a jarwis os vidi nagyon kafi..egész ügyes srác ez a dzsarviksz...nEEm jó jó..tudom hogy többszörös extremendúró és hard endúró bajnok...
de azért akkor is..ügyes nEEm
benzincsap mögött a karburátor alatt jön át egy bovdenvégén egy hüvelyk újj vég méretű fekete izé....na za..befelé tekerve... a sima shúbermagasságot állitod...ezzel lehet egyszsrűen növelni illetve csökkenteni...
mert aztán az itteniek az etanol mi? (tisztelet a kivételnek)
egyszerűen nem értem mit kell beleszólnod mások dolgába? mikor feltettem a felnit is lehurrogtál hogy drága mert a tiéd olcsóbb meg így meg úgy... nem tudom ezután ki a kötekedős
és nem Linkás stílusa ragadt rám hanem az itteniekét tartom
mindenlébenkanál nagyon össze ragadtatok Dávidkával,átvettétek egymás stílusát, nem is csodálkozok,miért pont titeket fogtak ki egy páran ezen a fórumon mindenlébenkanál
lány létedre elég eleven vagy
Először is Bocsi az OFFért!
Szakdolgozatomhoz kérném segítségeteket az alábbi motoros kérdőív kitöltésében!
Csak 2 perc az egész!
Köszönöm szépen azoknak akik kitöltik!
(A RIPET PONT HU-S RÉSZ KÖZÜL TÖRÖLD A SPACE-T!.. máshogy nem tudtam belinkelni!)
ripet. hu/feedback.php?kid=e08390d00aff53e039a3961ec13998b4
Értem a célzást ...
a jarwis os vidi nagyon kafi..egész ügyes srác ez a dzsarviksz...nEEm jó jó..tudom hogy többszörös extremendúró és hard endúró bajnok...
de azért akkor is..ügyes nEEm
benzincsap mögött a karburátor alatt jön át egy bovdenvégén egy hüvelyk újj vég méretű fekete izé....na za..befelé tekerve... a sima shúbermagasságot állitod...ezzel lehet egyszsrűen növelni illetve csökkenteni...
remélem most már megtalálod
Raubling messze volt,nemrég jöttem,mentem aludni affiderzé
Miről beszélsz?Hogy fudejovaggyal meg Levivel haverien eloltogatjuk egymást?
egyszerűen nem értem mit kell beleszólnod mások dolgába? mikor feltettem a felnit is lehurrogtál hogy drága mert a tiéd olcsóbb meg így meg úgy... nem tudom ezután ki a kötekedős
és nem Linkás stílusa ragadt rám hanem az itteniekét tartom
lány létedre elég eleven vagy
Nem KTM lesz a márkája
Bocsi keX
nyilván azért nem válaszoltam mert nem akarom elmondani amíg nincs meg...