Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van,nem paraszt vagy,hanem bunkó.
mer itt az enyém
http://www.sportmotor.hu/motor...

nem olyan szép..de nyomás alatt van tartva.
és itt nem mosás előt vagyáni varia van
figyu mán...
felrak6ohm a galériámba....hogy ez a málye mert más trolljával ékeskedni mindég finomabbb...mint más fályáról szedni a gyümit .meg a szomszéd nőlye mindég frisebben van beretválva
illetve ha egyszer kitakaritanám a ktmet a garagéból ezekkel a képekkel szeretném meghirdetni
mondjuk kicsit furcsán nézne a vevő mikor megjönne és meglátná a valódi Én-lyét
bakker
ez kárcmentes
na az enyém ilyen szép már sem lesz. ..viszont a külső idomzatát... a vázát(nem a köcsögé mondom a vázát ) elcserélném még az enyémre.
viszont ha ilyen szép volna úgy lyárnék mint rély.. nem merném kivinni hogy kicsit összekaristoljam a hegyeket....
ugyhogy respekt
Nem gyári az már mert a szárából vágtam le, hogy sm. kerekekkel is letudjam támasztani. Úgyhogy még pályázhatok a feltaláló címre!
Korrekt gépnek LÁCCIK...de hja ÓDALSZTENDERR gyári...úgyhogy ezzel nem kerülsz BE hja profi feltalálóink közé:)
rohadjak meg, de én bírlak, és jókat nevetek, hogy magára veszi mindenki bármit is írsz
Ja és én voltam, csak kicsit belekeveredtem a felhasználónevekbe!
Na megjöttem a nasatól, kész az új fellövésre váró űrhajó sztenderje! Mentem erdőn, mezőn, aszfalton így most isteni sugallatra eladnám mielőtt szétesik!
Na újra pörög a topic!
Neked meg FŰDEHÜJJE úgy látom anyádon kívül nem nagyon van más NŐ az életedben...de ennek ellenére nem kéne reklámozni hogy MÁDÖRFÁKKER vagy...:)
ZÁMMBÓDZSIMMI...először is legyél tisztában a PARASZT fogalmával...mert ha a PARASZT nem szarna...a hozzád hasonló hüjje NEM nyalna...
Látom LUKASKA azé MÁSOLNI csak sikerül...NAGYbetűs szavak kiemelve...mint ahogy én szoktam...és TE is a faszkiverésen kívül más okosságot nemigen tucc makogni.
De hát a jó majom az ilyen...mint amit a PÁROD linkelt valamékk nap...
Én itt élem az életem...te meg a kanyarokban...és egykeréken... van különbség,igazad VAN, de ketten a REXIVEL nem tesztek ki egy igazi hüjjét...de még egy beőtözöttet se.
Menjetek a FASZBÚKKRA hüjjegyerek...az való neked-nektek,nem KÁTÉJJEM...és ahová te KÉSZÜLSZ(mert nem biztos hogy eljucc) onnan ÉN már rég elgyöttem.
De jókat nevetek rajtad-rajtatok...
a muterjával nem vele :( :D
Akkor jó neked,hogy már kiderült! Azért a pici basztatás meg a parasztság között óriási a különbség!
Te is azért szoktad mer buta vagy!
Szegény gyereknek se mondtad meg hol van az alapjárat állító csavar!
Egymásba legalább?
mi is elmentünk már.. 1 párszor..
Jaójáó JÓL mondtod TYÚK...éjjn jó hogy gyöttem, TE meg kár hogy még nem MENTÉL el.....
Én legalább valakinek hiányzok, te meg ahogy látom kutyának sem, mert itt éled az életedet.Szar életed lehet, nehéz lehet eldönteni hogy melyik kezeddel verd ki
yamahára?
ez kell neked http://youtu.be/ihMjP8V0IkM KORHÁZ? :SAD
na jólvan akkor bekeményítünk itt 2en :d 11 fele érkezik kb! :DS