Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mit keresel itt a nevemmel?
Miért bántasz itt mindenkit?
Miért nem motorozol ha már van KTM-ed?
És miért nem írsz szépen?
Van még több kérdésem föltehetem?
FASZLevi...merrmossmá KIírom rendesen a neved...márcsak tiszteletbeli TÖRZSTAGSÁGOD iránti tiszteletből is...úgylátom TE se beőtözött HÜJJE vagy...hanem IGAZI...és ezt bizonyítod is BUZGÓN.

Nem minden esetben ŐSZINTE az a mosoly szerintem...de TELJESEN mindegy...annyira NEM érdekes...a hozzáértés, a színvonal annál inkább...TISZTELT TÖRZSGÁRDA:)
annyira nem :)
Hívtam... van 4mm es és 204mm hosszú. 4,5mm-esről nem is nagyon hallott a néni így újraméreteztetem
Mit rángattál ki a sarokból? Remélem nem azt amire gondolok...
Vagy az asszony menekült oda a dühöd elől...?
Sztem tavasszal....Így nincs gond és nem is érzem, de múltkor kirángattam a sarokból és nem esett jól.
Siker?
THX!
Nem azért de egyedül te feszultel be, a törzs tagok szarnak rád ahogy látom es rohognek azon hogy mekkora egy csicska vagy :D
Az este még messze van...
dehonnem.. estére...
Te lehet nem leszel olyan szerencsés...
jóvolt anyuddal tegnap este :) remélem épségben hazaért :)
Azért megköszönném ha RÁM bíznád még a döntés JOGÁT is...:)
Ez szép végszó volt tőled! A soha viszont nem látásra/hallásra/olvasásra!
RACKA...először is ÉN is mekkérdezném: TI kik vagytok?
Játszátok itt az ATYAistent,mintha tiétek lenne ez az egész OLDAL...tőletek okosabb,jobb motoros a FÖLDKEREKSÉGEN nincsen...
De ez ENGEM nem is érdekel...de az értelmezési gondjaid annál INKÁBB...

Persze az nem tűnik fel NEKTEK hogy csak egy PÁRAN vagytok...néhány udvari bolonddal körülvéve akik asszisztálnak.
Jön valaki...kérdez valamit...nem is válaszoltok neki...vagy nem akartok...meg NEM IS tudtok.
Ha valaki okosabb azt betámaggyátok...ugattok feleslegesen,MAGATOKAT minősítve vele.
Na erre írtam én ezt:"Néha betéved egy két ember...de már megy is...okosságot nem olvas...HÜJJÉKRE meg nem kíváncsi..."

Eddig is megvoltam a GÉNIUSZOK nélkül...talán ezután is sikerül,ÉN is csak benéztem ide:)

Mert állatkertbe is csak nézelődni megy az ember...nem beülni a ketrecbe:)
Látom követted az írásokat (a sok hozzá nemértő írását), eddig csöndben! Miért kellett most hozzászólni? Eddigi beírásaidban mi volt az építő jellegű? Ki vagy te? Bár erre nem vagyok kíváncsi!
Keress már rá légyszi erre az idézetre:
"Néha betéved egy két ember...de már megy is...okosságot nem olvas...HÜJJÉKRE meg nem kíváncsi..."
Ki írta? Te még itt vagy, nem mentél még? Kár... Ezek szerint te is HÜJJE vagy...
ZSIRÁF uram...nincs itt semmi különös...csak a TÖRZSTAG ÉRTELMISÉG kissé befeszült a látogatásom miatt...oszt most kapkodnak meg vagdalkoznak össze vissza mint pedofil pap az óvodában:)
Ez már a vég...ami itt megy mostanság az katasztrófa...de jó, hogy nincs időm fórumozni...
JÓL van ZÁMBÓ...de este majd SZÓJJ RÁM ha ittvagy...mert addigra elfelejtelek...
Az anyám emlegetéséért kapsz te is egy kis pipát...JEGYZEM.

ÉN sem emlegetem a családod...egyszer azért mert NEM ÉRDEKELNEK...másoccor meg NEM tudok arra a degenerált szintre süJJedni hogy más anyját,családját szidjam...ha már másképp, ÉSSZEL nem tudok válaszolni:)
Jó reggelt kívánok.Miért lennék befeszülve?
Nem szoktam ilyeneket hallgatni,de a kedvedért most kivételt teszek.
Sajnos most mennem kell,mert veled ellentétben nekem van családom,de este jövök,addig meg gondolkozz valami szellemesen.Ha meg csak trollkodni fogsz,megint felhívom anyádat,és eltiltatlak vele a számítógéptől!
Míg nem jövök,addig beszélgess a képzeletbeli barátaiddal,ahogy szoktad.
És ez a REXI név felettéb aranyos...és MENŐ:)

Szorry a KERESZTELÉSÉRT...
Nagyon BE vagy feszülve ZÁMBÓ...pedig hidd el NEM használ:)

JÁCC le pár ZÁMBÓ dalt...különösen figyelmedbe ajánlom az ECCER MEGJAVULOK ÉN címűt vagy mijjaf...sz:)

Szóval nyugoggy meg mint nyúl a hurokba...és ZENÉJJ!:)
Ennyi? Te tényleg nyomorult vagy.Próbálok lealacsonyodni hozzád és beszélgetni veled a csökkent értelmi szinteden és akkor csak ennyit tudsz megint írni hogy ZÁMMBÓ meg RIPPLÉJJ? Volt rá több hónapod hogy kitalálj valami újat.Hívd már össze a pereputtyod,hátha közösen sikerül valamit összehozni.Nem fogok veled beszélgetni,aztán akkor újra csak magadba motyoghatsz,vagy max a plüss állataiddal.