Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Nekem teljes rendszerem van! http://www.kepesmotor.hu/offro...
35e ft!
Küldtem egy e-mailt.
Hali
Kérdésem a következő! Ott azon a kicsi lyukon folyik az olaj! (ez a gyújtás felőli oldalon van ,smc 660) Ha leszedem a deknit látom is hogy a szimeringnél könnyezik! Ezt a szimeringet lehet cserélni kívülről? Illetve a lánckerék alattinál ugyan ez a kérdés!
Halkan jegyzem meg hogy a motor júniusban volt a Ktm Ócsánál ,ezt azt cseréltek rajta a számlán szerepel a főtengely csapágytól elkezdve a hajtókaron át a szimeringekig! Ehhez képest a váltónál fosta az olajat a lánckerék alatt is könnyezik és most itt is folyik. Érdekesen sikerült nekik.
Kalocsa.
nekem is van egy ha esetleg újabb fajtát szeretnél 17e plusz posta
Helyileg hol található?
Hali.Mindenki!
Gyári SX (450-560ccm ig) dobom Eladó!
Újratömve nagyon szép állapotban!
10eft+posta!
INFÓ:06-20-5-636-213
Én is így gondolom.Mondom csak akkor adnám el ha jó árat kapnék érte.Amúgy maximálisan elégedett vagyok vele minden téren szóval nem tervezem semmire lecserélni.Na igen ilyenem biztos nem lenne mégegy.Főleg azért nem mert nincs újra 1.6millám motorra.
Köszi!
Kár,hogy így megvan csiszolva szabad tudni így ? ft.?
Logikát sose keress, lehet majd pont tőled vesz szettet mert úgy bonyolultabb!
lehet nem az a fazon vette meg,mert akkor már biztos megvásárolta volna hozzá a szettedet is,gondolom így lett volna logikus,mert elsősorban olyat keresett
Hát most akkor már motorja van ha 1-ről beszélünk de sm. szettet még kell neki venni hozzá!
Ja most olvasgatok vissza tényleg lemaradtam az írásodról, ha jászberényi, akkor igen a te embered volt.
kortisz
[46935] október 7. 14:39
Küldtem egy customer-t a gépedre,remélem felhív, elmegy megnézni,és szerencsével jársz(tok)!

válasz erre előzmény

Annyira nagyon nem tudom,mert nem ismerősöm,felhívott hogy sm szettet szeretne vásárolni de még nincs hozzá motorja sem,aztán elbeszélgettünk több mint 20 percet telefonon,és a végén ajánlottam a te volt motorodat,mert elmondásod szerint költségmentes.....
Nem emlékszem, hogy nekem mondtad volna, hogy te ajánlottad valakinek lehet lemaradtam valamiről! Egyébként meg igen, elvitték és ha az akinek te ajánlottad akkor tőle már tudhatod.
Végül járt nálad a srác akinek ajánlottam a motorod,sikerült eladni (neki) a motort?
Ha esetleg valaki ilyesmit keresne! 2000-2007-ig. 450 exc-volt.
30-4546180
Pár dolog eladó: sx-exc kipuf. rendszer gyári nyitott dobbal 2000-2007-ig. 400-525 re. A dob 2012-ig jó. ár: 65.000ft, Alu blokkvédő 10.000ft, Supermoto szett új 500km.-es gumikkal első 120/70x17 3,5felnin hátsó 150/70x17 4.25felnin. Új kerékcsapágyak, szimeringek, újszerű féktárcsák 45-ös lánckerék és a képen nincs de + lánc,: 150.000ft. Érd.: 20/6691055
udv! 55ezer ft!
Mennyit kérsz az Akra rendszerért?
Szerintem az a motor neked van kitalálva Kár lenne eladnod.. Meg olyan szép. Látszik hogy gondos gazdája vagy.. még egy ilyened nem biztos hogy lenne
Jaja ez egy másik érv De én az eszmei értékét is számolom.Elvégre lassan 6éve nálam van és nem akarom megint leírni hogy ez miért számít sokat nekem.
Nem is olyan rég megírtam hogy mennyiért válnék meg tőle.Konkrétan 1misi alatt kicsivel.