Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes, én minden Taki-féle videóban látok legalább egy 2T-t menni velük...szóval annyira nem lehetnek kiutálva
És mi az olcsóbb, minden évben kifizetni a fél motor árát olajcserére+felújításokra vagy egyszer beruházni egy 10+ literes tankra (ha gyári újat veszel is max. 80e Ft - és később még el is tudod majd adni)?
- a 625 SXC-n van önindító (neked ezt jobban kéne tudni)

szerintem 100 kilós nem üzemórás önindítós rendszámos motor nincsen. 4t-be

ezek a lekönnyített erős LC4-ek állnak hozzá a legközelebb. az a plusz 10 kil az akku meg az önindító ami nem kéne ha nem lenne puhány
nekem az erdélyi tekergésekhez kellene, a füstös 2t-vel kiutálna mindenki
ezért is kellene legalább 150km hatótáv mert ott azért nem minden faluban van benzinkút, vagy épp nincs nyitva(ott még divat a hétvégi nemdolgozás)
Az azért a 100 kg környékétől elég messze van...konkrétan nehezebb tán még az XR-nél is

Mondjuk az önindító hibádzik meg a 150 km hatótáv is maximum valami nagytankkal lehet meg, de egy Teneré mellé én biztos valami 2T-t vennék...
625 SXC
Ha már KTM fórum.Bármelyik 4T EXC.Tőled függ mekkora köböst szeretnél de mind megbízható és tudja az igényeidet(szerintem).Akkor ott van még a többi eu meg japcsi márka Yamaha Wr250/450.Husky Te250/450/510.Beta,Sherco stb.. van miből válogatni.
akkor ez a terv se jött be...... nem értek ezekhez a 3 betűs motorokhoz
szóval ami kellene
rendszám
önindító(is)
100kiló környéke
legalább 150km hatótáv
szervizigénye legyen mértéktartó

milyen típusokat nézegessek? régen az 525-re voltam beindulva, de jó a gyengébb is
Lehet meglepődnétek mennyire kevés!
Biztos sokkal keményebb gép mint az xr, kb én is azt tudom mondani amit a kolléga már le írt...
Önindító!? Amit belinkeltél azon csak a lábad az!
Teljesítményre többet is tud mint az XR-ed.De ez egy crossmotor nem enduro szóval se hatótáv se élettartam nem sok egy ilyen motornál.Cserébe könnyű,kezes,robbanékony és tuti jó időket lehet vele menni a crosspályán.
ilyenekben nem hiszek, de ha minden jól meg őszre megtollasodom, szóval a hondára rá tudnék tolni 5-6pénzt
bár ez még csak ígéret
nekem amúgy sem kell 70 ló, az xr4 sem volt sosem kevés, amennyire tudok motorozni teljesen kielégítő, de -30kg meg az önindító ér némi zsetont
Látom van még aki talán még a télapóban meg a jézuskában is hisz!
egy ilyen műszer tudhat annyit mint az xr4?
épeszű módon használva terepen kb hány km lehet a hatótávja?
Utángyártott féktárcsák milyenek lehetnek? e-mailre nem válaszolt..
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Meggazdagodni gyorsan, ahhoz most Ozora környékére kéne menni és nem motort árulni hanem mást, mert ezeken a motorokon csak bukni lehet!
van minden.....
link
van XT-d is ?
nekem nem sürgős a motorvétel
messzire menni ott az xt, dagonyázni mer az xr, melóbajárni meg a szimó
fogorvoshoz menni meg az asszony robogójával is tudok.
szóval igazándiból teljesen jól megvagyok.....
csak azt a k.... gombot miért spórolták ki a hondából idén már 2x kellett volna nagyon
haggyad már,olyan komolytalan jano,mint én vagyok!
tipikus magyar, hirtelen akar meggazdagondi
Érdeklődj 2 év múlva, de addigra már vagy 700üó. lesz benne és nem csak idom kell rá másik!
bőr overált mivel lehet ápolni? sima átlátszó bőrápolóval? vagy méh viasz vagy miaz? drogériába veszek ilyesmit azt cső? vagy valami speckó cucc kell?
600ért érdekelne, az sm kerekek nem kellenek
idomokból is feltehetsz karcosabbakat, 1 idény alatt úgy is tönkrevágom
Az okokat az előző h.szólásomban leírtam, de ha neked az okoz örömet hogy miattad legyen úgy! Akit meg emlegetsz ahhoz még fejlődnöd kell hogy olyan legyél de látom hiányzik, ha szépen kéred visszatér! Ő tudott kötekedni, mert volt mögötte tapasztalat és tudás ha sokat gyakorlod a műfajt lehet valamikor neked is sikerül!
Csak hogy egy kicsit kötekedjek,mert kötekedni olyan jó,akivel lehet ( most én vagyok Duke),szóval valami oka biztos van hogy nem tudod eladni de lehet én vagyok az oka