Ha már magyar rendszámos és ez van a forgalmiban és a törzskönyvben, akkor azzal már nem lesz probléma többet! Elég ha első forgalomba helyezésnél nem találnak vagy lusták motorszámot keresni akkor még úgy is beírhatják a forgalmiba, hogy motorazonosítót nem tartalmaz és ez a legjobb mert utána bármilyen motort tehetsz bele csak azonos motorkódú legyen. Ennél is azért ad ták azt a kódot amit írtál. Nekem a kocsimnál ugyan így van.
Mivel aki eladná nekem nézett duke-ot is így amit ő elmondott:
más az üléspozíció, sportmotorosabb és így nem olyan kényelmes
Amúgy nekem meg pont az nem tetszik.. A fejidoma nekem egyszerűen annyira bugyuta De alapból ugye az ilyen Hornet-félék se tetszenek szóval sejthető hogy más az ízlésünk amivel nincs is baj Én mikor ott álltam a motor mellett azt hittem kicsordul a nyálam annyira fain.. csak jött a meglepi
jó a 12kW-os exc-vel nekem se volt bajom.. de az apriliám hasonlóan volt mint ez, és ott 2 hónapot vártam a forgalmira és majdnem megbüntettek az átírás miatt holott nem rajtam múlt a 30 nap.. szóval annyira nem erőltetném.
elhiszem neked hogy meg lehet oldani így, de én már csak ilyen hülye vagyok hogy jobb szeretem ha nincs gubanc
Az mér baj ha ki van csiszolva? Ha minden rendben van akkor úgy is meg lehet beszélni hogy az eladó állja az eredetiség vizsgálatot és akkor nincs bukta! Haverjaim is most vettek motort (z750,gsr600) minden ki volt csiszolva és mégis megkapták a papírokat! Ha pöpec a motor megéri elgondolkozni rajta!
nem hiszem hogy kimotoroznám, ahhoz én puding vagyok csak hosszútávú utakra jobb választás amúgy én is nagy disznónak hittem de sokkal kezelhetőbb mint vártam
de mivel azt nem próbáltam így nem akartam mondani
2008-as Ktm Exc 450-ben a szelep állítást csak a hézagoló lapka cseréjével lehet megoldani?
más az üléspozíció, sportmotorosabb és így nem olyan kényelmes
Amúgy nekem meg pont az nem tetszik.. A fejidoma nekem egyszerűen annyira bugyuta De alapból ugye az ilyen Hornet-félék se tetszenek szóval sejthető hogy más az ízlésünk amivel nincs is baj Én mikor ott álltam a motor mellett azt hittem kicsordul a nyálam annyira fain.. csak jött a meglepi
Találtam egy Duke-ot háát nem tudom hogy ez mennyivel szebb
nekem csak az öregecske kistesója jut
Háá ilyen mocskos szép motor ki a pöcsömnek ne kéne?!
de gondolom ő nem adja mert hirdetést nem látok
elhiszem neked hogy meg lehet oldani így, de én már csak ilyen hülye vagyok hogy jobb szeretem ha nincs gubanc
egyszerűen kell
a nők fenemód akaratosak tudnak ám lenni......