Ha szereted a KTM-eket akkor hol itt a kérdés?A kis SX-ek egy nagyon kezelhető gépek.Nekünk is volt és imádtam.Legjobb a 125-ök közt amivel mentem és ez tényleg nem a márka miatti nyálazás.Jól eltalált váltó áttétel.Nekem az tetszett benne hogy alul is volt benne elég erő nem úgy mint sok másik 125-ben.Persze beállításfüggő is a dolog.Blokkja megbízható futómű fékek is a legjobbak ami 125-re kerülhet szériában szóval nyugodtan választhatod ezt a mocit.Persze a leglényegesebb mivel használt motor ezért lehet kifogni lomot is deez már nem a tipus hibája lesz.
Van egy eladó komplett első fékem KTM EXC/SX/SMR 2003-2007-re (lehet másra is jó) olcsóért. SX-é a fém fékcső, tehát kicsit rövidebb az EXC csövénél, de rámegy EXC-re is úgy, ahogy van.
Eladó egy popó-tuningos Selle Dalla Valle EXC/SX ülés is 2007-2011-re, kiváló állapotban, minimális sérüléssel, ami tűzőgéppel orvosolható.
Vannak kis tanksapka-bóbiták is, de a kínai verzió, 400 Ft/db+posta. Kék, narancs, fekete van belőle, átlátszó csővel. Nincs benne se rugó, se csapágygolyó, semmi, szóval jól szelel, de borulásnál folyik a benzin.. Én vékony csővel (blankolófogó+kábel) orvosoltam. Így tuti nem lesz vákuum sem a tankban, mint 1-2 szelepesnél
+van még 1 KTM EXC/SX narancs első sárvédő is 2003-2007-re, de korábbira is rámegy.
Motorvásárlás előtt állok, és lenne pár kérdésem. Van 3 kiszemeltem. Egy 2003-as KTM SX125, egy 2002-es Kawasaki Kx125 és egy 1999es HONDA CR125. Elakarok kezdeni komolyabban motokrosszozni és versenyezgetni, és ehhez kell egy komolyabb motor. Nagy KTM fun vagyok, az a mindenem, de egyáltalán nem tudom, milyen lehet. Nincs ktm-mel semminemű tapasztalatom. Ezelőtt egy 1997-es KX-em volt. Az is jó volt, de komolyabb kéne. CR-eket ismerem. Sok haveromnak van.
Mit gondoltok? Milyenek a 2003-as SX-ek? Sztem, narancs színű, KTM van rá írva, biztos jó de mégis? Mi a véleményetek? :DD
Azt nem tudja valaki, hogy Alpinetars Tech 8 csizma talpát mivel a legjobb ragasztani? Lassan cserés..
Olyan faszántos amilyennek kell lennie Most léptem át a 300órát.
Ez kb a legfrissebb kép.Szept elején készült.
Ismét megnéztem a gépedet képekben,de valami fasztántos egy szerkezet
Mennyi üzemh van benne most?
Valami friss képed van róla?
Eladó egy popó-tuningos Selle Dalla Valle EXC/SX ülés is 2007-2011-re, kiváló állapotban, minimális sérüléssel, ami tűzőgéppel orvosolható.
Vannak kis tanksapka-bóbiták is, de a kínai verzió, 400 Ft/db+posta. Kék, narancs, fekete van belőle, átlátszó csővel. Nincs benne se rugó, se csapágygolyó, semmi, szóval jól szelel, de borulásnál folyik a benzin.. Én vékony csővel (blankolófogó+kábel) orvosoltam. Így tuti nem lesz vákuum sem a tankban, mint 1-2 szelepesnél
+van még 1 KTM EXC/SX narancs első sárvédő is 2003-2007-re, de korábbira is rámegy.
cr500
Motorvásárlás előtt állok, és lenne pár kérdésem. Van 3 kiszemeltem. Egy 2003-as KTM SX125, egy 2002-es Kawasaki Kx125 és egy 1999es HONDA CR125. Elakarok kezdeni komolyabban motokrosszozni és versenyezgetni, és ehhez kell egy komolyabb motor. Nagy KTM fun vagyok, az a mindenem, de egyáltalán nem tudom, milyen lehet. Nincs ktm-mel semminemű tapasztalatom. Ezelőtt egy 1997-es KX-em volt. Az is jó volt, de komolyabb kéne. CR-eket ismerem. Sok haveromnak van.
Mit gondoltok? Milyenek a 2003-as SX-ek? Sztem, narancs színű, KTM van rá írva, biztos jó de mégis? Mi a véleményetek? :DD
Válaszotokat előre is köszönöm. :D