam érte.
06 30 635 9305
részben ezért nem mentem velük ma.. múltkor magyaregregy fele mentünk pécsig.. jó is volt .. szokásos... erre vissza 6 oson jöttünk.. hát had ne mondjam.. 110 et jöttem max.. azok mentek 160-80 akat.. 10 percenként vártak 20 percet ránk.. (2en voltunk SM) nem azt mondtam h baj h úgy mentek.. csak én nem tudok úgy menni.. nekem az nem motorozás h 94 km egyenes.. mert lehet menni 210 et.. ja lehet 600 as gsx-r el a dukeal meg a 750es dorsoduroval.. :D mondtam is nekik h nem is megyek így velük többet.. bezzeg szerpentinen mindig vártam.. eddig akivel mentem és nem SM el volt az te voltál .. :D rád legalább nem kellett várni.. :D
Az embereket nem ismerem de nem tudom mi értelme van annak hogy itt a kornyekben csak egyenesen mennek... Ha valahová megyek, turazok akkor.oké az egyenes de egy hétvégi motorozas csak szerpentin lehet...
dehogy.. körbejártam itt egyedül a falvakat szeki körül.. 1 tank majdnem kiment.. szal olyan 160-70 km t mentem mentek többiek pécsre dombovár meg azon a vonalon fél 2 körül.. 20 an vagy 22 en.. vhogy így.. de lemaradtam arról is.. aztán apu is megszivatott mert úgy volt h akkor velük megyek.. erre elmentek aratni.. szal maradtam egyedül.. de nem volt olyan rossz..
Te buzigyerek írtam hogy mecsekben vagyok amúgy meg fel is tudnal hivni attól hogy szarra tört a fos s3 meg hívni tudsz :D mugy jó.volt de már tud bajt okozni a vizes út... Mondjuk neked nem kell meseljek aki 1km aatt majdnem eltarolt egy nagyrobogot meg egy autot előtte meg az arok xd fudejovoltal :Ddd
na re.. megjöttem :D hát elég volt elolvasni... mert nemtudok... de ez most mind1.. honda... haggyadmánnnnn.. japán FOS.. kösz h elmentünk ma motorozni levi.. jóvolt.. énis élveztem.. h rohadjálmeg
Én sem terveztem soha hogy hová és mikor... Felülök és megyek amerre jólesik cél és ok nélkül többnyire, mert menni akarok és kész..
De motort azért nem hasraütésre veszek
Pont emiatt a késztetés miatt nem fogok várni tovább..
Van a mi világunk,és van az ő világuk.Teljesen más motort birtokolni,motort vezetni,és motorozni.Nekünk nem szükséges tervezni,megyünk mert bentről jön a késztetés.Az SMemmel is úgy gurultam pár hete,berúg,és indultam úgy ahogy voltam.A pálya még üzemel sóskúton be is mentem egy körre de SM-mel kicsit melós volt.Voltál arra felé?
Este küldöm!