Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

nekem már most megtetszett :)
Szia

Olyan kérdésem volna, hogy tavasszal sikerült felújítani motorom és most még sikerült kis pénzt összeszednem és szeretném leműszakiztatni. A motor papírozva van csak 2011 májusában lejárt a műszakija.
A vas amiről szó lenne az KTM EXC 520
Szóval kérdésem, az volna hogy mi az a dolog amit műszaki vizsgán néznek rajta, mi az amit feltétlen meg kell rajta nézni, rendbe kell rakni mielőtt elvinném vizsgáztatni?
kösz szépen
szerda este 11 nekem jó.. délutános vagyok tehát délután nem érek rá délelőtt pedig 10 ig érek rá ezen belül nekem kb mind1 mikor talcsi! :)
ha felhívod a főnököm és tudsz neki tenni 1 olyan ajánlatot amivel ő elenged akkor már holnap indulok hozzád ha a dávid nincs ott! :D
Ha kitaláltad a holmikorhogyant, írd meg lécci.
egyszer voltam bátor, szerelőtől elhozni úgy hogy az alján csorgadozott.. mondta hogy "áá elvisz az még Egerig"... aztán.. nem
álltam a bükk közepén míg hozta haver a kannásat
mert nem vagy bátor
én 450pár km után értem oda a 22 óráig nyitvatartó kútra 21:50kor és tankoltam 23 litert a 23literes tankba
konkrétan nem tudom hol állna meg alattam, de ennyit mentem vele egyhuzamban egyszer
a 170 már szinte tökéletes. bár a ténéré 450 is simán elmegy igaz az 2 mázsa
Nem duzzogás ez TÉNY
Mikor jössz már erre? Hitegetel itt világba aztán láttam vagy 8 LC4et de egyik se a tiedé volt
jó csak viccelek most mit duzzogsz
Semmi semmi, csak mondom tőled már megszokott ez a stílus
szerdán délutános vagyok 11reérek pestre ha akkor jó nekem az is jó :P
Azért majd valami konkrétabbat is írhatnál.
küldtem mail
jövő hét csüt
Te inkább aszongyad megfele hogy mikor meg hol érsz rá feszszabit próbálni.
most mivan?
Nem is várnék mást
Esélyes...
Szia!

Szelepek becsiszolva és vízpumpa-szimering kicserélve. Ennyit kellett rajta eddig csinálni az alapokon túl

Merre lenne a menet? Lehet átszerelem az enduro szettet akkor.
nekem az 525 elmegy 170km-t is egy tankkal, 115 kiló, önindítós.. szóval jó lehet neked
Tükör van, ha érdekel: dorikex@gmail.com-ra írj
Szia. és volt már a blokkhoz hozzányúlva?
amúgy jöv hétvégén tervezünk közeledben egy túrát,ha gondolod gyere.