Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

évjárat: motorszám első,alvázszám 10. karaktere
milyen olaj kell az lc4 kuplungjába? nekem most nyöszög és ragad a kuplungom ha bemelegszik a motor! Ötlet....?
Üdv.
1)Most vettem egy KTM SX 125-ös, vagy 2002, vagy 2003-ast. Elvileg 2003-as, de nem vagyok benne biztos. Hogy lehet 100%-ra biztosra menni? Alvázszámnak a 10. számjegye egy betű...
2) Hány üzemóránként szoktátok benne cserélni az olajat? Én endurózni használom, azt is lightosan, így milyen időközönként cseréljem?
Előre is köszi: Roli.
Lime Partyn volt az ember és ott megviccelték a kawások!
Volt gyári zöldbe is láttam olyat! A citromsárga is van!
http://www.kepesmotor.hu/offro...

Ezt átalakítod, a többi részét pedig eladod!
basszus nem szivatlak! :) utána láttam meg én is hogy mikori hirdetés....
köszi de még egyelőre csak akra jöhet szóba
mi?
Errű a csudárul regéljetek véleményeket emberek
Nemrégen fotóztam
netaláld ki.. :D
Nem akartam én beírni, de ugyanarra gondoltunk
Hmm te jó áron vetted meg de nem tudod hogy ő mennyiért jutott hozzá és milyen állapotban
Amúgy nem vagyok biatorbágyi
Olajon spórolsz minek van EXC-d?Legalább 10W-50-est full szintetikust rakjál bele főleg ilyenkor nyáron.Szerintem tényleg ne az olajon próbáljatok spórolni mert idővel sokkal több pénzetek rá fog menni ha olcsó nem belevaló olajat vagy hosszan kitolt cserével játszadoztok.
repsol 10w40 offroad mehet exc-be?Szinte ez a legkedvezőbb kategóriájában viiszont a motorex motul és a többi cross gépbe valók nagyon drágák.Már ki van nézve ha meg lesz hozom a a képeket de addig is érdeklődök mennyi üzem óránként érdemes cserélni normál túrázos használat mellet?

http://www.olcso.hu/auto_motor...
de van Leo Vince kimondott Lc4-re!
nekem van,csak át kell kicsit alakítani!
Sziasztok!
Van valakinek 2007 előtti légszűrőház fedele?
már elkelt ...bakker...pedig négy éve milyen lyó let wóna
Ezen ne múljon...
a kandi csak akkor működne ha be van kapcsolva a géped tetején a webkamera... akkor látnánk hogy milyen fejet vágsz...
Szivatsz, vagy kandi kamera? 2009-es hirdetés...
Szia! Mit kérsz a kipuért ha még meg van?