Tisztelt austin!
Ezen az oldalon találsz elérhetőséget!Nekem is ezt ajánlották!Elvileg itt készítenek egyedi matricaszetteket is saját elkébzelés alapján amilyen mintát csak szeretnél!Ktm lc4 -re Prestige matricát egyedi színben oldalanként a 2 szélterelóhöz 5-5 ezer Ft lett volna!
Azt nem tudom h még csinálnak -e de 1 telefont megér!
jó lett ám a keverék állitó.. szétkellet fúrni de csináltunk 1et házilag és tökéletes.. amíg birja birja ha beszarik veszek újat.. petitől akartam csak épp nyaralni volt én meg motorozni akartam :D
160ezeért árulgatom az enyémet 5colos új ráfok,küllők+anyák ,hátul új jt tárcsa,elől új beringer, mart agy hátul,elől gyári ktm, arany színre eloxálva az agyak, a felni meg fekete...full hibátlan 160db mátyásért... vagy akár olcsóbban tárcsa nélkül...jah gumik: elől slick,hátul dunlop sportmax xynemtudom milyen
akkor egy az ismerősünk!
közel legyen (na jó posta talán belefér részletes képekkel)
ne legyen festve,szinterezve stb,legyen fémszínű,tehát a políralu
4.25-ös legyen mert nem fér be
valamint behr és az ára ne legyen 120-nál több,de akkor legyen rajta tökéletes a gumi és a féktárcsa lánckerék stb stb
nemrég sikerült egy szettet vásárolnom 96.000 ft-ért kompletten 5 collal,kíválló tárcsákkal lánckerékkel,rossz gumikkal,és azóta ő is egy ilyen frappáns ajánlatra vár!
kellemes környezet.. enyhe szellő... fátyolfelhős ég...23 fok...
vihar után jó ez a nyugalom...
mondjuk ez a természetes.. hogy ...iZé
mikor katanoságtól leszerelés volt... az volt kirwa az étkezőbe...
minden jónak vége szakad egyszer . . .
azért ezek a katonák nem csak vedelni tudták a meleg dolgokat...ami valólyában nem meleg telya volt ..de hidegen is ötven fokosak voltak..és ütöttet mint az albán paraszt a moldáw szamarát..
hanem még humorérzékük is volt...
jó, mondjuk úgy könnyű poénkodni hogy utána rajtunk röhögnek
és ezt miért nekem mondod? ismerősöm is keres DRZ-hez, de ahogy ő keres jó ha nyár végére lesz neki.. még én küldözgetem a linkeket de "egyik drága a másikhoz nincs minden a harmadik messze van".. el van varázsolva.. a jó cross gumikkal meg megy túrázni közúton és mire erdőbe jutnánk lekoptatja
2003-ast és a 2006-ost szerintem 5 collal,volt nekem mindkettő,és azzal voltak szerelve,de mindjárt megjön kex és a barátja,és ők is elmondják hogy az ők volt motorjukon gyárilag milyen volt
A nagyok dolgába tényleg nem szólok bele.
Ja,hogy itt most arra gondolsz hogy te a nagyok között vagy? Ez jó poén volt! Gratulálok,látod tudsz te vicceset is írni!Igaz nem nagy teljesítmény,de a te szintedhez mérve már nevezhetjük akár óriásinak is!Még egypár év,és tehetséges kezdő leszel. Csak így tovább.Kitartás!
4000 Ft-ért elvihető,eredeti ára 5600 Ft!
Erdeklődni: kigyo66@gmail.com