Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Vettem egy 125 EXC-t még ősszel. Mostanra kegyetlen rossz hangja lett, levettem a hengert, és ez a látvány fogadott...
Az előző gondos gazdi olyan dugót rakott bele, aminek a stiftelése az 5. (boost) felömlőben fut...
Semmi gond barátom...a motor téveszthetett meg:)
Tegnap még elég lett volna 6 számjegyű összeg is, de úgy néz ki nagy az infláció.
akkor nem te vagy Varga Róbert Szombathelyről? Elnézést,összetévesztettelek egyik cimborámmal,sorry
Mit bonyolítod TÚL ZÁMBÓL?
Dugj bele két seprőnyelet a befogóba oszt hagy szójjon!
Okééé
Ha úgy alakul a jövő hetem,aztán lehet hogy lemegyek én is.Majd beszélek bálintbával hogy mikor akar meglátogatni.
csütertökömön
Mikor jössz nyaralni?
Dehogy csinálom Örülök,ha ezekt betudom fejezni akkorra,má nem válllalalokolok,majd 2 hét múva csak Nem bííííírom mááááá
Ha már jössz erre a jövő héten,levihetem a telóimat? Megcsinálnád a nyaralás alatt?
Na,nézzétek
Te a balfasz,én a jobbfasz!
Persze hogy hülye kérdés.Hülyétől csak hülye kérdés!
Amúgy nem,én a kis porbafingók közé sorolom magam.Vagyis a nagyok oda soroltak!
Azok közééééé én meg a balfaszok közéééé
Körre? Most van séta az udvaron?Kiengednek emberek közé? Jó levegőzést,vegyél be minden orvosságot rendesen ahogy mondják,fogadj szót a doktorbácsiknak.
Nem kell átkeresztelni,már úgy megszoktam.
A kúva anyját mindenhez én sem értek,pedig most csinálok olyat amit ezek nem tudtak majd nyomom megint ellengalériába Erre mit vaukkolnak,a yetik?
Tudom hogy hüjje KÉRDÉS...De TE..azaz te ZÁMBÓ...a NAGYOK közé tartozol?
Csodálkozol rajta? nem cipőfűzővel mosogatsz,aztán meg magyarázol bele a nagyok dolgába?
Na jólvan ZÁMMBÓIMRUS...elmegyek egy KÖRRE...mire visszagyövök talájj ki valami ÚJJAT...és ha sikerül akkor ÁTTÁRGYAJJUK hjaz ÁTKERESZTELKEDÉSED is...
Látom, egymásra találtatok
ijjaaaa Engem is ki szoktak osztani,másik topikokban
Lehet hatodikos is,bár akkor még kevesebbet fogsz megérteni abból amit majd mond,ha áthívod.Legyen inkább csak harmadikos,hogy biztos megértsd.
Legyen má hatodikos...má csak azé hogy valami ÚJNAK hasson ez a RIPLÉJJEZÉS...
Vagy kimerült a tudomány ELEME?
Kezdésnek nem volt rossz amúgy,bár tényleg elég gyengécskére sikerült!
Akkor valami komolyabbat kellene írnod,de az meg sajna nem megy.Nem baj ám,már mondtam párszor.Nem is tudom minek ismétlem saját magam.Ja megvan,tudom már!Hogy megértsd.

Könyörögve kérlek,hívd át azt az ötödikest! Ha nincs otthon vagy nem engedik át hozzád (ezt is megtudnám érteni) akkor valakit az utcából.Már ha emberek közt laksz! Ha esetleg nem,akkor csak szólj,és nem piszkállak ezzel többet,nehogy megint fel keljen venned a muszáj kabátot.