Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk nekem elég furának tűnik hogy egy olyan bonyolult vezetékelésű cuccban mint egy robesz, ugyanolyan fesz. szabi vagyon mint a három szál dróttal megkomponált SC-ben
ha beütöd a számokat a keresőbe egy csomó apriliás találatot ad ki
amúgymeg ezeknek a 4 lábú fesszaboknak nagyon mindegy hogy milyen gyártmány-típus max a csatlakozót kell megmókolni
persze az áramerősség terén ne bírjon kevesebbet mint amilyen volt
Legalább a számok az oldalán stimmelnek?
robogó sr aprilia..
ha az ilyen akkor az...ránézésre...az...
de ránézésre nagyanyámat nagyobb biztonsággal ismerném fel egy fotóról
Most akkor ilyened van vagy nem ilyened?
Szia! Ott a telszamom a hirdetesben, hivj vagy irj ott uzenetet :)
525 höz a sokszor görbített kell..4t hez..ugy látom...az mennyiért van?
dani.
szerintem nekem ilyen van...
hivja...
de ez nem jó a ktmhez...
ez valami robogóé...
aplilia sr vagy ilyesmi..
mert akkor az van.. zsir úly..
hivj.
Üdv! Bontom, alkatrészei eladóak. Esetleg egybe is. Egyben 100e. Érdeklődni itt, telón, vagy adatlapi emilen.
Eladóak a képeken látható féktárcsák...giraffe64@freemail.hu
Hali. Keresek ktm 450-be hátsó kerékagyat ha lehet nem menesztőset.
Sziasztok ! Új cucc lett eladó ! Egy Gaerne csizma . Leírás az adatlapomon az eladó holmik alatt . Illetve továbbra is eladó a 2 db sportdob . Eladó KTM 950 SM-hez kettő db klasszikus GPR karbon sport dob csőszűkítőfurulyával együtt , E szabványos . Közúton legálisan használhatod amellett , hogy elég nagy hangja van .Az E szabványos plakett miatt a rendőr nem tud bele sem kötni . Akár gyári dob hiánya esetén is tudom ajánlani mivel ezzel le is tudod műszaki vizsgáztatni ! Ajánlott motorok amikre felteheted : KTM 950 SM , Adv , stb , Suzuki TL 1000 , DL 1000 , SV 1000, Honda VTR SP és F kivitel , Yamaha XT 660 X vagy R KTM 690 . Ha bármelyik cucc érdekelne írhattok e-mailt a thedoberman15@gmail.com címre vagy telefon a 06/30-81-52-437-es számon utol tudtok érni .
Hello!

Van esetleg valakinek 125 exc '02-es kuplung alsó munkahengerje?
Nálam látszik
ha visszagörgetsz, eddig nem jelenítette meg a képet csak most.. :S vagyis én nem látom.. 4-5 oldalt visszatekertem :P
Továbbra is keresek a képeken látható feszültségszabályozót, kölcsönbe/kipróbálásra. E-mail címem az adatlapomon megtalálható.
Köszi,de ez nem jó. Elfelejtettem oda írni,hogy 2005-ös EXC-re kellene.
helló nekem van egy kapcsoló ha jó neked?
Keresek gyári KTM lámpa kapcsolót,meg hűtő idomot,2005-ös motorra.
Holnap támadás!
írtam e-mail.
hát most jutottam el idáig
Véleményem szerint ha nem dobogóra hajtasz vmi versenyen akkor tök fölösleges pénzkidobás egy ilyen rendszer.Persze ha tele vagy akkor vegyed megfelé de egy 10-esből a gyári dobot is ki lehet nyittatni olyan faszára hogy csak na.Ez az olcsóbb megoldás vagy egy SX dob ha megakarod tartani a fojtott dobot.Nem szar már maga a gyári rendszer se és igazán profi az aki észreveszi a különbséget egy nyitott gyári meg egy akra rendszer közt.
nekem ilyen van az EXC-n szépen duruzsol vele
Ja szerintem ez a sima Slip-on dob szóval a gyári leömlőre lehet felrakni.De jobban jársz ha felhívod és megkérded.
ja már értem! nem is figyeltem! :D nem hiszem h ugyan az.. :D