Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aham
Lehet igazad ,van! Aszem van róla még olyan képem is. Különben azért van ez az idom rajta mert szerintem a gyári nagyon ocsmány,mintha a 80-as években tervezték volna. Egy karc nincs a gyárin ,szépen becsomagolva pihen.
levonyó alatt a gyári dekort értettem.
Én a helyedben felraknám a gyári lámpát legalább a fénykép erejéig, az emberek többsége jobb szereti ha közel áll a gyári kinézethez.
Ha meglátok egy ilyesfajta fejidomot,akkor mindig arra gondolok,hogy nagy igénybevételnek volt kitéve a motor,nem rendeltetésszerűen használták és valamikor jól lezúzták az elejét! Ez nem kötekedés,egy jó tanács!
Ja és amit a hirdetésben is elfelejtettem hogy van a motoron vízhatlan szivargyújtó! Azért na....
Mi az a levonyó? És a hirdetésben szerepelt hogy megvan a gyári fejidom is minden kütyüjével. Most felraktam a hondát,majd később visszateszem a drz-t. ÉS igen disznót már ajánlottak érte,mondtam is neki hogy baszd meg rendesen.
Ha patika állapotban van,akkor ne add el! Ha pedig el szeretnéd adni,mert váltani szeretnél,és már nagyon hiányolod az új gépet a háznál,akkor azt tanácsolom mint a többiek,jócskán vidd lentebb az árat. Fogod unni a sok gyíkarcú embert aki felhív és a telefonba fog leanyázni,pedig semmi közötök egymáshoz.
Ha az enyém lenne a gép,akkor vennék rá egy gyári fejidomot,csináltatnék rá pár levonyót,és addig hajtanám,ameddig a technika engedi!
Már hogyapöcsbe ne lenne túlárazva.Max akkor érné meg ha új lenne de hát nem az ugyebár csak a sok csicsa.Volt egy pár hónappal ezelőtt egy 625SXC úgy 1,1milláért az a motor tényleg full gyári állapot asszem olyan 600km volt benne.Na az megért annyit.
Te Bugic azért az 660-as is jól be van árazva.., mint minden ktm! Hát hogy a faszomba 900?! Az a motor?! Az én bergemnek a szelébe se mehetne, se mögötte, és akkor az másfél millió?! Vagy az az agyon baszott fekete VDB ami már volt 2,6.. most 1,7 és nem ezresbe hanem millióba!
A szuzi is meg van mérve meg az smc is aztán majd a piac dönt meg a gempa! Akinek van az vesz a többi csak nézi, akinek meg kell majd adja szarért is húgyért is! Ez a piactörvénye, de lerágott csont!

Ámen!
Na ebből a felét nem értettem elsőre majd nagyjából ki tudtam következtetni mit is írtál.Kicsit elütötted a betüket.Írod ezt a sok "csúcsot". Ezekért nem fogsz többet kapni a motorodért mert gyakorlatilag a legtöbb versenyendurón van az alap felszereltségen kívül minden bizbasz ami hasznos lehet.Ez csak egy tanács.Az SM szett meg már megvehető 100ezer körül szóval lehet ilyen olyan csúcszuper a drz-d akkor se ér ennyit de még egy százassal kevesebbet sem.2003-as motorról beszélünk!De nem akarok vitatkozni amúgy se szoktam mostanában sűrün erre járni most pont peched van De tudodmit? Isten adja hogy megvegye valaki ennyiért!És ugyanennyiért kapj érte egy 660-ast!
Mobiltol irok,kicsit félre ment!
Köszönöm szépen, de már megoldódott!
Azért az bejáratnál ha 600at érne! Gondolom nem olvastam el a hirdetést! Ha konkrét még egy ilyen drz-t mint az enyém ennyi csúccsal új tomival sm szerrel meg a többi kütyüvel most megyek és megveszem 600ért. Ha haverom vett elindító szerrel 570ért akkor nézd már meg mennyi egy sm szett szár gumikkal. Tehát erröl ennyit!
Valahogy gondoltam én is!
Blokkfelet csak párban cserélünk!
Estét uraim!

Nincs valakinek véletlenül elfekvőben 96-98 250-380ig blokk közepe eladó!?Berúgó oldalira lenne szükségem jobban,de ha egyben úgy is jó!
Ezért is mondom hogy még ne nagyon keresgélj mert mire eladod már rég más lesz a paletta.A reális ár pedig szerintem enduro szettel inkább a 6-hoz van közelebb mint a 7száz ezerhez.Haver épp multhéten vett 570-ért egy rendszámos DRZ-t 2004-est 7000km-el.Ez a kb reális ár.Hiába van extra rajta az nem térül meg eladáskor.Persze hirdesd ennyiért csak nem nagyon fog rákapni senki mikor már 3kilóval olcsóbban is vannak ilyen rendszámos gépek.Persze van SM szetted hozzá de az se dob annyit rajta ezt én is tapasztaltam.Jobb hogy ha külön eladod.Mégegyszer leírom nekem mindegy mennyit akarsz érte kérni meg hogy mennyire sürgős neked csak akkor úgy ajánlatos másik motor után nézned.
Sziasztok!Nemsokára motor vétel előtt állok és nem tudom eldönteni hogy 04 es szériás 450 sxf vagy pedig a 07 es szériás sxf 450.Nem sok pozitív dolgot hallani a 07es szériáról.Tényleg felejtős lenne és helyette inkább a régi jól bevált 04 es?Akinek volna tapasztalata az írjon.Előre is köszi
Nyilván nem a legalacsonyabb áron kezdem hirdetni! De mivel nem sürgős az eladása gondoltam felteszem ennyiért. Ha találok olyan gépet ami tetszik akkor lejjebb viszem ennek is az árát!
irreálisan
Én is azt mondom hogy 700 reális érte enduró szettel együtt, na de amit nézett SMC660 1.450ért az is reálisan magas ár.
Én azért sem adnék többet 1.1nél, mivel 2010 SMC690 EVO1 kittel volt 1.550be.
Szerintem előbb add el a DRZ-t aztán majd ráérsz keresgélni.Nem rosszindulatból mondom de 825ezerért egy 2003-as DRZ-t eladni na az már valami Szerintem ha ennyit komolyan akarsz érte akkor ráér még keresgélned.