Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi mást vártál ugyan
Vérprofi
júliusban s-12 tettem fel előre és meg kellett állapítanom hogy még mindig ez a legjobb ide a bakonyba pedig volt metzeler 6 day, michelin ac-10. mitas c-21, sőt most hátra is s-12 vettem
Én csináttam bi bajod van vele
S12, vagy Mitas E08
Nekem is Michelin AC10 van rajta, de mivel én csak amatőrködök, így nem tudok komoly véleményt formálni róla. Egész sokáig bírja, pedig egy darabig aszfalton kell menjek sajnos. Nekem bejön
Első gumi 12,5eFt postával: http://www.kerekcsere.hu/gumia...

Hátsó 14,5eFt postával: http://www.kerekcsere.hu/gumia...
Gratula az új géphez :) A régi is megy még ;)

Én most vettem a kerekcsere.hu oldalon D952 gumit, a Michelin AC10-nél már ránézésre jobbnak tűnik a nagyobb bütykök miatt, és olcsóbb is.
Köszi a tippet, de sajnos nem a tekercselés a baj. Arra lett volna ember akinek odaadom. Viszont úgy néz ki így is kapok segítséget, és lehet megoldódik!
na azt nehéz lesz kapni én a 450 exc-re 3hónapig kerestem aztán elküdtem megtekercseltetni Ózdra egy kölöknek /na oda ne hogy elküld nagy nehezen 1hónap múlva vissza kaptam hogy ö még ilyent nem látott pedig ö már mindent tekercselt/ aztán beszéltem a Gerecsénél a Szatyinával 1 hét múlva már itt volt készen azt hiszem úgy 12.000 ft volt 2 éve és azóta is jó.
Régi lerágott csont: ki milyen első gumit használ terepre? Ár-érték arányban?
szevasztok ! van valakinek tapasztalata sx144-el gyerekbetegség, motorozhatóság meg ilyenek negativ- pozitiv vélemény is jöhet előre is köszi.
Igen, volt róla szó.. majd legközelebb remélem összejön
Pedig ha jók az értesüléseim, hétvégén vártunk volna a Muzslára téged is!

Pedig lehetnék
jóvan... aszittemmá te is megmondóember lettél

mit akarsz, tök laza
na nem félre érteni, én ezen az oldalon állok more

- ez a kép link
biztos a ktm hibája hogy nagyfater sz*rik rá mit ver le a polcomról... majd megírom nekik panaszkönyvbe
a kátéem az jó
helyes! azért csak ésszel

amint lesz mit csillogtatni! egyenlőre ezt még távolról sem nevezném tudásnak.. még sok gyakorlás kell ide, de a parkolás már egész jól megy csak az a baj hogy suli mellett semmi időm nem lesz rá
Üdv!

keresek 2004-es sx 450hez váltóalkatrészt. 4. fogaskerék és léptetővilla. esetleg kompletten 4.-5.-6.at
Aham, értem...!
Lassan már én is vissza merészkedek a terepre...
Mikor csillantod meg az enduros tudásod?
ki lett véve mert nagy valószínűséggel megtört a vezeték a sarunál, és nekem van kölcsön tekercsem amivel mehetek a javításig... szóval amíg várt a javításra a polcon, addig valami módon leverődött és megtört egy részen..
Mi történt vele, csak nem "huncutkodik" a "drágaszág"?!?
2006os 525 EXC-vel kompatibilis tekercset vennék!