Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó Ktm index 1db teljesen új !
4000 Ft-ért elvihető,eredeti ára 5600 Ft!
Erdeklődni: kigyo66@gmail.com
Ezen a számon is próbáld meg itt is gyártanak elvileg egyedi matricákat!
06706077111
Tisztelt austin!
Ezen az oldalon találsz elérhetőséget!Nekem is ezt ajánlották!Elvileg itt készítenek egyedi matricaszetteket is saját elkébzelés alapján amilyen mintát csak szeretnél!Ktm lc4 -re Prestige matricát egyedi színben oldalanként a 2 szélterelóhöz 5-5 ezer Ft lett volna!
Azt nem tudom h még csinálnak -e de 1 telefont megér!
köszcsi a választ amúgy én is 5 colisra emlékszem csak nem voltam benne biztos :D
jó lett ám a keverék állitó.. szétkellet fúrni de csináltunk 1et házilag és tökéletes.. amíg birja birja ha beszarik veszek újat.. petitől akartam csak épp nyaralni volt én meg motorozni akartam :D
HEllo!

Hűtő kell a motoromra, '01 640 LC4E

Van tapasztalatotok a kínai termékekről?

ezeket nézem, jóval olcsóbb mint a gyári:

http://www.aliexpress.com/item...

http://www.ebay.com/itm
/KTM-62...

http://www.ebay.com/itm/KTM-64...

köszi
exc 2005 matrica szettet nem tud vki?vmi nagyon vagány designt szeretnék esetleg vmi ötlet honnan vagy vki gyárt iesmit jóó minőségben?
160ezeért árulgatom az enyémet 5colos új ráfok,küllők+anyák ,hátul új jt tárcsa,elől új beringer, mart agy hátul,elől gyári ktm, arany színre eloxálva az agyak, a felni meg fekete...full hibátlan 160db mátyásért... vagy akár olcsóbban tárcsa nélkül...jah gumik: elől slick,hátul dunlop sportmax xynemtudom milyen
Biatorbágyon jó emberek laknak
Bugic Ádámnak valami haverja adta el,elég korrekt áron!
köszönet érte (Ha esetleg titokolvasó)
majdnem neki azért pl a festett felni nem baj
nekem kicsit többe volt, de nem kellett messzire menni és szinte zsír új
Amin tökéletes a gumi és tárcsával, lánckerékkel adja, az 170-80 környékén szokott lenni függetlenül hogy Excel vagy Behr.
akkor egy az ismerősünk!
közel legyen (na jó posta talán belefér részletes képekkel)
ne legyen festve,szinterezve stb,legyen fémszínű,tehát a políralu
4.25-ös legyen mert nem fér be
valamint behr és az ára ne legyen 120-nál több,de akkor legyen rajta tökéletes a gumi és a féktárcsa lánckerék stb stb
nemrég sikerült egy szettet vásárolnom 96.000 ft-ért kompletten 5 collal,kíválló tárcsákkal lánckerékkel,rossz gumikkal,és azóta ő is egy ilyen frappáns ajánlatra vár!
Kortisz!

Van egy Excel ráf szettem, ha érdekes lehet...
kellemes környezet.. enyhe szellő... fátyolfelhős ég...23 fok...
vihar után jó ez a nyugalom...
mondjuk ez a természetes.. hogy ...iZé

mikor katanoságtól leszerelés volt... az volt kirwa az étkezőbe...
minden jónak vége szakad egyszer . . .
azért ezek a katonák nem csak vedelni tudták a meleg dolgokat...ami valólyában nem meleg telya volt ..de hidegen is ötven fokosak voltak..és ütöttet mint az albán paraszt a moldáw szamarát..
hanem még humorérzékük is volt...
jó, mondjuk úgy könnyű poénkodni hogy utána rajtunk röhögnek
és ezt miért nekem mondod? ismerősöm is keres DRZ-hez, de ahogy ő keres jó ha nyár végére lesz neki.. még én küldözgetem a linkeket de "egyik drága a másikhoz nincs minden a harmadik messze van".. el van varázsolva.. a jó cross gumikkal meg megy túrázni közúton és mire erdőbe jutnánk lekoptatja
barátomnak jól jönne most egy 4.25-ös komplett elsővel együtt,azt keres a drz-jéhez,baráti áron....
mindkettő 2004es volt és 5ös volt hátul
2003-ast és a 2006-ost szerintem 5 collal,volt nekem mindkettő,és azzal voltak szerelve,de mindjárt megjön kex és a barátja,és ők is elmondják hogy az ők volt motorjukon gyárilag milyen volt
akkor most újat hallottam
biztosra nem mertem mondani,azt gondoltam hogy egytől egyik 5 collal jöttek ki...

A nagyok dolgába tényleg nem szólok bele.
Ja,hogy itt most arra gondolsz hogy te a nagyok között vagy? Ez jó poén volt! Gratulálok,látod tudsz te vicceset is írni!Igaz nem nagy teljesítmény,de a te szintedhez mérve már nevezhetjük akár óriásinak is!Még egypár év,és tehetséges kezdő leszel. Csak így tovább.Kitartás!
biztos vagy benne? mert szerintem szerelték 4,25-el is.
ktm kereskedés, vagy alkatrészekkel foglalkozó üzlet... pink motors, universal motor stb.