Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FÚDEHÜJJE...most utólag okos akartál lenni vagy csak előre hüjje?
Mert amúgy tejjesen mindegy...mert utólag okosnak lenni ojjan mintha előre vagy hüjje...:)
JÓL van kanyar meg EGYKERÉK kirájj...jó hogy gyötté...HIÁNYOZTÁL....valakinek biztos:D
mondjuk mi sem panaszkod6unk..mert ha nálunk lelesik 2cm hó... már olyan katasztrófákat élünk át a lehetetlené vált közlekedésben..az 5cm magas hóbuckák között... hogy az már katasztrófális
művelt orosz közlekedés:
nem akarom leruntani az egymás annyában lelt örömöket..de mondom hátha kicsit pihenni is akartok
http://youtu.be/-6w64DH0aJg
thx
ezt TŐLE(mondom Nagybetűvel) TŐLE kaptam...
csak neki lemaradt az O ról a két pötty..én meg úgyérztem.. nekem az kell...
ahogy a művelt orosz mondja..aki tud angolul is... icc mályn
de-de értem én
baromállatja hejj,neked ellopták a neved,hogy ez a dög odaragaszkodott hozzá?
az magyarul nem kinti istván..azaz out-ista
Én má be is szartam
vagy már tá be is huggyoztál? mit érzel? :D JÓT érzel?
akkor te nem is igazán érted a humort. .
nekem folyik a könnyem a röhögéstől és konkrétna ki kell menyek mert mindjárt behugyozok
ja.. sírni lehet.. főleg ezen az autistán.. ASD: meg zarándokon de ő kurvalyaú arksz :D amúgy az alapjáratról kérdezd koph-ot nemtom mi a becses neve vagy teo-t innen vagy olyat akinek 690 ese van :)
idöm az van böven de inkàbb hanyagolom ezt a dolgot tök jokat lehet itt nevetni
motorozásból ..és az uzsiját..adja oda..csak túl gyorsan nyomom az entert
te nekem nem mondod meg mit csinálok :) amíg így beszélsz ezt kapod apa.. majd mikor normális leszel.. mert ez már nem vicces amit csinálsz.. akkor szépen beszélek veled és bocsánatot fogok kérni addig NIX ahogy te szoktad mondani.. de mint látom kicsit feltuningoltad magad de akkor nem volt nagy arcod mikor te osztottad másnak..
Aha mert ez a "stílus" amit te képviselsz az nem lelki nyomorra meg degeneráltságra vall
olyan bugkhsi vagy....
hát mi értjük a jópofa trélyfályaidat..te mért érted 0,5re..azaz félre a srácok trélyfályit...

lyaú arsz vagy... épitő és seGG ítőkész..önzetlen..és okos...nehogy besérwtőggy már..mingjárt viszajön a lotorozásbol a kis csajszi.. és odaadja az usziját..csak nyugodjá meg
JA! ÉS közben monngyad neki hogy ONDÓSZ!:)
Na akkor hajrá...elég meleg van,nehogy szomjas maraggyon a MUTEROD!:D
Majd ha szájbatoltad a TIÉDET és végignézte...hisz azé ment oda hogy lásson egy FÚDEHÜJJE baromgyereket:S

Azt hiszem SENKI anyját nem emlegettem... mert elhüjjéskedik az ember, de azért ne anyázzunk már...kibaszott LELKI nyomorra,degeneráltságra vall mikor már csak ennyire tellik valakitől hogy a másik ANYJÁT emlegesse mert más értelmeset még ERŐBŐL se képes makogni.

Ehhez tartsd magad...
Hejj,itt van csapatmorál? Húzok innen a picsába