Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ZÁMBÓÁRPI...vagy fasztuggyami...Te aztán tudod mi az ÉLET...főleg az ENYÉM.
Igazatok van...MEG FOGOM UNNI...az ÁLLATKERTBE se ül ott az ember egész évben...mert MEGUNJA...csak néha ellátogat:)
Igen,igen
Ha nem akarsz beleugatni, akkor írd azt, hogy nem szeretnél beleokoskodni, stb...
a szinti olaj a nagyobb hőt birja.erősebb.
nem forditva.
ráadásul a stihl olaj árában sokkal jobb olajok vannak
szóval nemigen indokolja semmi a használatát
láncfűrészeb láncfűrész olajat.. bár a haver 300excly is olyan hangon nyűszit minha átvágnánka az erdőben. .
az sx 525 mellette úgy brummog mintha füvet nyirnának a domboldalt

a láncfűrész olaj az nem szinti.. ot a gond.. a szinti olaj nagyobb hő alatt nem szokott olyan nyomásálló lenni..
de tény és való..sok 125 croszt hajtanak láncfűrész olajjal...de pl 10w-40 diesel olajjal is mennek a négyték..és büszkén mondja a srác hogy milyne faxa...
hát ha nem forgatja 10.250 ig aakakor el birja az tuti..5 e...6ezretsimán..de ki meri ezt rámondani hogy nem küldi bele a fordulatot.. én biztos beleküldöm
a szinti olaj nagyobb terheléskor sem folyi kki a kenendő felületek közül... nagyobb szokot lenni a nyirásstabilitása is.. ami a legfonossabbb...egyszer bergen próbáltam 20w-50 race 4t hagyomános olajat...hát motorozás után le lett cserélve..
de pl a 20w-50 honda részing 4t sj olaj az meg maga volt a csoda...
mondjuk az ta honda irta is all honda modell 4t
mondjuk
azóta sem volt hagyományos olaj olyan szinten mint a szinti olajak
pedig megunja, még a wap-os korszakból van tapasztalatom ebben
Ja a + nélkül már valami!
Az sem lenne olcsó nekem 200 e.-be van.
100.000+0ft..akkor az még jobb

arni.ha láttad hogy perselyes.-.akor tudod is a választ..ktmnél nix túlméret...fogod kibaszák a régi pereslt.. be az úlyat és mehet is a ment.. persze dugó gyűrűvel illesztve
Na igen, nekem is hasonlóakat adott ki, de nem akartam kötözködni...

Tuti, hogy utólag perselyezték már a hengert, mert látszik az ablakok megmunkálásán...
Miért, az EXC-blokk tán különolajzású?
Köszi!
Megmondom neki.
Na látod ez nem éppen minarelli blokkos
Nem akarok beleugatni de akkor ez mi a pöcsöm ha nem EXE?EXC utcai változata a 2000-es évek elejéről.Nem valami elterjedt de létezik!
Te...az EXE az ilyen Minarelli-blokkos kis utcai szutyok volt, annak kurvára semmi köze nincsen az EXC-hez...szóval előbb tényleg ki kéne bogozni hogy most mi a fasz van ezzel a motorral, mielőtt bármit is vesz hozzá...szerintem
Szia HanGab!

Egyértelmű,hogy ne tegye bele,ugyan is a sthil olaj a láncfűréshez lett kifejlesztve,hiba van nagy fordulat stb... ezt a dolgot a Totalcar.hu írja le nagyon pontosan,szóval mond az ismerősnek keressen rá és olvassa el,ez egy másik jó tanács! Nagyon sok Sthil cuccunk van itthon amire úgy vállalnak garanciát,ha azzal használod,de akár milyen furán is hangzik rengeteg gondunk volt a gyári olajjal! De ezt itt nem fejteném ki bővebben mivel nem ide tartozik!
Te értelmesen elolvastad a kérdésemet?
Itt szó sincs rólam, hanem a gyereknek az SM125be ajánlották.
Én mondtam neki hogy én nem tennék bele ilyen olajat mert az láncfűrészhez való nem motorhoz.
jujujj lesz ittt mindjárt még hangzavar erre a hozzászólásra

hallod! rá van írva! stihl olaj,akkor láci abba tegyétek már...oké h forog mint a dög a láncfűrész,de szted nem különböző a 2 dolog? am öntsétek nyugodtan,mert itt mindneki azt csinál amit akar és tanuljon amaga kárán,de ha most tettél rá 250ezret a z exc-dre akkor ne akard már hamar szétbaszni,mert 3-500fttal olcsóbban tudsz láncfűrészbe való olajat!

elf, agip/eni repsol olajak vannak 2200ért... ami ebbe van kitalálva...
Olyan kérdésem lenne hogy Stihl 2T olaj ami a láncfűrészbe való nem okozat e problémát a blokknak?
Mert egy srácnak az Husqi SM125 gépébe ezt ajánlotta egyik ismerőse aki a KX 125 motorjába is azt használt.
Dehogy unja meg.Az ilyenek sosem unják meg.
Én elbeszélgetek vele,had legyen egy szép napja.Próbálok színt vinni a nyomorúságos szürke életébe,amiben az a legnagyobb siker és történés ha itt fröcsöghet mindenkire.Nincs szegénynek semmi más sikerélménye,hát had mondja,legyen neki is jó egy kicsit. Voltak azért olyan kérdések amire nem akart vagy nem tudott válaszolni.Nem is feszegettem tovább,nem akartam az amúgy is csekély szürkeállományát túlterhelni.
A 44980 számú hozzászólásban már kifejtettem a véleményemet.

44980 sz hozzászólás
Gyere ám este.Majd guglizok,nekem legalább megy egyedül.
ini

jogos amit mondasz a husaberg fórumon is hasonló szinten beszélt emberekkel,de mivel ott nincs ekkora mozgás onnan átpártolt ide!