Üdv.
1)Most vettem egy KTM SX 125-ös, vagy 2002, vagy 2003-ast. Elvileg 2003-as, de nem vagyok benne biztos. Hogy lehet 100%-ra biztosra menni? Alvázszámnak a 10. számjegye egy betű...
2) Hány üzemóránként szoktátok benne cserélni az olajat? Én endurózni használom, azt is lightosan, így milyen időközönként cseréljem?
Előre is köszi: Roli.
Olajon spórolsz minek van EXC-d?Legalább 10W-50-est full szintetikust rakjál bele főleg ilyenkor nyáron.Szerintem tényleg ne az olajon próbáljatok spórolni mert idővel sokkal több pénzetek rá fog menni ha olcsó nem belevaló olajat vagy hosszan kitolt cserével játszadoztok.
repsol 10w40 offroad mehet exc-be?Szinte ez a legkedvezőbb kategóriájában viiszont a motorex motul és a többi cross gépbe valók nagyon drágák.Már ki van nézve ha meg lesz hozom a a képeket de addig is érdeklődök mennyi üzem óránként érdemes cserélni normál túrázos használat mellet?
1)Most vettem egy KTM SX 125-ös, vagy 2002, vagy 2003-ast. Elvileg 2003-as, de nem vagyok benne biztos. Hogy lehet 100%-ra biztosra menni? Alvázszámnak a 10. számjegye egy betű...
2) Hány üzemóránként szoktátok benne cserélni az olajat? Én endurózni használom, azt is lightosan, így milyen időközönként cseréljem?
Előre is köszi: Roli.
Volt gyári zöldbe is láttam olyat! A citromsárga is van!
Ezt átalakítod, a többi részét pedig eladod!
Nemrégen fotóztam
Amúgy nem vagyok biatorbágyi
http://www.olcso.hu/auto_motor...
Van valakinek 2007 előtti légszűrőház fedele?