Mondjuk nekem elég furának tűnik hogy egy olyan bonyolult vezetékelésű cuccban mint egy robesz, ugyanolyan fesz. szabi vagyon mint a három szál dróttal megkomponált SC-ben
ha beütöd a számokat a keresőbe egy csomó apriliás találatot ad ki
amúgymeg ezeknek a 4 lábú fesszaboknak nagyon mindegy hogy milyen gyártmány-típus max a csatlakozót kell megmókolni
persze az áramerősség terén ne bírjon kevesebbet mint amilyen volt
dani.
szerintem nekem ilyen van...
hivja...
de ez nem jó a ktmhez...
ez valami robogóé...
aplilia sr vagy ilyesmi..
mert akkor az van.. zsir úly..
hivj.
Sziasztok ! Új cucc lett eladó ! Egy Gaerne csizma . Leírás az adatlapomon az eladó holmik alatt . Illetve továbbra is eladó a 2 db sportdob . Eladó KTM 950 SM-hez kettő db klasszikus GPR karbon sport dob csőszűkítőfurulyával együtt , E szabványos . Közúton legálisan használhatod amellett , hogy elég nagy hangja van .Az E szabványos plakett miatt a rendőr nem tud bele sem kötni . Akár gyári dob hiánya esetén is tudom ajánlani mivel ezzel le is tudod műszaki vizsgáztatni ! Ajánlott motorok amikre felteheted : KTM 950 SM , Adv , stb , Suzuki TL 1000 , DL 1000 , SV 1000, Honda VTR SP és F kivitel , Yamaha XT 660 X vagy R KTM 690 . Ha bármelyik cucc érdekelne írhattok e-mailt a thedoberman15@gmail.com címre vagy telefon a 06/30-81-52-437-es számon utol tudtok érni .
Véleményem szerint ha nem dobogóra hajtasz vmi versenyen akkor tök fölösleges pénzkidobás egy ilyen rendszer.Persze ha tele vagy akkor vegyed megfelé de egy 10-esből a gyári dobot is ki lehet nyittatni olyan faszára hogy csak na.Ez az olcsóbb megoldás vagy egy SX dob ha megakarod tartani a fojtott dobot.Nem szar már maga a gyári rendszer se és igazán profi az aki észreveszi a különbséget egy nyitott gyári meg egy akra rendszer közt.
amúgymeg ezeknek a 4 lábú fesszaboknak nagyon mindegy hogy milyen gyártmány-típus max a csatlakozót kell megmókolni
persze az áramerősség terén ne bírjon kevesebbet mint amilyen volt
ha az ilyen akkor az...ránézésre...az...
de ránézésre nagyanyámat nagyobb biztonsággal ismerném fel egy fotóról
szerintem nekem ilyen van...
hivja...
de ez nem jó a ktmhez...
ez valami robogóé...
aplilia sr vagy ilyesmi..
mert akkor az van.. zsir úly..
hivj.
Van esetleg valakinek 125 exc '02-es kuplung alsó munkahengerje?
írtam e-mail.