Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézd meg, hogy a kartergáz kivezető csöved nincs-e eldugulva. Ez is okozhat problémákat, kinyomhatja a szimmeringeket.
Ezt mondom én is hogy olyan nincs hogy ne legyen motorom.. Linkás győzköd hogy várjak itt januárig De nem tudok
Amúgy szemüveges vagyok

Az SM is 98 csatakanca
Válság a lónak a f.szát.Ha szeretsz motorozni akkor mindig van otthon motor mégha csak egy öreg huszonötös cross akkor is van motor.Kupeckodtok itt állandóan meg vergődtök hogy mit kéne venni meg eladni.Semmi nem jó mindig másik kell.Vegyetek motort és motorozzatok ne vergődjetek
Dóra is kezd szakállasodni meg szemuveget hord es hülyeségeket énekel ?

Gyenge hat hornet, csak 97 paci...
Figyeled a kedvesemet?
Kortisz megmondta, eléggé össszevagyunk hangolódva.A számból vette ki a szót
Levettem a hirdetést mert még elmentem az Alpokba egy karikára. Most meg bevittem egy kereskedőhöz,tehát megint eladó! Eddig csak cserélni akarták minden szarra.
Mint a Hornet

Még mindig nem vitték el ?
Ez elég gyenge volt
F.Levinek igaza van! Vegyetek Hondát! Nekem van is egy eladó Hornettem!
Te 400km-t csak mentél, motorozni csak KTM-el lehet
Vegyetek hondat :D én a hétvégén olyan 400at motoroztam kb
Jóhogy csóró mert elviszi mindet a szerviz
tényleg,most ahogy elemzem a helyzetet,még lehet többen vannak azok az emberek,akinek nincs motra" mint akiknek van
pedig a ktm-es nép általában nem csóró
mondjuk ha nincs ktm akkor már az
Nem veszed észre hogy senkinek sincs motorja? Mindenkit elért a válság
Jelentem én ma mentem 87km-et!
Nincs mivel! Mondjuk evvel mehetnék csak félek tőle!
Én nagyon szépen néztem rá komolyan. Mondtam hogy Debrecenből vettem ott is látja hogy be van jegyezve kapott forgalmit stb stb.. "márpedig ez itt nálunk nem elfogadható" igazi boszorkányok dolgoznak ott
Ha már 1-szer beírták akkor elfogadta a rendszer?! Talán nem kacsintottál a hölgyre szépen az irodában, meg pár táblás csoki is csodákra képes!
Úristen mennyit írkáltatok.Ahelyett hogy motoroztatok volna.Ma kurvaszép idő volt és kurvajó volt a talaj
Csak akkor jön az idézés hogy miért nem írattam át..?!
Annál is küldték, akkor elég volt egy istenes kurvaanyázás az okmányirodában.. ha tudom hogy most is beválik már veszem is
2 hónap az még csak december
de ha szar a helyzet akkor 4 hónap
az még mindig február
szóval tavaszig tuti meglesz
Na igen, csak mondom, miután ugyan így az Apriliámra 2 hónapig nem kaptam forgalmit (pedig magyarban már ketten is voltak tulajdonosai! törzskönyvvel mindennel) és megmondták okmányirodában hogy be kell küldeni NKH-hoz meg minden mert a rendszer nem fogadja el.. na szóval én kerülöm ezt Szóval ha pont nálam bukik ki a dolog az nekem bőven elég méreg.
Tudom, eddig Ti megúsztátok nem volt gond... de mi van ha pont most?