Elég messze állt a sorban amikor a szépséget osztogatták az tuti
Mindig van valami érdekesség, ma valami fingomsincs milyen harley léghűtéses újszerű motor volt.Mattfekete az egész, szijhajtás meg tömör felni
De inkább nem pazaroltam a helyet a telón ilyenekre
Valaki tapasztalt:
Hogyan kell rendesen kezelni ez a mousse - belsőt? Nem nagyon találtam semmi használható infót?!?
Kell kenni vmivel, milyen sűrűn?
Köszi!
Hát bazi ocsmány volt mit ne mondjak
Ezt meg tegnap csináltam ugyanott.Először láttam SMC-R-et élőben, de még jobban beleszerettem mint képekről
Hibátlan egy cucc az biztos.Ezen még komplett akra rendszer is volt, azt is olcsóért dobálják..........
Ha ez az alvázszám van benne, akkor több eset van...giraffe64@freemail.hu címre küldj 1-2 képet a motorról, és kiderül a turpisság....de valami nem stimmel, az biztos.
Hátha érdekel valakit: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Manapság mennyit ér egy komplett Lc4 blokk (2003-2005) a hozzá tartozó Mikuni karburátorral együtt (használhatatlan dugóval és hengerrel)?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Mindig van valami érdekesség, ma valami fingomsincs milyen harley léghűtéses újszerű motor volt.Mattfekete az egész, szijhajtás meg tömör felni
De inkább nem pazaroltam a helyet a telón ilyenekre
Hogyan kell rendesen kezelni ez a mousse - belsőt? Nem nagyon találtam semmi használható infót?!?
Kell kenni vmivel, milyen sűrűn?
Köszi!
Ezt meg tegnap csináltam ugyanott.Először láttam SMC-R-et élőben, de még jobban beleszerettem mint képekről
Hibátlan egy cucc az biztos.Ezen még komplett akra rendszer is volt, azt is olcsóért dobálják..........