Nagyon keveset mentem vele,uh még patika Nagyon szeretem,jó kis motor,imádom az erejét.
Én sem értem,ráadásul jobban szeretem ha tudom tutira hogy mi van benne.
XR-t úgy elvitték hogy nem is hirdettem....jó motor volt az is,de az extra power meg az önindító az nagy királyság
Aha sima exc de elég patika az az exc vagy már nem az?
Azt mondjuk nem értem minek újítanak fel "utolsó" csavarig egy motort és utána rögtön el akarják adni?
XR-ed megvan még?A legfrankóbb XR
Jaja két motor volt a téma.Épp azt akartam kifejteni hogy 1.5milláért hirdeti a 2005-ös exc supermotóját ami full felújított elvileg vagy ott van az a 2006-os kevés üzemórával full gyári állapot és ezt el is hiszem 1.15milláért
Neked hanyas évjáratu a motorod.Asszem neked is sixdays vagy factory változat van nem?
Na de várj most én nem erre írtam hogy 2005-ös factory.ez full gyári 2006-os exc de mégse 2007-es ahogy hirdeti max akkor helyezték forgalomba.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc-7124724
Én erre írtam hogy nem 2007-es hanem 2005-ös factory.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-supermoto/p1238816
De ezen nagyon sok különböző dolog van a matricán kívül is a hirdetett motorhoz képest.
Mart villahíd nincs a hirdetett motoron. Nem narancs a hátsó rugó,és nem fekete a gáztartály,nem fekete az első teló.
Nem lett annyira átépítve csak a tankidom matrica lett 07-es rátéve meg az sm szett!De kb így nézett ki még az előző nyíregyházi tulajnál mint amit most bedobok képet.Ez pedig egy 2005-ös factory exc.Jó a szemem az évjáratokhoz
Bugic a hirdetésben szereplő 2007-es motorra írta hogy az 2006-os igazából. Erre kex megkérdezte hogy ezt miből állapította meg,mire én beraktam a két képet,amin jól látható a két motor közötti különbség
05,06 közötti látható különbségek: első teló fekete,fekete váz,narancs első teló védő,narancs hársó rugó fekete gáztartály,matricázás.
Srácnak amit hirdet 1.5 milláért elég ritka modellje van ami sokakat megtéveszthet.2005-ös Factory EXC volt az alap amiből szerintem az országban max 2-3db van.A két képen ugyanúgy 2005-ös modellek vannak nem 06-os vagy 07-es.
Egyébként hogy nem 2006os, azt abból látod hogy nem fekete a teleszkóp? Vagy még valami másból? Mert enyémen sem fekete, mert cserélve lett, de a gép 06os
Hmm az az 1.5 milla elég inkorrekt de árulja engem nem az érdekel mennyiért de ne bassza át az embereket hogy csalja az évjáratot.Megjegyzésképp én a 2006-os EXC-met 2008-ban vettem 1.5 millióért amiben 1800km volt.Na mindegy lényegtelen.
A 2006-ost én a használtautón néztem és az EXC 525-ös ami tényleg patika.Bár ő is 2007-esként hirdeti amit ugyancsak nem értek.Itt a link.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_525_exc-7124724
..ennyi a hozzáfűznivalóm.. akkor az enyém 1.7 mert bontatlan blokk és még enduro kerék is van.. PFFF ja én nemdohányzó vallásos női tulajtól csak boltba járásra használt (néha az erdő közepén van a bolt, na.. ) (keX)
Én sem értem,ráadásul jobban szeretem ha tudom tutira hogy mi van benne.
XR-t úgy elvitték hogy nem is hirdettem....jó motor volt az is,de az extra power meg az önindító az nagy királyság