Mindkettő Balassagyarmati, mindkettőnek érdekes módon 1 hirdetése van, majdnem ugyanazokkal a képekkel. Ezért gondolom, hogy ugyanarról az emberről van szó.
Hívj fel! Eredeti ár negyedéért odaadom a riasztót! Biztos hogy jó 690-hez is, ha azon is ilyen dugó található, csak a felfogatást kell megoldani, ami nem nehéz, adom a műanyag lapot amit én farigcsáltam SuperDuke-hoz. 1 hét garanciát vállalok, ha nem válik be!
Köszönöm a válazodat!
Még annyit kérdeznék h mennyire strapabíróak normál utcai használat mellet volt-e más gondod vele ,vagy mire kell odafigyelni h ne legyen?
Van még 2db 2004-2007 EXC/SX első narancs sárvédőm és 2db 2007-től felfelé, ezek még nincsenek a hirdetésekben! Jó állapotúak, nem töröttek, de használtak.
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
2002 lc4-en a szelepfedél alol a bal oldali kipufogónál az olaj elkezdett szívárogni!Érdeklődnék h tömítés vagy csak tömítőpazta álja meg az olaj útját, mert eddig mindenki mást mondott és h javítható-e csak a tank levételével, vagy blokk kiemelése vagy nagyobb megbontások nélkül?
Megmaradt alkatrészeimtől válnék meg, az árakat mellékeltem, alkudni normális keretek között. A telefonszámom 06 30 5862122
váz: 30.000 Ft
lengővilla: 12.000 Ft
villabefogó: 12.000 Ft
kormány szivaccsal, befogókkal: 10.000 Ft
2db műanyag idom: 1500 Ft
láncvezető + lánc: 3000 Ft
lábtartó(első): 8000 Ft
váltó(6 sebességes): 30.000 Ft
berugótengely összeállítás : 8000 Ft
komplett gyújtás(állórész és lendkerék nélkül):25.000 Ft
blokkfél(jobb oldali): 20.000 Ft
komplett első fék: 20.000 Ft
komplett hátsó fék(fékpedál nélkül): 15.000 Ft
hengerfej: 6000 Ft
membrán: 8000 Ft
komplett vízpumpa: 8000 Ft
vezetékköteg világításhoz: 5000 Ft
vízcsövek: 3000 Ft
dekni: 4000 Ft
Üdv Uraim!
Lenne egy olyan kérdésem:
Van egy 450 sx em es 4. Ben magas fordulaton ugrál a motor olyan mintha atugrana a lánc vagy defektes lenne a hatsokerek. De egyik sem patent minden es megis csinálja. Szerintetetek mi okozhatja?
Hívj fel! Eredeti ár negyedéért odaadom a riasztót! Biztos hogy jó 690-hez is, ha azon is ilyen dugó található, csak a felfogatást kell megoldani, ami nem nehéz, adom a műanyag lapot amit én farigcsáltam SuperDuke-hoz. 1 hét garanciát vállalok, ha nem válik be!
Ez ugye sima slip-on Akra dob, ami egy az egyben nem megy föl a full titán rendszer leömlőjére, mert annak az átmérője nagyobb?
A gyári leömlőre ez simán felrakható?
Itt a fórumon nem túl régen cserélt gazdát egy nagyon jó állapotban lévő Akra rendszer 130e forintért, ennyit én is megadnék érte.
Egy tényleg kifogástalan állapotban lévő cuccért talán még többet is.
Jöhetnek a képek...
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
volt egy fasza yosi rendszer,miért nem csaptál le rá?
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Mennyit szánsz a rendszerre?
Meg tudod mondani a riasztó pontos PowerParts számát? Mennyire gondoltál érte?
Még annyit kérdeznék h mennyire strapabíróak normál utcai használat mellet volt-e más gondod vele ,vagy mire kell odafigyelni h ne legyen?
http://www.kepesmotor.hu/zar_r...
És még itt a rakat KTM EXC 520 idom + új és régi EXC/SX/SMR-hez váltókarok:
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Van még 2db 2004-2007 EXC/SX első narancs sárvédőm és 2db 2007-től felfelé, ezek még nincsenek a hirdetésekben! Jó állapotúak, nem töröttek, de használtak.
Segítségeteket kérném!
2002 lc4-en a szelepfedél alol a bal oldali kipufogónál az olaj elkezdett szívárogni!Érdeklődnék h tömítés vagy csak tömítőpazta álja meg az olaj útját, mert eddig mindenki mást mondott és h javítható-e csak a tank levételével, vagy blokk kiemelése vagy nagyobb megbontások nélkül?
Elérhetőségem az adatlapomon.
váz: 30.000 Ft
lengővilla: 12.000 Ft
villabefogó: 12.000 Ft
kormány szivaccsal, befogókkal: 10.000 Ft
2db műanyag idom: 1500 Ft
láncvezető + lánc: 3000 Ft
lábtartó(első): 8000 Ft
váltó(6 sebességes): 30.000 Ft
berugótengely összeállítás : 8000 Ft
komplett gyújtás(állórész és lendkerék nélkül):25.000 Ft
blokkfél(jobb oldali): 20.000 Ft
komplett első fék: 20.000 Ft
komplett hátsó fék(fékpedál nélkül): 15.000 Ft
hengerfej: 6000 Ft
membrán: 8000 Ft
komplett vízpumpa: 8000 Ft
vezetékköteg világításhoz: 5000 Ft
vízcsövek: 3000 Ft
dekni: 4000 Ft
Lenne egy olyan kérdésem:
Van egy 450 sx em es 4. Ben magas fordulaton ugrál a motor olyan mintha atugrana a lánc vagy defektes lenne a hatsokerek. De egyik sem patent minden es megis csinálja. Szerintetetek mi okozhatja?
Köszönöm segítsegetek, várom valaszotok.