Néhány feleslegessé vált cucc eladó ha valakit érdekel . Hátsó kerék agy , Hűtőventilátor EXC- cére zsír új egyszer volt motoron gyári dobozával ! És egy sm szett jó gumikkal tárcsákkal szélesítőkkel !
Hali
Az 525-öt 1.5 millába adja a gyerek! Felhívtam és megkérdeztem,nem volt valami készséges az eladó! a 2006-os meg gondolom az smc-re gondolsz, azzal mentem is az szép állapotban van.
használtautón van fent egy 2006-os 1milla felett ami soknak tűnhet de azon látszik hogy vitrinben tartották.ez a bizonyos srác akinek linkeltem a hirdetését egyébként itt is láttam már árult ezt azt.Biztos ő is millió körüli pénzt szeretne a motorért.De ha én választhatnék hogy egy alighasznált gyárit vagy egy elvileg "full" felújitottat vennék,hát én az előbbire szavaznék.
Ez pontosan így van . 525-öt szeretnék,De el sem jutok odáig,hogy egyet is megnézzek,mert az eladók nagy többsége valótlanságokkal kábít. Felújítás 1db csavarhúzóval nagyon komoly lehet.Évjárat!.A forgalomba helyezés éve van feltüntetve gyártásként. Ha már horror árat kell kifizetnem egyért szeretnék jót venni. De ez szinte lehetetlen.
Srác azthiszi ha rak a motorra egy 2007-es hűtőidom matricát az már 2007-es modell lesz.meg azt az utolsó csavarig való felújítást kicsit megnézném.Ez a motor 2005-ös factory.Nem szeretem azt aki valótlant állít.Sztárolja a gépét mert valóban jó állapot de azért ne vezessük már félre az embereket
küld már el a cimed...smsben.. oszt akkor ..még ma felad-6-oHm
de akkor mihamarabb mert 15.45kor már nem megyek postázni...wágod?
aztán ha jó lesz...küldöl valami pénztetetet...ha meg nem akkor meg...visszaküldös.....jó igy?
szerintem fuvókán sem vitatkoztunk ezen sem fogunk. .
harvi
elfelejtettelek hivni hogy mennyi az ára..az sx 525re kellene tartaléknak...
gondolom hivtál is.. előtte...de nem voltam elérhető mert a telefonom a érinő képernyős nokiakulaszar...talán 3 7ig ha működött. és most az érintő képernyője...kissé hajlott korára tekintettel véve ez teljessen nÓrmális.. ..beokádott..
aksit kipattintom szimkártyát(sim card:-)) is .. összerakom...kéri a pin-át és mivel az érintő képernyője "mögött" vannak a számok..és a képernyő ekkor már teljessen óver( 1 7e méár szarakodik velem) igy tegnapreggeltől ma délig nem zavartak a telefoncsörgések....mÚhahaha
de majd holnap....hivlak.
Sziasztok
Nézegetem az eladó ktm-eket és látom az lc4-nél hogy sokan hirdetik mint ktm lc4-E illetve simán lc4-ként. Van különbség ezek között?
Köszi
Üdv
Valaki leírnà, hogy 2008 exc- Ben hogy van az olaj csere?
Köszi!
Az 525-öt 1.5 millába adja a gyerek! Felhívtam és megkérdeztem,nem volt valami készséges az eladó! a 2006-os meg gondolom az smc-re gondolsz, azzal mentem is az szép állapotban van.
Nincs esetleg valakinek 2008-as ktm exc 450-hez szervízkönyve?
PDF vagy fénymàsolt, mindegy, minden érdekelne!
megkaptam..de ez kevés.. 7főre elfelejtem..
kell még egy esemes...majd hogy hétfőn délelőtt..okélys?
elküldöm oszt majd látod...
Ráérsz hétfőn is postázni, ha eddig ment így a kátéjem, ezt a pár napot már csak ki fogja bírni
de akkor mihamarabb mert 15.45kor már nem megyek postázni...wágod?
aztán ha jó lesz...küldöl valami pénztetetet...ha meg nem akkor meg...visszaküldös.....jó igy?
szerintem fuvókán sem vitatkoztunk ezen sem fogunk. .
elfelejtettelek hivni hogy mennyi az ára..az sx 525re kellene tartaléknak...
gondolom hivtál is.. előtte...de nem voltam elérhető mert a telefonom a érinő képernyős nokiakulaszar...talán 3 7ig ha működött. és most az érintő képernyője...kissé hajlott korára tekintettel véve ez teljessen nÓrmális.. ..beokádott..
aksit kipattintom szimkártyát(sim card:-)) is .. összerakom...kéri a pin-át és mivel az érintő képernyője "mögött" vannak a számok..és a képernyő ekkor már teljessen óver( 1 7e méár szarakodik velem) igy tegnapreggeltől ma délig nem zavartak a telefoncsörgések....mÚhahaha
de majd holnap....hivlak.
Nézegetem az eladó ktm-eket és látom az lc4-nél hogy sokan hirdetik mint ktm lc4-E illetve simán lc4-ként. Van különbség ezek között?
Köszi
Üdv