Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olaszország
JÁNOS...egy aranyszabály:Kint is csak a lepukkantat,sérültet tudo olcsón megvenni...főleg a prémium márkákból.
arra én is kíváncsi lennék,hogy honnan kerülnek be az országba ( pl krosszmotorok.hu) és ráadásul papírozható is java részük! és viszik tőle mint a "cukrot" (ritkán látni fent sokáig ugyanazt)
Hát ja Egyből begórnék vagy 2-t a csomagba
Csak azt nem tudom az itthoni dílerek honnan hozzák, mondjuk mind leütött amit hoznak.
TONI...nem kell EGYIK oldalra sem ÁLLNI...mindig csak a sajátodon:)
660-at akartam hozni kintről...de az árak láttán inkább itthon maradtam.
próbálok pártatlan lenni,mert mostanában nagy galibát okoztam magamnak,magam alatt vágtam a forestet
na mivan öcsi? mit üzensz anyunak?
Hát igen, marad a bicigli.
Megjött a főnök, egyből zajlik az élet!
Annyit nem ér...el kell felejteni.
FELpörgött a műsor TONIKÖRRTISZ...

Ez a TONI jó gyerek...
én egész nyugodt vagyok.. édesanyád idegeskedik mert nagyon fogaz
NE őrjöngjél fúdehüjje...kapj be egy NESSZKAFFÉT oszt ugorj egy csukafejest a tizedikkről hüjjegyerek...:)
Van még csak nem itthon és 3500eu-tól kezdődik!
vérnarancsok
kívülről így néz ki hogy mi folyik itt a fórumon (első hely percenként)
te tényleg ennyire nyomorék vagy? vagy nincs más dolgod? hát ki a geci kért meg rá h írogass ide és offold szét a topicot te dokkmunkás senki :) kis inas vagy.. mindenki inasa akiknek írogatsz.. nyalod a seggét itt minden embernek vágod? nemtudom mibe vagy vagy mennyi idős de eszed nincs sok.. az fix read.. menj el innen a picsába vagy verd ki apukádnak.. vagy kérd meg h tegye be.. :) anyukád ittvan azért téged küldtelek apukádhoz.. mert muter foglalt.. de majd hazaküldöm ha meguntam :)(
Fogai se.
De neki ninncsen TRIJJUMMFJA:)
Nem a papásságra gondoltam...hanem arra hogy találsz még egy valóban jó állapotút...:)
Nagy ÖNfegyelemre lesz szükséged REXI...főleg ha még ÉLNI akarsz...nem egy HULLÁSMOTORN bevégezni:)
Te kis humorherold Lecsóbácsinak kell még szólni hogy nevessen egy jót rajtad
F...SZLEVENTE...ugye hogy belekavarottál mi? Összetett feladat már ez a TE szintednek...de ott a GÚGGLI...hátha segít:D
A fogatlan mari nénit vedd el a Szondi utca aljjáról.