Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszörülj le belőle akkor nem kell cserélni, mert drága van vagy 850ft. darabja!
én is így hallottam/olvastam
de mivel azt nem próbáltam így nem akartam mondani
Ha már magyar rendszámos és ez van a forgalmiban és a törzskönyvben, akkor azzal már nem lesz probléma többet! Elég ha első forgalomba helyezésnél nem találnak vagy lusták motorszámot keresni akkor még úgy is beírhatják a forgalmiba, hogy motorazonosítót nem tartalmaz és ez a legjobb mert utána bármilyen motort tehetsz bele csak azonos motorkódú legyen. Ennél is azért ad ták azt a kódot amit írtál. Nekem a kocsimnál ugyan így van.
Esetleg koszorulessel is
Jobb az az "öregecske" tesó, nem rángat az innyektora és még kevesebbet is fogyaszt.
Sziasztok!
2008-as Ktm Exc 450-ben a szelep állítást csak a hézagoló lapka cseréjével lehet megoldani?
Mivel aki eladná nekem nézett duke-ot is így amit ő elmondott:
más az üléspozíció, sportmotorosabb és így nem olyan kényelmes

Amúgy nekem meg pont az nem tetszik.. A fejidoma nekem egyszerűen annyira bugyuta De alapból ugye az ilyen Hornet-félék se tetszenek szóval sejthető hogy más az ízlésünk amivel nincs is baj Én mikor ott álltam a motor mellett azt hittem kicsordul a nyálam annyira fain.. csak jött a meglepi
Kár hogy nincsenek egyik tipusból sem eladó darabok.
Találtam egy Duke-ot háát nem tudom hogy ez mennyivel szebb
Lehet betolok egy ilyet a karácsonyfa alá
Szerintem anyira nem szép, sőt. A duke szerintem sokkal szebb. De mi a különbség a kettő között? Vaz fék futómű '?
meghiszem azt
nekem csak az öregecske kistesója jut
Még kérdezitek itt hogy minek neki ilyen gépezet?
Háá ilyen mocskos szép motor ki a pöcsömnek ne kéne?!
2-3 hónapja vásárolta 2m ft-ért,biztos nem adja ( van benne km 30-40-50 e km,nem is tudom)
ez már az úúújabb verzsön. nagyon tuti
de gondolom ő nem adja mert hirdetést nem látok
Kicsiny 4000 főt számláló településünkön is van egy a képen látható darabból
Az a helyzet hogy még ő sem íratta át, és ő is nálam tudta meg hogy ez van (nem nézte át) Szóval holnap szól hogy neki sikerült-e
Jaja értem én ezt,ezért is írtam hogy csinálja meg az eladó! Bukjon ő ha valami nem jó!
jó a 12kW-os exc-vel nekem se volt bajom.. de az apriliám hasonlóan volt mint ez, és ott 2 hónapot vártam a forgalmira és majdnem megbüntettek az átírás miatt holott nem rajtam múlt a 30 nap.. szóval annyira nem erőltetném.
elhiszem neked hogy meg lehet oldani így, de én már csak ilyen hülye vagyok hogy jobb szeretem ha nincs gubanc
1990?Az komoly
A z750-nek a gyártási éve az olasz papírok szerint 1990 volt! Illetve 12ló! Biztos olcsóbb volt úgy a biztosítás!
Holnap viszi eredetvizsgára, majd kiderül.. nem szívesen vennék így motort
Az mér baj ha ki van csiszolva? Ha minden rendben van akkor úgy is meg lehet beszélni hogy az eladó állja az eredetiség vizsgálatot és akkor nincs bukta! Haverjaim is most vettek motort (z750,gsr600) minden ki volt csiszolva és mégis megkapták a papírokat! Ha pöpec a motor megéri elgondolkozni rajta!
nem hiszem hogy kimotoroznám, ahhoz én puding vagyok csak hosszútávú utakra jobb választás amúgy én is nagy disznónak hittem de sokkal kezelhetőbb mint vártam
szerintem szó sincs itt a kimotorozásról
egyszerűen kell
a nők fenemód akaratosak tudnak ám lenni......
azt ugye tudod hogy ha ezt is kimotorozod akkor már csak az 1290-es van nemtudom mit szokás forgalmiba irni ilyenkor