Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy NEM igazán ÉRDEKEL...de mekkérdezem:TE most mit nem értessz?
Nem vágom, azért kérdeztem Inkább mondom veszek valamit akkor
Papír írószer bolt...zámbózseni
Ha értelmezted volna amit írtam. Nem írnád le magadról hogy ,
"Le van dőtve ódalra" Ami helyesen: Le van döntve oldalra
Mért oldalsztenderre vágtad magad?
Csak kérdezem? Nem igazán érdekel. Nem fontos rá válaszolni.
Így van INZSENYÉR...vágd szét a GYÁRI dobot...csak gratulálni lehet hozzá:S
A nyomorék TAKONYgyerek miért szidja az anyját valakinek is?

Tőlem láttál már ilyet? Vagy ez itt elfogadott hogy basszátok szájba egymás anyját? Mert nálam NEM...

Mindennek van határa...és ha NEM tuggya...akkor majd megtuggya...
Ehun e a gép
Olyan kérdésem lenne hogy a gyári dobot szét lehet-e úgy szedni ("kibelezni") hogy utána visszaalakítható legyen? Kicsit túl szolid a hangja így. De azért nem akarom tönkretenni sem, ha nem lehet inkább veszek rá valamit majd.
Látod de kis butus vagy! Ha nem jöttem volna meg,akkor nem írnák sanyi. Megint behúzol egy strigulát?
De tényleg,van ilyen pipa füzeted? Aztán mi lesz ha betelik?
Te mért használsz ilyen szavakat és mért fenyegetőzöl egy nyilvános fórumon? Én úgy látom te vagy a probléma forrása,ne is várd el, hogy ne legyél közútállat tárgya. Ha a moderátorok meglátják kitiltanak a fórumból. viselkeggyél =viselkedjél
Aztán mihez kezdesz?
Le van dőtve ódalra?
Nem hokedlin hanem kátéjjem-en.
HOKEDLIN...
Meggyöttél HUMORHEROLD?

ZÁMBÓÁRPI...ÖTHUSZONÖT...
Viselkeggyél HÜJJEgyerek...mert TE leszel seggbebaszva...NE emlegesd SENKI anyját se te nyomorék...mert egyszer PÓRUL jársz...
Rájöttem,te nem Laci vagy,hanem te vagy a Király Sanyi.Mindenkinek behúzol egy olyan strigulát! Duke73
hagyjad csak majd jól szájbaba*m az anyukáját este azt ennyi...
Itt vagyok,szóltam. Na hogytelt nyomorult életed szánalmas egy napja? Mesélj,sírd ki magad,add ki a dühödet.

Te nem tudsz rendesen olvasni,vagy nem tudod értelmezni azt amit írtam.Olvasd át mégegyszer,próbáld értelmezni.Nem szidtam a családodat,csak megemlítettem hogy felhívom.Ez közel sem szidás.
Méghogy nem tudsz lesüllyedni degenerált szintre?Szerinted.Mindenki más szerint,már régen ott vagy!

Kaptam egy pipát? Aztán akkor mi van? Jegyzed? remélem írod valahová,mert aztán azt is elfelejted mint a felhasználónevedhez a jelszavadat!
Köszönöm hogy én lehetek a jobb. A törzsgárdára lehet hogy te már nem emlékszel. Azok a szép idők . Igen is csúnyán írsz. A nagybetűket nem írod helyesen. És nem ha má hanem hamár , monntam így helyes: mondtam. Nekem is van különben min gépelnék?
NEKTEK mindig MÁS jön le...még a jó tanácsokból is...

MÁJJNÉMMISZZ BONNDD...ez itt a gond...
NEM ÉN monntam magamra...hanem a TÖRZSGÁRDA RÁM...
Legyél TE a jobb...ha úgy-így JOBBAN érzed magad...
Csúnyán írok? Szerintem itt mindenki EGYFORMA betűkkel ír...
Elveszed...? Nem kell...ODAADOM ha má neked NINCS...
Még mindig nem tudjuk hogy ki vagy az itt a baj. Tudod olyan embertől aki csak így név nélkül irogat nem igazán tudok bölcsességet és okosságot elfogadni Így hogy nem próbálsz annyira szidni mindenkit meg vicces sem akarsz már anyira lenni és még a nevedet is felvállalnád talán elfogadnánk az okosságot ha azt normálisan elő tudod adni. Azt próbálod most előadni hogy az okos hülyéskedhet? Az a baj hogy így ahogy Te csinálod mindenkinek az jön le, hogy a hülye próbál okoskodni
Nem vitted el ,én vagyok a jobb... szerinted?
Az én KTM-em az enyém. A tiéd meg a tiéd.
Mért mondod magadra hogy nulla vagy.
Csicska vagy ? Nem én mondtam. Miért írsz csúnyán?
Mit akarsz még sorolni?
És mi ég?
De szépen írj mert elveszem a klaviatúrád!
Nincs életem...mert nem ülök itt állandóan?

Nem akarok kítűnni a TÖMEGBŐL...mivel NEM is érdekel a TÖMEG..és ebből kifolyólag nem is vesz KÖRÜL...

Ez talán inkább a TE-TI bajod-bajotok...mert mindig függtök valamitől-valakitől,legtöbbször ÖNÁLLÓ gondolatok nélkül...ojjan CSORDASZELLEMBEN zajlik az egész...

Szóval ezen a CSICSKA jelzőn(nem kapásjelző,ne keverd) kicsit el kéne gondolkozni...hogy kire és miért MONDJÁK.

Okosságot,tanácsot meg csak olyannak lehet írni-mondani aki meg is érti,és használni is tudja...nem vigyorog meg anyáz egy szellemi toprongy szintjén.
De mint írtam vala a majomból se lesz EMBER attól hogy nadrágot adunk rá...
TŐCCSED...ha mán így ELVITTEM a nevedet...(szerinted)

NEM motorozok...NINCS KÁTÉJJEMEM...(vagy lehet hogy van...és az is a tijjed)...csicska vagyok...nem TÖRZSGÁRDA...NULLA(zéró)tapasztalattal,hozzáértéssel...sorojjamm
ég?
az a baj hogy itt csak Te gondol úgy hogy vicces vagy igazán büszke lehet magadra hogy nem mered felvállalni a nevedet. Az a tipikus ember vagy akinek nincs élete és így próbál valahogy kitűnni a tömegből. Normálisan írnál lehet még jófej ember is lehetnél de így mindenki szemében csicska vagy... azzal meg hogy nem vállalod a nevedet egy senki is lettél Sajnállak de úgy igazán.

ÉS ha mi ennyire hülyék vagyunk mindenhez akkor miért írsz ide ? Te nagyon okos vagy, miért nem látod akkor hogy mi nem fogunk megváltozni és attól hogy te ennyi okosságot írsz okosabbak sem leszünk

Sajnállak, remélem mondasz még rólam szépeket és azt is remélem végre fel mered vállalni a nevedet...